Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

anonimowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2005 15:54    #6481     Sufler - Porady do gry - Umiejętności lecą w dół
Witam, niedługo kupiłem FM 2006, pierwszy raz gram w tą serię i mam jeden proble. W trakcie sezonu statystyki moich piłkarzy lecą na łeb na szyję, w oknie treningu większość to czerwone strzałki. Jak temu zapobiec?
PS. Mimo wszystko nadal wygrywałem, gram Widzewem i po wygranym meczu z ŁKS-em jestem drugi za Śląskiem.

Proletariat

11.12.2005 18:31    #6482     Sufler - Porady do gry - Problem dosyć dziwny.
A więc instalowalem ostatnio kitspacki i logopacki i jescio backgrounds ze strony soritutsi czy siakos tak. No i po wpakowaniu w odpowiednie katalogi mam cos takiego ze nie mam backgrounds tych ktore gralem. Ale co jest najbardziej dziwne gdy wchodze w grze na jakiegos zawodnika to zamiast jego umiejetnosci wyrazonych w liczbach mam sluppki jak podczas treningu. Dopiero gdy porownuje jakis zawodnikow to mam wartosci liczbowe. PLIZ POMOZCIE CO ROBIC !!!

Proletariat

11.12.2005 15:46    #6483     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Gram Legią, zespół mam dość dobry (2008r., niestety z CL pożegnałem się po fazie grupowej:/), może główkarzy niesamowitych nie mam, niemniej jednak bramki po strzałach głową czasem (raz na 2-4 spotkania) padają. Niestety, tylko "z gry". Od ok. 2 lat nie strzeliłem gola z rzutu rożnego (włączając w to także sparingi itp.). A okazji mam dużo, gram ofensywnie i bramkarz lub obrońcy przeciwnika za linię końcową bardzo często piłkę wybijają. Próbowałem już różnych ustawien taktycznych- domyśle, nabiegi na krótki słupek, linia pola karnego etc. Strzeliłem nawet jedną ramkę, ale sędzie dopatrzył się faulu. W reżimie treningowym mam 2 razy stałe fragmenty gry (of.) i trening "główkarski" także 2 razy. Co począć?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
10.12.2005 23:35    #6484     Sufler - Porady do gry - trening
Rzeczywiscie, byla i jest :) Trening w FM 2005 - http://cmrev.com/artykuly/czytaj/2136

Proletariat

10.12.2005 20:19    #6485     Sufler - Porady do gry - trening
jaki jest najlepszy trening w czasie sezonu i po sezonie.

Proletariat

10.12.2005 12:01    #6486     Sufler - Porady do gry - trening po meczu
czy w fm 2006 zginęła opcja wyłączania treningu w dzień po meczu?

Hager Partyzant

07.12.2005 15:32    #6487     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
noo zobaczy ale wydaje mi sie ze z treningiem to ok jest

Paweł Partyzant

07.12.2005 13:21    #6488     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy do sezonu
Witam, Mógłby ktoś opisać tutaj jak powinien wyglądać porządnie przepracowany okres przygotowawczy do sezonu? Tzn. przede wszystkim jak ustawić trenig, ile on powinien grać, na jaki czas dać zawodnikom urlop, ile sparingów rozegrać, czy dać zawodnikom zupełnie odpocząć przed pierwszym meczem sezonu?

Obecnie robiłem to tak, że aerobik i siłę dawałem prawie na maksa, resztą prawie na zero, a wracałem do normalnego treningu, którego używam przez cały sezon na 2-3 dni przed pierwszym meczem. I bardzo wielu zawodników miało w sezonie Poważne braki kondycyjne. Choć teraz, gdzieś tak po 2 kolejkach jak gdyby złapali formę i grają dużo lepiej. Czyli złapali formę o 2 tygodnie za późno...
Pozdrawiam.

Proletariat

07.12.2005 10:16    #6489     Sufler - Porady do gry - Powazne braki kondycyjne
Witam. Jeden z moich graczy doznal kontuzji na poczatku sezonu. Po jej wyleczeniu nie moze dojsc do 100% kondycji. Na karcie ma napisane, ze ma powazne braki kondycyjne. Probowalem wystawiac go do skladu, zeby pogral, ale sie szybko meczyl. Stworzylem mu nawet specjalny trening (sila, aerobik) i nic. Pomozcie!!

Hager Partyzant

06.12.2005 19:49    #6490     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
No problem mam z kontuzjami, mam około 5 fizjoterapełtów średnich (zdolnosci medyczne ok 14) obciazenie treningowe ok średnich a mam 6 kontuzjowancyh zawodników, nieraz w meczu kontuzje lecz czesciej na treningach (chodzi w ostatnim meczu 4 !! mi sie kontuzjowało), troche kaapa, need a help !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution