Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.05.2006 06:06    #6371     Sufler - Porady do gry - LEEOL
a wczoraj dostalem mejla o tresci: wez mi podeslij jakies treningi i podaj jakies dobre talenty (mniej wiecej takiej tresci)

Shogun Partyzant

Witam. ;) Gram w CM/FM od dosyć sporego czasu, bo od wersji CM4, jednak nadal nie wiem od czego są w drużynie ficjoterapeuci. Znaczy się wiem, co powinni robić w życiu realnym - ofk leczyć piłkarzy, wspomagać rozwój fizyczny itd. ale jak mogą pomóc piłkarzom w FM 06? Czy muszę ich przypisywać do reżimów treningowych? Czy po prostu zatrudnić 20 i trzymać ich w 'Sztabie szkoleniowym' nie przypisując ich nigdzie? Liczę na odpowiedź, pozdrawiam. ;)

birkin Partyzant

04.05.2006 07:31    #6373     Sufler - Porady do gry - trening przed meczem
Witam wszystkich. Mam dwa pytania odnośnie treningu przed i po meczu.
1. Czy na dzień przed meczem zawodnicy mają (automatycznie) dzień wolny czy normalnie trenują?
2. Jeśli gram mecz w sobotę o 18 i zaraz po meczu dam dzień wolny to czy tym dniem wolnym bedzie (jeszcze) sobota czy już niedziela?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
02.05.2006 17:04    #6374     Sufler - Porady do gry - Umiejętności zawodników
Trening to w zasadzie jedyny sposob podnoszenia umiejetnosci graczy. Mlodzi zawodnicy podnosza swoje umiejetnosci czasem jeszcze wtedy, gdy po prostu graja.
Sa jeszcze sposoby nieuczciwe, ale o nich pisac nie bedziem! ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

02.05.2006 13:02    #6375     Sufler - Porady do gry - Umiejętności zawodników
To zależy od liczebnosci składu. Jak masz ponad 50 zawodników to stołówka jest potrzebna ;) Ale nie róbmy z człowieka idioty :D Ja osobiscie nie znam zadnego sposobu na podwyzszenie umiejetnosci zawodnikom oprócz treningu. I ten własnie sposób jest chyba najlepszy.

jakubkwa Człowiek Renesansu

02.05.2006 12:38    #6376     Sufler - Porady do gry - Edytor danych
Co do edytora - nie powinno byc problemu.

Jesli idzie o trening - prawdopodobnie lekki to za malo, zeby atrybuty nie spadaly. Lepiej trenowac zespol tak samo, jak bys trenowal zespol bez ingerencji w atrybuty zawodnikow.
A w ogole to odradzam tego typu rzeczy jak ustawiania wszystkim wszystkiego na 20 - zadnej satysfakcji z gry.

Proletariat

02.05.2006 10:33    #6377     Sufler - Porady do gry - Edytor danych
Korzystam z Edytora danych Football Manager 2006 6.1 - będzie on działał z Patchem 6.3 ?

Jeśli ustawię trening na lekki to powinno być wszystko OK ?

jah Partyzant

02.05.2006 09:23    #6378     Sufler - Porady do gry - Trening
w mojej druzynie (bristol city-champioship) mam ustawiony trening na ciezki lub bardzo ciezki zalezy to od intesywnosci gry.jesli gram czesto to jest ciezki.w intensywnosci treningu mam ustawione na poziomie ciezkim streching co zmniejsza w duzym stopniu ilosc kontuzji zwiazanych z naderwaniami i zerwaniami miesni podczas treningu.inne elementy sa ustawione na poziomie srednim.

Proletariat

02.05.2006 09:02    #6379     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
A jaką intensywność treningu polecacie ?

p.obrocki Partyzant

02.05.2006 08:57    #6380     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Troche za szeroką kadrę trenerską będziesz miał.
Ja proponuje 2 asystentów, po jednym trenerze do danego rodzaju treningu (technika, atak itp.) obserwatorów ilu będzie Ci potrzebnych (są tani, a czasami przydatni, więc po co ich ograniczać). A fizjoterapeutów w zupełności wystarczy 4-5.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution