Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Stryju Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.04.2006 18:34    #6391     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Czy mozna rozbudowac baze treningowa samemu czy tylko gdy podpisujes sie kontrakt z klubem ???

Sharki Partyzant

Moim zdaniem powinno byc cos takiego ze oficjalnie my jestesmy wlascicielami klubów i mozemy wszystko robic pozaczyc pieniadze z banku itd. a poztym powinno byc jeszcze wlasnie doping albo cos w tym stylu albo ze sie ktos ozenil i nie moze byc na tym meczu czy treningu albo ktos mu umarł i tyle... Tesh powinno byc ze kibice zrobili jakies zdemolizowane cos na stadionach zadko ale zeby bylo a czesciej na derbach bo to wlasnie o Tym wszystkim chodzi i tyle moze jak cos wiecej wymysle to napisze Pozdrawiam :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
17.04.2006 19:25    #6393     Sufler - Porady do gry - Obciążenie treningu
No coz, zawodnicy moga po pewnym czasie zaczac narzekac na obciazenia treningowe. Kontuzje sa chyba i tak gorsze - w ostatniej wersji gry dosc powaznie spadaja graczom umiejetnosci przy kazdej okazji kazdego niemal urazu.
Jedyna sluszna metoda podnoszenia umiejetnosci zawodnikow to trening.

Proletariat

17.04.2006 07:55    #6394     Sufler - Porady do gry - Obciążenie treningu
Czy obciążenie treningu ma wpływ na wzrost umiejętności piłkarzy ?

Co daje obiążenie małe (np. brak) lub co daje obiążenie bardzo duże ?

FmFan Partyzant

16.04.2006 12:53    #6395     Sufler - Porady do gry - Asystent trenera
asystent tylko dobry do prowadzenia juniorów i treningów, a reszta to na twojej głowie.

Proletariat

15.04.2006 18:41    #6396     Sufler - Porady do gry - Trening
Jaka intensywność treningu jest najlepsza i jaki wpływ ma trening na zawodników ?

Proletariat

15.04.2006 13:17    #6397     Sufler - Porady do gry - Kontuzje i treningi
panowie czy mozecie mi pomoc w sprawie kontuzji?? mam ich za duzo, wogole wydaje mi sie ze w tej edycji gry jest ich za duzo... a drugie pytanie czy mozcie polecic jakies fajne treningi??

Scout Młody aktywista

Albo gdyby jakis lopacz mial dzieciaka (np 9 lat) to by przychodzil by z nim na trening. mozna by bylo przeprowadzic przez klub cale pokolenia ;)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Tylko nie zycie osobiste! Ludzie, to nie SIMSy :>
Opcja na ktorej najbardziej mi ostatnio zalezy to stworzenie systemu przygotowan do sezonu rodem z EHM (choc widzialem to tylko na screenach, w sama gre nie gralem). Tak zeby mozna bylo zaplanowac dwutygodniowy oboz, co robimy kazdego dnia (testy wydolnosciowe, badania lekarskie, sparingu wewnatrzdruzynowe).
Chcialbym tez miec opcje podgladania treningu pilkarzy :>

Bazyli Partyzant

Witam.
Zaczene od tego iz dopiero zaczyna swoja przygode z FM.

Mam problem w oknie "treningowym" danego zawodnika.
Nie mam mozliwosci obejrzenia czy jest zadowolony lub tez nie z intensywnosci treningu bo opinia asystenta zajmuje duzo miejca. Nie moge tez zjechac nizej "sUUUUUwakiem".
Dane te widze dopiero gdy na moment wlacze zawodnikowi uczenie sie innej pozycji. I tu jest problem. Gdy wracam do "nieustalonej" pozycji (czyli tej sprzed manipulacji ustawieniem) to zawodnik jest niezadowolony i generalnie ma w dupie trening.
Czy da sie cos na to poradzic ?
Aha, w spisie ternowanych pozycji przy tychze zawodnikach w kolumnie nowa pozycja nie mam oczywiscie nic poza "-" a w nastepnej "beznadziejny".

Z gory dziekuje za okazana pomoc kolegow po fachu :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution