Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

CBS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2005 15:10    #6491     Sufler - Porady do gry - Trening
rem-8 mam kilka pytan dot. treningu, moze cos doradzisz...
w obciazeniahc treningowych w wiekszosci treningow mam napisane lekko, tylkko niektore treningi maja atrybut srednio, jak to zmienic? Nie chodzi mi o indywidualne treningi graczy, tylko o trening poszczegolnych atrybutow w okienku, gdzie przydziela sie trenerow do treningu. Czy powiniennem zatrudnic lepszych trenerow?
A drugie pytanie brzmi: jakie atrybuty trenowac u obroncow, pomocnikow i napastnikow intrnsywnie, a ktore mniej intensywnie? Nie chce gotowej recepty na trening, a kilka porad, zeby nie bylo za latwo :)
Pozdrawiam

Tom182 Partyzant

Nie mogę znaleźć gdzie jest opcja rozbudowy stadionu, bazy treningowej! Pozatym czy da się rozmawiać z prezesem? Jakoś nie mogę się odnaleźć w fm2006. Aha a czy w fm2006 da się jakimś sposobem zmienić kolor atrubutów u piłkarzy?

Proletariat

05.12.2005 00:08    #6493     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
tylko ze ja gram barcelona,wzmocnilem kilka pozycji,probowalem zmian w taktyce a i tak kto chcial to ze mna wygrywal!co mecz mialem komentarze ze przewazalem ale przegralem,powinienem latwo wygrac ale...,nieskutecznosc przyczyna porazki itp.teraz gram od nowa troche inna taktyka i zobacze jak mi pojdzie w drugim sezonie,dlatego chcialbym wiedziec jak przygotowujecie zespol (natezenie treningow,jak dlugo ono trwa i kiedy zaczynacie przygotowania)

Proletariat

04.12.2005 22:09    #6494     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
w managera gram juz dobrych kilka lat i zawsze gram ok 4-5 sparingow + 2 mecze w superpucharze hiszpanii.taktyka jest dobra(4-4-2)bo zdobylem nia w poprzednim sezonie mistrza i lige mistzow.to musza byc treningi podczas przygotowania do sezonu.intensywnosc ich zwiekszam wtedy wiecej niz podczas sezonu(glownie sile,aerobik a zmniejszam troche technike).

bartasp Partyzant

04.12.2005 22:02    #6495     Sufler - Porady do gry - Trening
Jak najlepiej ustawic terning zeby zawodnikom szybko rosneły noty? Sprawdzalem juz wiele sposobow i bez znacznego skutku. Na co najbardziej zwrocic uwage przy ustawianiu treningu?

Proletariat

04.12.2005 20:57    #6496     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
mam duzy problem z przygotowaniem zespolu do nowego sezonu.gralem barca i w pierwszym sezonie zdobylem mistrzostwo,lige mistrzow i polfinal pucharu hiszpanii.niestety w drugim sezonie po 12 kolejkach bylem w strefie spadkowej!w lutym bylem na 10 miejscu.moi zawodnicy dostawali baty od kazdego.dodam ze przed sezonem pojechali na dwu misieczny urlop,wg mnie jest to zdecydowanie za dlugo.w poprzedniej wersji byla opcja, ktora pozwalala wysylac zawodnikow na urlop i okres przygotowawczy.teraz chyba jej nie ma.jak ktos ma pewny sposob na przygotowanie zespolu to bede wdzieczny za podzielenie sie tym jak przygotowuje zespol(jak ustawiony trening,jak dlugo itp.)

Proletariat

Ja zawsze gdy obejmuje jakiś drużynę to pozbywam się wszystkiego co nie jest użyteczne, czyli wszyskich zawodników z wyjatkiem 18 moim zdaniem najlepszych (zbędni obciązeją swoimi pensjami budżet). Jeśli nie uda ci się ich odrazu sprzedać to podpisz z nimi nowe 1 roczne kontrakty (o ile nieżdają jakis astronomicznych sum). Zostawiasz 2Gk 6D 7M 3S, promujesz ich sprzedajesz i kupujesz lepszych. Dla przykładu grając At. Madrid po 1-szym sezonie sprzedałem wszystkich niechcianych graczy zarabiając ponad 80mln Euro. Co do treningu to niech ta 18-tka trenuje najciężej jak się da. Jeśli będzież stosował rotacje w składzie niepowinno być żadnych problemów ze zmęczeniem. A rezerwy, po co one komu jak są jakieś kontuzje to uzupełniasz skład juniorami (jeśli masz słabych sprowadź paru zdolnych).

Hager Partyzant

03.12.2005 18:44    #6498     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
ale jak zrobić dobre przygotowanie przedo seznoem, sparingi i co z treningiem

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.12.2005 18:01    #6499     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla barcy!!! help
Wilhelm - kazdy gra tak jak lubi. Jesli kogos bawi sciagniecie treningu i taktyki z internetu i osiaganie na nich ogromnych sukcesow, to jego sprawa (dopoki nie zacznie gry sieciowej z "ludzkim" przeciwnikiem :>;). Od tego sa w sumie gry, zeby ludzi bawic :>

Hager Partyzant

03.12.2005 14:20    #6500     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
no własnie też mam taki problem, wszystkie seznony wczesniejsze były ok a w obecnym (2008/09) to po 60 min wiekszosc zawodniików ma po 56% kondycji, nie wiem moze cos z tym treningiem przedsezonowym, o co wogóle z nim chodzi, i jak myslice jest jakies rozwiazanie bo koncówka sezonu i przed spadkiem cza sie bronić

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution