Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2006 14:56    #6251     Sufler - Porady do gry - ORYGINAŁ
Umiem wyłączać Caps Locka ;) Ale LUDZIE!! Nie chcecie kupować oryginałów?? Ok, nie kupujmy....tylko robiłbyś sam jakąś pracę jeśli nikt Ci za to nie zapłaci?? Fajnie by było jakby tata wrócił z pracy i mówi ze kolacji nie będzie bo mu nie płacą bo jakiś idiota w firmie uważa ze płacenie to wyrzucanie pieniędzy w błoto?? LUDZIE CHCECIE GRAĆ ALE NIE CHCECIE "SPONSOROWAĆ" produkcji gier... Dlatego Polska tak wygląda... Bo czy sie stoi czy sie leży 1500 sie należy!! Wszystko wam sie należy drogie DZIECI NEOSTRADY??
Uff, lepiej mi! A teraz jeszcze dwie sprawy :) Po pierwsze, dlaczego kurcze po serii 9 zwycięstw zaczynam nagle remisować i przegrywać? Tak dobrze szło, paramaetry treningu rosnął, kondycja w dniu meczu 94-100 a przegrywam...
I druga sprawa, sądze ze skoro dział TALENTY ma się dobrze to mozna przykleić jeden temat o treści: ZAWODNIKÓW NA POZYCJE Bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik znajdziecie w dziale TALENTY... A te głupie pytania z Suflera można kasować :) Chyba :) nie naruszając wolności słowa ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

benficafan Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.07.2006 06:10    #6252     Sufler - Porady do gry - KR
Gram pierwszy sezon drużyną KR - Ekstraklasa Islandzka. Mój klub ma teraz status półzawodowy.
1. Czy jest szansa na to że mój klub awansuje do statusu zawodowego, jeśli gram w najwyżej lidze w kraju? Jeśli tak to kiedy np. może sie to stać?
2. Czy jeśli mój klub awansuje do statusu profesjonalny to czy w klubie pojawi sie druzyna rezerw i drużyna U-21 lub U-18 bo teraz mam tylko pierwszy zespół? Może kluby młodzików pojawią sie dopiero wtedy kiedy polepszy sie baza treningowa, która w tej chwili potzrebuje pewnych inwestycji ale zarząd już zaakceptował jej rozbudowę?

Proletariat

05.07.2006 14:14    #6253     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji
Witam. Mam pytanie. Jak w FM 06 działa tryb treningu pozycji u piłkarza? Czy jezeli piłkarz na pozycji OPŚ ma 'kompetentny' to czy jest szansa, aby w przyszlosci tenze pilkarz (po trenowaniu tej pozycji) bedzie mial 'naturalny'? Jezeli tak to ile ten proces trwa? Z gory dzieki za info.
PS. Pytanie zamieszczone tez w temacie 'Trening, a zawodnicy', lecz tam pozostalo bez odpowiedzi.

Proletariat

05.07.2006 10:30    #6254     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Mam pytanie. Jak w FM 06 działa tryb treningu pozycji u piłkarza? Czy jezeli piłkarz na pozycji OPŚ ma 'kompetentny' to czy jest szansa, aby w przyszlosci tenze pilkarz (po trenowaniu tej pozycji) bedzie mial 'naturalny'? Jezeli tak to ile ten proces trwa? Z gory dzieki za info.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
05.07.2006 06:45    #6255     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Zwiekszyc intensywnosc treningow i staranniej dobierac typ cwiczen - oto cala filozofia.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2006 03:20    #6256     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Po pierwsze trening lekki w tym oknie z trenerami to najlepszy trening. A co do tego, że twoim zawodnikom spadały umiejętności to radze nie kombinować i dać ogólny. Dobrze jest włączyć nową grę i jakimś zespołem testować treningi i taktyki można się wtedy nauczyć "obsługi" treningów.

szypon Partyzant

04.07.2006 18:16    #6257     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Witam,
chciałbym ponownie poruszyć sprawę treningu. (szukałem na suflerze coś związanego z tym tematem, lecz nie znalazłęm nic satysfakcjonującego, lub jak zwykle coś przegapiłem :P).
A mianowicie. Rozgrywam pierwszy sezon Kujawiakiem Włocławek. Po różnych próbach z taktykami, znalazłem taką, dzięki której miałem serię 10 zwycięstw z rzędu (!). Cały czas moi zawodnicy trenowali PROGRAMEM OGÓLNYM. Niektórym umiejętności rosły, a innym prawie wcale. Zacząłem troszkę kombinować z taktyką, gdyż kolejne mecze kończyły się remisem, i chciałem stworzyć kilka reżimów treningowych. Bez skutku. Reżim dla bramkarzy, obrońców środkowych, obrońców bocznych, pomocników ofensywnych, defensywnych i środkowych oraz napastników nie przyniósł oczekiwanych efektów, a nawet pogorszył sprawę. Umiejętności piłkarzy drastycznie zaczęły spadać. Tylko niewielu piłkarzy podniosło umiejętności w 2,3 statystykach. W przerwie zimowej dałem zawodnikom 1 tydzień wolnego i w tym czasie zmieniłem trening na 4 reżimy: bramkarze, obrońcy, pomocnicy i napastnicy. Po kilku dniach treningu sytuacja wygląda podobnie jak w poprzenich reżimach... :( Nie weim co robić. Chciałbym aby ktoś mi doradził w tej sprawie.
Poza tyym na początku sezonu zatrudniłem do klubu bodajże 11 trenerów (jeden 5-gwiazdkowy, czterech 4-gwiazdkowych i reszta trzy-gwiazdkowi). Każdy odpowiada za jeden trening w zależności od ich umiejętności ( a propos, jak zwiększyć obciążenie treningu z "lekkiego" na inny w oknie z trenerami?)

Proszę o pomc

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2006 10:38    #6258     Sufler - Porady do gry - Pracowitość
Nie martw się jeżeli jest to utalentowany piłkarz to statsy powinny mu wzrastać w miarę jak grasz. Pracowitość też. Najlepiej jakby często grał. A trening najlepiej ogólny amatorski( z czasem zwykły ogólny). Przy tym nie można zapomnieć o dobrym trenerze z wys. umiej. pracy z juniorami i innymi w miarę dobrymi statsami ok 13,14. Im wyżej tym lepiej. Ja tak robie.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
03.07.2006 17:47    #6259     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Przy rozbudowie bazy treningowej nie ma żadnych prac. Lepsza baza treningowa pojawia się zaraz na początku nowego sezonu. Przynajmniej u mnie zawsze tak było ;)

benficafan Partyzant

03.07.2006 16:23    #6260     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Thcxs ten problem odnosi sie do rozbudowy stadionu a nie rozbudowy bazy treningowej:P Ale i tak dzieki za pomoc:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution