Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2006 15:11    #6321     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit-----> ja, zeby nie miec tego problemu co Ty, stworzylem treningi dla: obroncow, obroncow/pomocnikow, def.pom., bocz.pom., ofens.pom, ofens.pom./napastnikow, napastnikow, aha no i oczywiscie bramkarzy. I nie mam zadnych problemo, wszystko wszystkim rosnie, no oczywiscie sa jakies wyjatki, ale glownie to zawodnicy po kontuzji. Radze Ci zebys stworzyl wlasnie takie szczegolowe treningi, poswiecil na to troche czasu, a na pewno potem Ci sie oplaci.

Proletariat

16.06.2006 12:45    #6322     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
@p.obrocki - mialem 15 tys. euro na transfery (angielska Division Two, czyli 3 liga, heh...), kupilem 1 niezlego gracza, na zatrudnienie zawodnikow nie posiadajacych klubow nie starczylo rowniez kasy z limitu pensji. Chyba zmienie klub, bo jednak ta 3 liga jest troszke nudnawa :)

@Menedzer5. Po paru meczach stworzylem sam trening - dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow, napastnikow. Niektore parametry rosly, ale niektore zaczely drastycznie spadac, wiec wrocilem do ogolnych ustawien.

Dzieki za pomoc, na pewno poeksperymentuje z taktykami.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

16.06.2006 08:59    #6323     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Skoro tak ci się dzieje to wydaje mi się, że masz źle ustawiony trening( najprawdopodobniej za mocny). Miałem ten sam problem, ale jak wróciłem do średniego w drugiej ligowej kolejce to przez reszte sezonu nie było już tego problemu.

Evening Młody aktywista

15.06.2006 13:05    #6324     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie - jakie?
Za strzały odpowiada trening techniczny.

Proletariat

15.06.2006 11:21    #6325     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie - jakie?
Scout - nie o tym mówię. ;)
kunXon - o, o to mi chodziło. Właśnie dlatego się pytam, bo mam trenera z ofensywą 18 i również czterema gwiazdkami.. Więc chciabym wiedzieć, jaka umiejętność trenera na jakie aspekty treningu działa.

tobiasz.wozniak Partyzant

15.06.2006 10:20    #6326     Sufler - Porady do gry - Jak wgra trening do fm 2005.
sciaglem sobie trening i nie wiem jak go wczytac no i jak go w grac.

Proletariat

15.06.2006 04:44    #6327     Sufler - Porady do gry - pytanie
w sezonie daj szanse 4-5 młodym zawodnikom! szybciej im rosno jakos umiejentnosci jak grajow pierwszym zespole czy nie??
mam ustawione oddzielne profile treningów dla juniorów ale jakos sałbo mi się szkole>moze robie jakes błędy

Proletariat

Najbardziej mnie denerwuje jak piłkarze opuszczają treningi.Powinna być opcja i pogadać czemu nie chodzi co się stało.I powinno być więcej kar dla zawodników.

Proletariat

Myślę że powinniśmy mieć także do kazdego z zarządu kontakt.Powinny zostać wprowadzone kary na klubów jak i zawodników.Albo powinny ukazywać się raportaże z treningów, a nie jak co miesiąc wyskakują.Trzeba wiedzieć nabierząco co się dzieje w klubie, nie jedna informacja na miesiąc. Asystent także powinien mieć duży wpływ na drużynę.Proponowałby jakim ustawieniem grac przeciw drużynie lub stylem gry.Kogo trzeba się obawiać w czasie meczu i takie tam pierdółki.Fajnie by było także ustalać termianrz zgrupowania:gidze? kiedy? o której? Można byłoby wprowadzić taką informację gdzie znajdował się zawodnik w czasie urlopy.Taka ciekawsotka :).

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

13.06.2006 06:30    #6330     Sufler - Porady do gry - trening
Najlepiej jest na początku zostawić trening ogólny ustawiając jak najlepiej zadania dla trenerów. Jak coś wychodzi źle drużynie to ustaw własny trening żeby podrabiali to co nie idzie. Jak już zaczną to robić lepiej to wróć znowu do treningu ogólnego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution