Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

hajnol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2006 06:26    #6341     Sufler - Porady do gry - trening dzień i po meczu
Witam wszystkich. jakis czas temu zadawałem już to pytanie ale niestety nie dostałem odpowiedzi, więc powtórze jeszcze raz.
1. Czy zawodnicy trenują dzień przed i dzień po meczu? Chodzi mi o to, czy jest przydzielony automatycznie dzień wolny przed i po meczu, czy samemu trzeba to zrobić (czyt. dać dzień wolny)?
2. I drugie pytanie odnośnie treningu: jesli między meczami jest tydzień wolnego to czy można dać zawodnikom 2 dni wolnego, czy raczej jeden? Gram klubem Barrow w angielskiej Championschip.
Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.06.2006 07:56    #6342     Sufler - Porady do gry - Trening + Asystent
Grzechoo - Ty grasz w FM 2005, prawda? :)
W FM 2006 fizyczna opcja przypisania asystentowi treningu zostala usunieta z Opcji menedzerskich. Teraz po prostu zostawia sie trening na ustawieniach domyslnych a efekty, wedlug programistow SI, beda w miare dobre. Jednak osobiscie polecam zainteresowanie sie treningiem, bo stworzenie sensownego rezimu wcale nie jest takie trudne :)

Proletariat

03.06.2006 07:38    #6343     Sufler - Porady do gry - Trening + Asystent
Nie moge tam nic znalezc ;/.Moge tylko wlaczyc lub wylaczyc organizacje sparingow,prowadzenie rozmow,prowadzenie zespolu w sparingach oraz przedluzanie kontraktow przez asystenta..Niestety nic o treningu nie ma

Proletariat

02.06.2006 19:56    #6344     Sufler - Porady do gry - Trening + Asystent
Z gory przepraszam,jesli taki temat juz zostal poruszony-ja nic nie znalazlem.Mianowicie - w jaki sposob powierzyc trening asystentowi?Chodzi mi o to,zeby zajal sie tym calkowicie i zebym juz nic nie musial robic :)

Proletariat

02.06.2006 06:19    #6345     Sufler - Porady do gry - Trening part time
witam. mam pytanie odnosnie treningu part time? dlaczego niektorzy zawodnicy tylko taki trening moga miec ? i czy da sie cos zrobic zeby zaczeli trenowac normalnie z reszta druzyny?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.06.2006 12:53    #6346     Sufler - Porady do gry - Trening
Jesli asystent ma dobre statystyki i reputacje, to spokojnie mozesz mu powierzyc trening.

Proletariat

01.06.2006 10:47    #6347     Sufler - Porady do gry - Trening
No mam bardzo dobrego asystenta. To moge spokojnie jemu przydzielic trening i byc spokojny ze zawodnicy beda sie szybko rozwijac?

Filip899 Partyzant

01.06.2006 09:02    #6348     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
Jaka jest maksymalna skala bazy treningowej?

Rafinho87 Partyzant

01.06.2006 08:32    #6349     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
Mi piłkarze osiągają potencial ability... Musisz trenować im na maxa (trening superman), wygrywać mecz za meczem, chwalić ich i wystawiać często w pierwszych jedenastkach... im więcej nagród zdobędą (puchary, mistrzostwa, nagrody indywidualne) tym szybciej sie promują i ability rośnie... W squadzie mam paru co mają na maxa... (140/140, 145/145...) i jest dobrze:)

Proletariat

31.05.2006 17:51    #6350     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam pytanie. Mam świetne obiekty, bardzo dobrych trenerów i jeśli każe asystentowi żeby zajął się treningiem( żeby sam ustalał, żebym nic nie ingerował) to moi zawodnicy będą się rozwijać szybko czy wogóle się będą rozwijać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution