Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2006 16:02    #6351     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
W kwestii rozwoju pilkarza jedyne co ma do powiedzenia manager to odpowiednie ustawienie rezimu treningowego, dobor dobrych trenerskich fachowcow oraz, choc to juz bardziej w gestii zarzadu, rozbudowa bazy treningowej. Jesli w tych trzech sprawach zrobiles wszystko co mozliwe, to reszta zalezy juz od pilkarzy, podejrzewam ze w pewnym stopniu od ich atrybutow - pracowitosc? ambicja? profesjonalizm? Zgaduje :>

risoFF Partyzant

Grupa: Użytkownik
31.05.2006 15:12    #6352     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
No ale jak napisalem wrecz piekna baza treningowa (brakuje tylko klubow satelickich lecz sie nie doczekam) i swietny sztab szkoleniowy. Co do klubu to 3 sezon Tottenhamem gram eksperymentujac nad treningiem i wychowaniem mlodziezy. Ale u nastolatkow nie spodziewam sie rychlego osiagniecia maxa ale u takich gwiazd jak king, kallstrom, carrick ktorym brakuje okolo 20 do maxa. Choc graja wysmienicie...

risoFF Partyzant

31.05.2006 14:31    #6353     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
Mam swietna baze treningowa, doskonaly sztab szkoleniowy i pilkarzy... Wlasnie pilkarze nie tylko ci najmlodsi ale i w kwiecie wieku nie moga osiagnac maximum PA - czesto brakuje tym starszym i najlepszym nawet 20 do najwyzszej formy. Jak mozna pomoc pilkarzom osiagnac jak najwyzszy poziom potencjalu? Odpowiedni trening? Motywacja? A moze cos innego?

Rafinho87 Partyzant

31.05.2006 07:46    #6354     Sufler - Porady do gry - Stadion
Gram CSKA Moskwa. Czy moge rozbudowac stadion w jakiś sposób?? Mam 200 mln złotych, 3 sezon, gram w Lidze Mistrzów, a stadion mam na 13 tysięcy... nie moge go rozbudować bo Spartak gra też na nim mecze... czy to spartak musi podjąć decyzje o rozbudowie?? Ciekawostka że mam stadion treningowy (juz chyba własny - dla rezerw) na 11 tysięcy i z podgrzewaną płytą... Ja chce nowy stadion!!! Ale jak to zrobić w trakcie gry?? (bo nowej gry z edytowanym plikiem dat nie chce mi sie zaczynać)

Scout Młody aktywista

25.05.2006 06:44    #6355     Sufler - Porady do gry - niezadowoleni z treningu
Ja kupuje trenerow by miec najmiej 4 gwiazdki z danego treningu. jesli zawodnicy nie wytrzymuja treningu sredniego, to do widzenia.Chyba ze jest to junior, ma prawo sie czuc zmeczony :)

Paliuka Partyzant

25.05.2006 06:13    #6356     Sufler - Porady do gry - niezadowoleni z treningu
a ja zmieniłem trenerów bo narzekali na poziom treningu no i messi przestał się denerwować a jeśli bedo jeszcze narzekać to bym ich wyjebał nie lubie marudy w drużynie tak samo robie jak sie denerwuje że nie ma miejsca w pierwszym składzie

Proletariat

24.05.2006 13:01    #6357     Sufler - Porady do gry - niezadowoleni z treningu
Czy zmiejszac obciazenie na treningach,jesli zawodnicy sa niezadowoleni

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
22.05.2006 15:32    #6358     Sufler - Porady do gry - Sortitoutsi - jak ściągnąć?
A jaki to jest ten :oszukańczy trening"? :>
myspace.com/marneszanse

Proletariat

22.05.2006 09:53    #6359     Sufler - Porady do gry - Sortitoutsi - jak ściągnąć?
mm prośbę czy mógłby ktoś dać linka z niby "oszukańczym treningiem' bo poprzedni podany w innym poscie nie działa

tobiasz.wozniak Partyzant

20.05.2006 03:25    #6360     Sufler - Porady do gry - Jak w grać trening?
Ściągnąłem sobie trening i nie wiem jak go wczytać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.