Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

szymek(L) Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2006 17:00    #6241     Sufler - Porady do gry - trening bramkarski?
Oj ludzie.. jak nie macie co pisac to nie zasmiecajcie :/ a pozniej macie pretensje o to ze ktos zasmieca pytaniem...robicie prawie to samo...

Ja ustawiam Siłe i Aerobik na "Mocno" UM.bramkarskie tez "mocno" lub "średnio" ale bliżej górnej granicy... Taktyke średnio i Panowanie nad piłką średnio... Ale ogólnie zawsze staram się tak ustawic, żeby natężenie nie było za duże... żadko ustawiam tak, że mam bardzo intensywny trening...

Ebi-21 Kenebi Partyzant

09.07.2006 11:16    #6242     Sufler - Porady do gry - trening bramkarski?
tak z ciekawosci napiszcie mi jak ustawiacie dla bramkarzy bo ja z nimi mam najwieksze problemy zawsze

Proletariat

08.07.2006 12:19    #6243     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
podeślij lepiej pare screenów z jakimś dobrym treningem z twojej gry, bo jeśli chodzi o trening to jestem ciemny. Gram sobie 3 sezon milanem, kupiłem ibrahimovica i można pykać, koleś wymiot strzela po 55 bramek na sezon. Moje gg jak coś 4340852

bartex55 Przodownik pracy

07.07.2006 10:43    #6244     Sufler - Porady do gry - atrybuty do poprawy
albo jak chcesz możesz skorzystać z błędów kodu źródłowego gry ściągając trening z: http://www.fcmc.pl/download/id/1235

Proletariat

07.07.2006 10:38    #6245     Sufler - Porady do gry - atrybuty do poprawy
zna ktos jakis zloty srodek na trening
siedzialem nad tym dlugo ale zawodnicy i tak
maja slabe wynki

Proletariat

07.07.2006 06:59    #6246     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
A propos treningu - jakie stosujecie obciazenie w przeciagu calego sezonu? W okresie przygotowan zapewne uzywacie 'wysokiego' albo 'bardzo wysokiego'. A jak jest z tym podczas reszty sezonu?

Klim Partyzant

07.07.2006 04:44    #6247     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
do obserwator ja równierz miałem swego czasu ustawione treningi dla poszczególnych formacji (atak,obrona,pomoc,bramkarze) ale niezbyt długo więc o rezutatach nic nie moge powiedziec ... natomiast po rozbiciu na tening dla poszczególnych pozycji ... jest jak jak jest;/(choć niemam oczywiście 100% pewnosci ze to wina treningu i tylko treningu)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.07.2006 04:32    #6248     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
interesujący przypadek.. u Mnie treningi mają oddzielnie bramkarze, obroncy i def pomocnicy, of pomocnicy i napastnicy, mam ustawiony prawie reżim, a zespół gra świetnie :)

rinho Partyzant

07.07.2006 03:31    #6249     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
Osobny trening raczej nie ma wpływu w grze na zgranie podczas meczu. Może po prostu twoja drużyna ma okres słabszej formy? :D W każdym bądź razie poczekaj jeszcze trochę, na pewno zaczniesz lepiej grać ;)

Klim Partyzant

07.07.2006 03:01    #6250     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
Motyw jest taki znalazłem zdawało by się złoty sposób treningu ... mianowicie ustawiłem osobne reżimy treningowe dla kazdej pozycji (z podziałem na poszczegulne pozycje np OL/P i OŚ trenuja osobno itd.) ... ale właśnie ,chyba mi sie tylko zdawało że znalazłem ;/ ... Bo pomimo tego że atrybuty zawodników rosna jak na drożdzach to mam wrażenie że zawodnicy poprostu przestali sie ze soba rozumiec na boisku poprzez taki sposób treningu (celność podań spadła do wartości 40-50%, pomijanie linji pomocy przy rozgrywaniu itp.)Co zrobić zmieniać trening na ogólny co jakis czas ? Jakie macie doswiadzczenia z takimy przypadkami ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution