Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Rado3xl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2009 21:56    #3941     Sufler - Porady do gry - Solihull Moors
Poświęć sporą ilość treningu na siłę i akrobatykę. W niższych ligach to zawsze się przydaje.Oprócz tego graj prostą piłkę, bo podejrzewam, że wśród swoich grajków nie masz wirtuozów techniki.

afro_13 Partyzant

27.03.2009 14:09    #3942     Sufler - Porady do gry - Znajomość języka
Zastanowiła mnie pewna sprawa. Otoż rozpocząłem grę Realem zaś sobie jako managerowi ustawiłem narodowość holenderską. Języka hiszpańskiego nie znałem co też wypomniała mi prasa. Wyniki były tragiczne. W Super pucharze Hiszpani wygrałem szczęśliwie z Valencią 1:0 w dwumeczu (1:0 na wyjeździe, remis u siebie). Następne 10 spotkań niezmiernie mnie rozczarowało. Skromnie zwycięstwa (1:0 i to u siebie), remisy. Czyli nie to czego sie wymaga od takiego klubu. sfrustrowany rozpocząłem rozgrywkę od początku jednakże tym raze narodowość ustawiłem hiszpańską. Poprawa stylu gry jest widoczna gołym okiem. SP Hiszpanii 4:1 na wyjeździe i 5:1 u siebie co robi wrażenie. Dodać chciałbym ze używałem tego samego treningu, tej samej taktyki, a transferów nie dokonałem ponieważ wyłaczyłem taką możliwość w pierwszym okienku transferowym.

Po tak długim przedstawieniu sprawy nasuwa mi się pytanie. Jak duży wpływ, wg Was, ma nieznajomość języka na komunikację z drużyną oraz jej wyniki.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

26.03.2009 17:39    #3943     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Obrony :)
Na pomocy mam innych fachowców.
W swoim treningu w 'Śr. Pom." mam tam przepisanych 19 zawodników :)

P@vel Partyzant

25.03.2009 22:21    #3944     Sufler - Porady do gry - Kontuzje - stłuczone żebra.
Pokaż screeny kontuzjowanych gości i ustawienia treningowe. No i napisz w jakiej lidze grasz.

krycha1101 Partyzant

25.03.2009 17:50    #3945     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
Witam

Mam pare problemów, zaczne od mojego obecnego podstawowego składu:
Cech - Ivanovic, Terry, Sakho(bardzo dobry 20latek), A.Cole - Miguel Veloso, Silva, Arszawin, Kaka - Adebayor, ja(jedyny mój przekręt to było stworzenie siebie z 200ca) Prowadzę oczywiście Chelsea.

Poprzednie 3 sezony były bardzo dobre. Zdobyłem 3 mistrzostwa ligi, 1 puchar ligi angielskiej, 1 puchar Anglii, 1 LM, raz byłem jeszcze w finale LM ale przegrałem z Barceloną.

1. Nie zdobywam punktów na wyjeździe. U siebie grałem 7 meczy i wygrałem 6 meczy raz remisując stosunek bramek 21-2.
Na wyjeździe to jest katastrofa, rozegrałem 7 meczów, wygrałem raz z najsłabszą drużyną ligi, 3 razy zremisowałem, 3 razy przegrałem. Stosunek bramek to 14-14.
Narazie zajmuje 6 pozycję w lidze.
Macie jakieś rady żeby poprawić grę na wyjeździe?

2. Czy da się coś zrobić, aby A.Cole dostawał mniej kartek?? Dostaje najwięcej w drużynie. Rozumiem, że mój defensywny pomocnik łapie kartki ale żeby lewy obrońca aż tyle ich miał. Ma już 8 zółtych kartek i dwie czerwone.

3. Mam bardzo małe posiadanie piłki szczególnie na wyjeździe zazwyczaj jest 35%, u siebie gdzieś 45%. Co poprawić zeby więcej utrzymywać się przy piłce. Mam ustawione krótkie podania w taktyce.

4. Od dwóch lat czterech moich zawodników nie może dostać pozwolenia na prace. Ściągnąłem ich do drużyny, wypożyczyłem na rok i myślałem, że gdy wrócą dostaną obywatelstwo. Po kolejnym sezonie znów to samo. Trzeci sezon bez pozwolenia na prace to będzie. Jest jakaś rada na to?

5. Mam dużo dobrych młodziaków. Co lepiej zrobić: zostawić ich w swoich rezerwach dając swój trening darkstarr czy lepiej gdzieś ich wypożyczyć . Gdzie będą się lepiej rozwijać??

6. Patrząc na mój skład chcę się dowiedzieć czy jakaś pozycja powinna zostać wzmocniona?? Mam fundusze na jednego klasowego zawodnika.

Oczekuje Waszej pomocy w moich problemach

rufigekru Partyzant

25.03.2009 11:29    #3946     Sufler - Porady do gry - Trening w 3 łatce
Wcześniej zasada była prosta: odpowiednio wysoki jeden góra dwa atrybuty trenerskie dawały siedem gwiazdek. Teraz zdarzyło mi się, że trener z treningiem technicznym 20 i odpowiednią mentalnością, trenował panowanie nad piłką na 4 gwiazdki, a trener z treningiem technicznym na 16 trenuje mi panowanie na 5 gwiazdek...
Czy odkrył ktoś już regułę? Jakie parametry dodatkowo trzeba brać pod uwagę (motywacja, wiedza taktyczna, determinacja?)

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

24.03.2009 19:17    #3947     Sufler - Porady do gry - krol drugiej linii
[quote=afro_13]a moze ktos rozwikla mi opis "napastnik-wedrowniczek". czym taki zawodnik sie charakteryzuje?[/quote]
Gdy wszyscy zawodnicy wędrują po murawie na treningu to taki "wędrowniczek" lubi w tym czasie powędrować sobie po okolicznych barach i pubach w poszukiwaniu rozrywki.
Taki zawodnik zwany jest właśnie wędrowniczkiem.;D

24.03.2009 18:42    #3948     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
[quote=Adrian_1995]Wembley, próbuj rotować składem.[/quote]

Ekhm ;)

Pierwszy post:

"(...)Dodam, że trening stosuję swój, rotacja w składzie też jest i taktyka tekże moja..."

Wembley Partyzant

24.03.2009 17:56    #3949     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
Dałem trening strzałów, ale ma 4 gwizdki tak jak przy panowani nad piłka i stałych fragmentów gry, ale moim celem było właśnie, żeby uczył strzałów

24.03.2009 17:54    #3950     Sufler - Porady do gry - Coś jest nie tak...
Od tego do jakiego treningu go przystosowałeś...
Technika i Ofensywa to daj mu do treningu STRZAŁÓW

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution