Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2006 12:31    #6271     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
nie do końca zależy to od bazy treningowej, ja grając Lechem, a miał jeszcze wtedy dobrą baze treningową, wygenerował niejakiego Dariusza Karpińskiego którego PA wynosi 193 :D a obecnie ten zawdonik gra w Realu Madryt

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.06.2006 10:05    #6272     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Dużo zalezy od bazy treningowej. A dobrze jest jeszcze, gdy człowiek od szkolenia młodzieży w twoim zespole ma dobre statystyki ;) (m.in. praca z juniorami)

thcxs Partyzant

30.06.2006 09:52    #6273     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
niema na to zadnych latek, poprostu szkolenie mlodzierzy w twoim klubie z chodzi na psy ;P, a tak powaznie to naj sam przod musisz rozbudowac baze treningowa na max, a jesli juz to zrobiles to musisz poprostu uzbroic sie w cierpliwosc, a i przeciez nikt ci nie kaze trzymac tych mlodzikow w klubie. :)

ronnie10 Partyzant

30.06.2006 08:06    #6274     Sufler - Porady do gry - profil
mi tez sie nie zmienilo a gram 4-5-1. i nie chodzilo mi o tylko formacje tylko o wszystko bo ja nie robie treningu ogolnego tylko techniczny,pressing mam czesto a nie mieszany itd
wiec jak jakis ekspert molgby powiedziec czy da sie to wogole zmienic

jakubkwa Człowiek Renesansu

30.06.2006 06:17    #6275     Sufler - Porady do gry - Treningi - w grupie czy osobno?
1. Nie.
2. Osobicie przed sezonem aplikuje zawodnikom glownie trening fizyczny (Sila, Aerobik) oraz Stale fragmenty gry. Fizyczny to wrecz mus, w celu wytrenowania kondycji, by byli zdolni przetrwac caly sezon.

Stivo Partyzant

30.06.2006 04:01    #6276     Sufler - Porady do gry - Treningi - w grupie czy osobno?
1. dobre pytanie... . Teoretycznie tak, ale czy FM to uwzglednia?
2. Na pewno odgrywają :P Siła i kondycja zawsze wymaga odbudowy przed sezonem wiec postaw na to. ja zwiekszam intensywnosc treningow na "wysokie", po 2 tyg. wracam na "srednie". masz tam w portsmouth kupe kasy to posciagaj ventrone, antenucci'ego i innych kozakow (joao pinto z porto) to przestaniesz sie martwic treningami :P

ps. Jaktam zakupy? ja sciągnąłem Cesara Delgado za 6 mln E, (po odwolaniu uzyskuje pozwolenie na prace) namawiam Zebine i Monsoreau. pozdro :)

Pogromca Partyzant

30.06.2006 03:09    #6277     Sufler - Porady do gry - Treningi - w grupie czy osobno?
W prawdzie było już wiele tematów na ten temat (masło maślane ;P), przesiedziałem całe 30 minut grzebiąc w suflerze, ale na nic takiego sie nie natknąłem :)

- Czy to prawda, że gdy trenujemy każdą formację z osobna, drużyna mniej się ze sobą rozumie i 'klepie' mniej składnych akcji?

- Czy treningi przygotowawcze przed sezonem odgrywają dużą rolę w trakcie sezonu? Jeśli tak to co najlepiej trenować?

jakubkwa Człowiek Renesansu

29.06.2006 14:38    #6278     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja i inne
Zrob swoim napastnikom powazny trening strzelecki, ofensywny i panowania nad pilka.

Proletariat

29.06.2006 12:04    #6279     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Gram już troche w FM'a, i szczerze mówiąc znudziła mi się gra ManU więc między innymi dlatego zadaje Wam to pytanie.

Zauważyłem że mojemu koledze w pierwszym sezonie gry w WBA szło bardzo dobrze. Nie zrobił żadnych konkretnych transferów, trening miał standardowy - wiadomo. Czy jest to zatem kwestia przypadku, czy są może drużyny w tej grze "łatwe do prowadzenia", tj. prośba zarządu jest wyjątkowo łatwa do spełnienia. Jeśli tak to podajcie któtką listę :P

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Więcej opcji rozmowy z drużyną w trakcie meczu. Więcej komentarzy prasowych. Rozmowa z zawodnikami również przed meczem. Więcej opcji podczas prowadzenia reprezentacji- zgrupowania, trening, większy sztab szkoleniowy,ustalanie sponsora. Poza tym oczywiście więcej lig.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution