Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2006 08:09    #6231     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
nie,mam cztery treningi: obrona,def. pomoc,pomoc i atak!przez caly rok trenuja to samo a jedynie w lipcu i sierpniu ustawiam trening ogolny skupiajacy sie na fizycznych atrybutach i u mnie jest dobrze :P

Proletariat

14.07.2006 07:56    #6232     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
po moim treningu atrybuty rowniez rosna tyle ze pasek "ofensywa" zawsze jest krotszy. fizycznosc rowniez jest nie najlepsza. a Ty ustawiasz na kazdy dzien trening??

kali22 Partyzant

14.07.2006 07:45    #6233     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
ja mam trening ktory stosuje w kazdej druzynie i zawsze dziala na tyle dobrze aby atrybuty rosly do gory

kali22 Partyzant

14.07.2006 07:12    #6234     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
tylko treningiem:)

kali22 Partyzant

13.07.2006 07:11    #6235     Sufler - Porady do gry - Urlop między meczmi
raczej nie,zawodnicy trenuja wczesniej ustalony przez ciebie rezim treningowy.

Proletariat

Powinniśmy móc bardziej ingerować w nasz profil - wybierać nie tylko imię, nazwisko, narodowość i klub, ale także naszą ulubioną formację, rodzaj treningu, który stosujemy, drugą narodowość, nastawienie i krycie oraz miejsce urodznia. Jeszcze powinno być coś takiego, że składamy jakąś obietnicę przedsezonową, np. że unikniemy spadku (a wybraliśmy zespół, który jest zagrożony spadkiem). Nie wypełnimy tej obitnicy i mogłliby nas zwolnić albo obietnicę transferową na następny sezon - i to nie tylko kupno/sprzedaż piłkarza z/do klubu, ale także zatrudnienie nowego asystenta lub trenera. Powinni też ulepszyć "nowych" trenerów - czyli piłkarzy, którzy zakończyli karierę i teraz dostali licencję i chcą trenować. Oni są zwykle do kitu, a zatrudniają ich wielkie kluby.

KYR000 Partyzant

Moim zdaniem powinien być możliwy trening reprezentacji (ale tylko na zgrupowaniu), na tym zgrupowaniu powinna być możliwość prywatnego leczenia urazów przez naszych (reprezentacyjnych) fizjoterapeutów, odprawa przedmeczowa, możliwość zwołania konferencji prasowej - nie tylko, żeby powiedzieć coś o trenerze przeciwnej ekipy, ale także, np. o nowych piłkarzach lub prawdopodobnych transferach na następny sezon, zmianach taktycznych na najbliższy mecz, itp. zgadzam się z Mumiakiem o skargach na sędziego. Powinno być tak też, że trener reprezy U 20 lub U 21 kończy karierę lub przejmuje klub i wtedy olewa repreze U 20, a trener reprezy chciałby akurat "NAS" na te stanowisko oraz większa interakcja z zawodnikiem

Yodassss Młody aktywista

10.07.2006 20:13    #6238     Sufler - Porady do gry - Trening Konkretny
Są tutaj tematy dotyczące treningów, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Otóż - jak najlepiej podzielić trening dla poszczególnych piłkarzy (napastnicy, pomocnicy, obrońcy itp, czy może indywidualnie lub w ogóle nie zmieniać i zostawić ogólny) i jakie "cechy" trenować u zawodników na poszczególnych pozycjach?

Yodassss Młody aktywista

10.07.2006 19:51    #6239     Sufler - Porady do gry - Asystent....
Skoro już jesteśmy w temacie asystenta - jaką rolę może pełnić prócz informowania mnie o treningach drużyny, proponowanie składu i namawianiu do zatrudnienia jakiegoś piłkarza bądź nie? I jak te funkcje ustawić?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
09.07.2006 18:27    #6240     Sufler - Porady do gry - trening bramkarski?
Myślę, że akurat bramkarzowi intensywny trening nie powinien aż tak bardzo szkodzić, jak powiedzmy pomocnikowi.
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.