Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2006 19:31    #6431     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Zamiast rozsyłać na maile to umieść np. na rapidshare.de i podaj link, choć ja mam podobną opinię jak Grzechoo jeśli chodzi o takie treningi ;)
myspace.com/marneszanse

Grzechoo Hajer Przodowy

16.02.2006 19:06    #6432     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Ja mimo wszystko proponuję samodzielne (ew. przy pomocy poradników) ustawianie reżimu treningowego :] Wtedy t jest satysfakcja, jeśli dzięki własnemu reżimowi piłkarze sie rozwijają :D

Proletariat

16.02.2006 18:41    #6433     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
ściągnałeem z neta ten fantastyczny (niektórzy mówią oszukańczy) trening co to wszystkie specjalizacje są na maksa a poziom ogólnego treningu jest na poziomie"lekki" Wszyskie parametry idą gwałtownie do góry potrzeba wyłącznie paru trenerów więcej bo obciaza on ich możliwości Chętnym prześlę go na podany przez nich email

Gepardhinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
14.02.2006 07:10    #6434     Sufler - Porady do gry - Słaba forma
Pokombinuj taktyką, w ogóle zalecam:
1) Sprawdzic transfery, reźimy treningowe (czy gracze osiagąja wzrost lub przynajmniej stabilizacje na wysokim poziomie),, sprawdzic inne techniczne a banalne sprawy, ktore mogły spowodować że np w 60 minucie 2/3 Twojej druzyny słania sie na nogach (kondycja

Grzechoo Hajer Przodowy

11.02.2006 18:36    #6435     Sufler - Porady do gry - Trening
Chodzi mi konkretnie o poradnik odnoszący się do treningu i rozwoju młodych zawodników. Na waszej stornie nie znalazłem niestety nic satysfakcjonującego mnie w tym aspekcie. Czy znacie jakieś polskojęzyczne strony itp.? Jesli tak, poprosze o linka.

P.S. Na następny raz, proszę na nazywac mnie piratem, bo owym nie jestem. Odpowiedz w moim poprzednim temacie była czysto ironiczna.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

07.02.2006 20:31    #6436     Sufler - Porady do gry - atrybuty
Tworzysz nowy trening, po czym przy nazwisku piłkarza wybierasz mu, do którego treningu jest przypisany.
myspace.com/marneszanse

mobista1922 Partyzant

07.02.2006 18:34    #6437     Sufler - Porady do gry - atrybuty
aha a jaks ie dodaje trening osobnym pilkarza

Ayala Partyzant

05.02.2006 21:00    #6438     Sufler - Porady do gry - Jak zrobic polskie talenty???
czasem mogą się pojawić wielkie talenty i w Polsce, u mnie np. w drugim sezonie dostałem 16 letniego piłkarza, który miał CA=102 a PA=184, czyli trafić można i taką perełkę, ale zgadzam się, że należy poprosić zarząd jeśli nie ma się odpowiedniej bazy treningowej aby ją rozbudował

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
28.01.2006 16:18    #6439     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
A nieprawda był to cheat do tamtej wersji ale do tej łatki też już można ściągnąć ten trening

Gepardhinho Partyzant

27.01.2006 12:26    #6440     Sufler - Porady do gry - Fachowcy
Fakt, bardziej sie ciesze i doceniam ze cos nowego na stronie jest (ostatnio moduł talenty - naprawde super bo opisowy i ze zdjeciami, rewelacja) niz ze czegos jeszcze nie ma. Stronka sie cały czas rozwija i chwała Tworcom za to a malkontenci niech zrozumieja ze strona fanowską jest jak z Piechną kiedys - nie zawsze mozna trenowac (robic strone) bo trzeba wegiel przywiezc czy w masarni pracowac bo za treningi (strone) nikt mu nie płaci a tylko milionerzy w Stanach moga sobie zyc nie pracujac (tylko co to za zycie...). Chłopaki maja prace, studia, szkołe? no i dziewczyny, skutery, żagle, narty, Civ4, fotografie, modelarstwo itp. Nie beda przeciez siedziec wciaz w sieci i odpowiadac na Wasze/nasze zachcianki
Jeszcze raz pozdrowienia i dzieki dla Szanownej Załogi CMRev

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution