Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Ludi14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.04.2009 18:39    #3931     Sufler - Porady do gry - Piłkarzy nie idą na urlop
U mnie tez to kilka razy wystąpiło. Powodów może być kilka, np. piłkarz dopiero co wrócił z meczu reprezentacji podczasz gdy jego koledzy już rozjechali się na urlopy.
Albo w drugą stronę, nie wyjechał na urlop bo niedługo jedzie na mecz reprezentacji, potem to już się nic nie da zrobić, ale jak napisał Vision, ciesz się, będzie więcej czasu na treningi.

Vision Partyzant

04.04.2009 18:13    #3932     Sufler - Porady do gry - Piłkarzy nie idą na urlop
Chyba jednak bug, ja się z czymś takim nie spotkałem, ale ciesz się, masz więcej okazji do treningu :)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

03.04.2009 13:45    #3933     Sufler - Porady do gry - Nauka gry słabszą noga.
Możesz spróbować wystawiać zawodników lewo nożnych na prawą stronę i na odwrót. W FM08 mi to działało.

http://www.cmrev(...)ogi.html

Nie mogłeś zapytać w tym?... Sam go zakładałeś...

http://www.cmrev(...)oga.html

fbd Młody aktywista

03.04.2009 10:46    #3934     Sufler - Porady do gry - Nauka gry na danej pozycji.
zawsze myślałem, że uzdolniony jest lepsze niż naturalny ;]
Ale trening czyni cuda.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Kozik Partyzant

02.04.2009 09:41    #3935     Sufler - Porady do gry - Nauka gry na danej pozycji.
Mojemu lewemu skrzydłowemu, którego naturalną pozycją było OPL nakazałem trening na pozycji PL. Po kilku-kilkunastu (nie pamiętam dokładnie) miesiącach treningu pozycja PL również stała się jego "naturalną". A sadziłem, że można wytrenować pozycję tylko do poziomu "uzdolniony".

thc86 Partyzant

01.04.2009 23:55    #3936     Sufler - Porady do gry - Nauka gry na danej pozycji.
[quote=Arek96]Nie, nie ma :(
Sam bym chciał, ale nie da rady. Naturalne to te na których piłkarz od razu grał.
Uzdolniony to ta która już całkowicie opanował, ale nie jest jego podstawową.[/quote]

Mylisz się, przyszedłem do juventusu w 2011 i Giovinco miał ustawiony trening na wysuniętego napastnik a umiejętność miał naturalny na tej pozycji lecz na początku gry ma tylko uzdolniony, nie wiem czy zajeło mu to aż 5 lat dopiero to wtedy zauważyłem

Rouxy Partyzant

31.03.2009 22:55    #3937     Sufler - Porady do gry - Kondycja,Braki Kondycyjne
czyli zwykły trening Tuga u niego nie wystarczy tak?

generalnie przed sezonem stosuje 'własny' trening na którym głowny nacisk kładę na siłe i aerobik, czyli tych zawodników mam w nim dłużej zostawić, czy stworzyć oddzielny dla nich ?

Vergil Młody aktywista

31.03.2009 22:38    #3938     Sufler - Porady do gry - Kondycja,Braki Kondycyjne
Tzn. , że ma słabą kondycje przed sezonem i teoretycznie samymi meczami i zwykłym treningiem doprowadzisz go do odpowiedniej kondycji ale całego sezonu nie wytrzyma dlatego musi mieć trening intensywniejszy i kondycyjny.
El Fenomeno

Rouxy Partyzant

31.03.2009 22:16    #3939     Sufler - Porady do gry - Kondycja,Braki Kondycyjne
odnawiając temat, mam pytanko co oznacza stwierdzenie w profilu zawodnika-> Sprawność : Wymaga odbudowy kondycji przed nowym sezonem;

oznacza to że mam go dłużej potrzymać na treningu przed sezonowym, czy może wystawiać go na 20-30 minut na mecz,

czemu tak się dzieje podczas gry niektórzy moi zawodnicy mają już 'gotowy do gry'

Rado3xl Partyzant

30.03.2009 00:08    #3940     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
Po pierwsze trzeba pamiętać, że w linii ataku należy stosować rotację i wystawiać zawodników, którzy poradzą sobie z obrońcami(jeżeli są oni wysocy, silni i skoczni, to wystaw szybkiego, zwinnego i na odwrót). Po drugie, Vagner Love potrafi być bardzo skuteczny, ale trzeba pod niego ustawić grę zespołu, tzn. dużo prostopadłych podań na wolne pole itp.. W drużynach, które prowadzę ustawiam napastnikom trening strzelecki na max, myślę że też to powinieneś wziąć pod uwagę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution