Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2006 13:31    #6451     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Poza tym naprawde nie jest trudno stworzyc dobry rezim treningowy nie przeciazajacy graczy :> Ja staram sie skonfigurowac to tak, zeby obciazanie srednie bylo - wazne zeby danej grupie zawodnikow kazac trenowac tylko to, co im sie naprawde moze przydac. Ja sam zazwyczaj stosuje co najmniej kilka rezimow: osobne dla bramkarzy, obroncow srodkowych, bocznych, defensywnych pomocnikow, ofensywnych pomocnikow, skrzydlowych i napastnikow :>

jakubkwa Człowiek Renesansu

21.01.2006 13:27    #6452     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Nie ma juz i nie bedzie treningow podwyzszajacych umiejetnosci na maksa i jednoczesnie zachowujacych lekka instensywnosc. Byl taki cheat do poprzedniej latki, teraz na szczescie zostalo to naprawione :>

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

21.01.2006 10:04    #6453     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Bez przesady, FM nie jest tego rodzaju grą do której można wpisać "god_mode" i wszystko wygrywać. Pokombinuj z treningami, może uda ci się wynaleźć reżim, który będzie idealny dla twojej drużyny ;) Powodzenia!
myspace.com/marneszanse

Proletariat

21.01.2006 09:48    #6454     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Czy są do najnowszego patcha treningi, które podwyższają na max. mozliwości naszych zawodników powodując jednocześnie niskie zmęczenie? A jesli nie ma to jak coś takiego sobie samemu "zcheatować". Prosiłbym o nie wstawianie komentarzy w stylu: "FM2006 jest i tak łatwy, wiec tylko lamy go sobie upraszczają..."

Proletariat

20.01.2006 10:02    #6455     Sufler - Porady do gry - problemy
Po odwiedzinach forum si mam kilka ciekawych spostrzezen. proponuja tam na wyjazdach grac z kontry plus zmieniac for.runs na mixed bocznym obroncom i pomocnikom. U siebie dawac im na czesto. Co o tym sadzicie? Poza tym jak jest u Was z treningiem czy w amatorskim w trakcie sezonu dawac sile na lekko czy srednio? Pozdrawiam

Proletariat

18.01.2006 13:02    #6456     Sufler - Porady do gry - Taktyki,talenty i treningi
Niech ktoś poda jakąś stronkę z talentami , taktykami i treningami . Dzięki z góry

Jowisz Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.01.2006 16:38    #6457     Sufler - Porady do gry - Trening
Gepardhinho Moglbys wstawic te treningi na rapidschare.de bo chetnie bym sobie je sprawdzil..Pozdro

Proletariat

12.01.2006 15:31    #6458     Sufler - Porady do gry - Trening
ja mam trening dosc intensywny dla wszystich. atrybuty mi nie spadaja lecz rosna. w srodku sezonu wsszystkie strzalki sa zielone i skierowane ku gorze.ale trzeba przyznac jedna rzecz. ja mam 25 trenerow zatrudnionych, ktorzy byli nieznani i oprzychodzili do mnie. mozna znalesc takich ktorzy maja naprawde b. wysokie parametry. trening ogolnie jest na medium stawiony a pasek glowny ktory mowi ogolnie o wszystkich parametrach jestr na maxa. wiec moi p[ilkarze dostaja w kosc.

SZk Pierwiastek Inteligencki

11.01.2006 23:02    #6459     Sufler - Porady do gry - Trening
Generalnie nalezy uwazac, by nie przeciazyc zawodnikow (nie przekraczac Medium). Sugeruje rowniez odpuscic trening defensywny napastnikom i analogicznie ofensywny obroncom, by mogli sie oni skupic na trenowaniu najpotrzebniejszych atrybutow.

Phylum Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.01.2006 10:29    #6460     Sufler - Porady do gry - Gra głową
Gepardhinho - niestety obrońcy mino tego że grają fatelnie głowami są dużo lepsi niż pomocnicy. Podsumowując - obrońcy średnio wygranych około 30 - 40 % pojedynków, pomocnicy 20 - 30 a napastnicy niestety marne 5 %. Jak wspominałem kombinacji z taktykami było sporo i nic nie dały. Może chodzi tu o trening?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution