Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

menaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.06.2006 05:54    #6301     Sufler - Porady do gry - Wiek amatora
Kiedy amator (junior), będzie w wieku że będe mógł mu zastosować profesjonalny trening??

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

21.06.2006 11:15    #6302     Sufler - Porady do gry - Ultimatum dla zarzadu
wooow, nigdy tak nie mialem, zawsze mi skladali w okolicach konca lutego/poczatku marca :D i nie radze dawac ultimatum, moga Cie wywalic na zbity pysk...pare razy tak dawalem (w CMie i w FMie 2005) i zawsze zostawalem bez pracy. Chociaz z Wisla zdobylem LM i 3 mistrzostwa Polski to i tak mnie wywalili :/ a ja tylko chcialem rozbudowy bazy treningowej :P

Proletariat

21.06.2006 08:40    #6303     Sufler - Porady do gry - trening
witam! mam problem z treningiem, tzn po ok 3 miesiacach dobrego wzrostu zaczyna jeszcze szybciej spada. nie sądze ze są przetrenowani bo w miarę staram się rotować skład. co robić?:(

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Jak myślicie jakich opcji brakuje podczas prowadzenia reprezentacji. Według mnie jest ich wiele np. brak oceny gry zawodnika w ostatnich spotkaniach czy brak treningu, zgrupowań, mały sztab szkoleniowy itp.

Janek Partyzant

19.06.2006 14:17    #6305     Sufler - Porady do gry - Zwolnić czy nie??
Hej. Mam taki problem, w profilu zawodnika, a potem na trening i widok ogólny to w komentarzu wypowiada się Dumitru Stingaciu. I teraz pytanie: czy da się tego pana zmienić bez zwalniania go z klubu??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.06.2006 12:55    #6306     Sufler - Porady do gry - Asystent....
Wiedza taktyczna, kierowanie zespołem - miedzy innymi. Warto też, aby potrafił oceniać umiejętnosci i potencjał zaowdnika. I oczywiscie dyscyplina i motywowanie, gdybyś kazał mu prowadzic treningi.

thcxs Partyzant

19.06.2006 11:03    #6307     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z NAPASTNIKAMI POMOCY!!!!
a i mi chodzilo ze trening dla ofensorow ;
defensywa- lekkie
bramkarski- zero
a reszte jak chcesz.
chociarz tak jak juz wczesniej wspomnialem najlepiej im roznicowac treningi tzn. zwiekszac i zmniejszac obciazenie treningu, gdy zaowazysz ze zawodnicy sie zaczeli zbytnio meczy treningami albo odwrotnie.

thcxs Partyzant

19.06.2006 10:59    #6308     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z NAPASTNIKAMI POMOCY!!!!
no tworzysz nowy trening i dajesz tam zawodnikow ofensywnych. No i nie pomylilem sie no przecierz nie dasz napastnikowi aby uczyl sie bronic co nie ;)) hehe

mateo16 Partyzant

19.06.2006 10:56    #6309     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z NAPASTNIKAMI POMOCY!!!!
jak mozna trening bramkarski zmiejszyc do zera?? to co wogole maja nietrenowac:/ chyba sie pomyliles

thcxs Partyzant

19.06.2006 10:18    #6310     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z NAPASTNIKAMI POMOCY!!!!
moim zdaniem obroncy i pomocnicy moga miec ogolny, pomocnicy tzn nie wszyscy bo ofensywnym mozna dac taki sam trening co napastnikom;
najlepiej tak jak juz wczesniej wspomnialem obrona lekkie no i bramkarski na zero a reszte to juz wedlug wlasniej inicjatywy ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.