Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2009 16:37    #3901     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
[quote=GoalHunter]A w ciągu jednego sezonu o ile może wzrosnąć opanowanie?? Chodzi mi ile tak około[/quote]

Zależy od pracowitości trenowanego osobnika. Możesz mu dać osobny reżim treningowy, nastawiony głównie na ćwiczenie opanowania (trening strzelecki), ale sądzę, że przez rok intensywnego treningu może mu to wzrosnąć nie więcej niż 2-3 punkty. Czasem 4, choć to zależy od różnicy między CA a PA.

Bartez Przodownik pracy

12.04.2009 20:52    #3902     Sufler - Porady do gry - Klub filialny - opłaty a zyski
[quote=Arek96]trochę nie nie na temat, ale w jakich krajach można najlepiej zarobić? i jako sparingi i jako filia? chodzi mi oczywiście o EUROPĘ :)
Sorry za OT ale nie chcę new tematu zakładać a do szukania warunków nie mam :/[/quote]

Na sparingach zarobić, to najlepiej zapraszać kluby na mecze u siebie, tylko takie najbardziej znane. A co do filii to dobrze mieć takie które mają b. dobre zaplecze treningowe. Można wtedy pozyslać niezłe talenty. Piszę to w oparciu o doświadczenie.

Adrian_1995 Partyzant

12.04.2009 18:46    #3903     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Kupuj doświadczonych piłkarzy, rozbuduj stadion, baze treningową, podwyższaj (w miare możliwości) płace piłkarzom.

Mos1ek Młody aktywista

11.04.2009 23:58    #3904     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
do mnie naprzykład lewandowski nie chce przejsc ponieważ mam za słabą bazę treningową ... wiec i to również ma znaczenie ;p

Dereds Przodownik pracy

11.04.2009 13:09    #3905     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=najdi013][quote=kuba_the_reds]Zawodnicy, cała paczka do sćiagnięcia, pooglądania i zmastrubowania
Osiągnięcia
Finanse
Trening
Mój profil
Najdalej w UEFA 1/4
LM 2014/15 cz. 1
LM 2014/15 cz.2
LM 2015/16 Pamiętny 1/2 i baty od Realu, na który czesto trafiałem, czy to w grupie, czy w w fazie pucharowejl;)

Ranging Klubów, Pechowa 13^^
Współczynnik klubów, tak mamy 2 druzyny w LM i aż 4 w UEFA i 1 w Intertoto

Odpaliłem właśnie grę, spróbuję wygrac LM w tym sezonie:D Możę się uda:D[/quote]

Przychodzą jacyś dobrzy piłkarze do klubów z Polski? Pokaż najlepszych zawodników!!! xD[/quote2]Masz do sciagniecia, moi są najlepsi, lepszych nie ma nikt:D

najdi013 Partyzant

11.04.2009 13:02    #3906     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

Dereds Przodownik pracy

11.04.2009 12:17    #3907     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

[quote=Yakuza]Yodarj, ile Ty spędzasz czasu nad FM? Zrobienie własnego treningu wymaga chyba wiele czasu?[/quote]

Nie wymaga wiele czasu. A co do ilości spędzanego czasu - nie jest to tak wiele, jakby się mogło wydawać ;]

Yakuza Młody aktywista

Yodarj, ile Ty spędzasz czasu nad FM? Zrobienie własnego treningu wymaga chyba wiele czasu?

[quote=Vision]Yodarj, nie zrozumiałeś, albo ja źle napisałem. :D Chodziło mi o to, że nie zatrudnisz tam super-hiper-pr0el0el0 trenerów :D[/quote]

W 6 lidze możesz zatrudnić tylko jednego trenera trening asystenta.

Czyli musisz znaleźć trenera, który ma wszystko na poziomie 10-11. Ja takie mam i ma stałe umiejętności, więc zawsze go biorę.

[quote2=Yakuza][quote=maciekigood]Czyli odpowiedzią na twoje problemy będzie zmiana treningu. ;)[/quote]

Ale na jaki? Na razie biorę ogólny - muszę poprawić grę, bo mnie wyrzucą :)
I co ja wtedy zrobię?
A w sparingach zawsze dobrze mi idzie :/[/quote2]

Na własny. Mówię Ci, poczytaj manifesty Piotra Sebastiana albo (tak jak ja) opierając się na własnych obserwacjach, dopasuj trening do pozycji, jakie masz w taktyce. Efekt? Nawet w 6 lidze angielskiej piłkarzom idą umiejętności w górę ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution