Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

devil11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2009 10:40    #3891     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Pod koniec sezonu dostaniesz newsa,że zarząd rozbudowuje bazę treningową i potrwa to tak z pół roku.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

18.04.2009 10:04    #3892     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Zakładałeś już taki temat :]

http://www.cmrev(...)owa.html

niemamocnych Partyzant

18.04.2009 09:59    #3893     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Zacząłem grać Wisłą Kraków, niektórzy gracze nie chcieli do mnie przejść z powodu bazy treningowej(zadowalająca), więc od razu poprosiłem o rozbudowe zarząd zgodził się. Mam już końcówke sezonu a baza nadal nie rozbudowana (zadowalająca)kiedy proszę o rozbudowe to zarząd mówi że już zaakceptował plany budowy... ile to jeszcze zajmie? Co trzeba robić i ile to jeszcze zajmie żeby do mojego klubu przychodzili zawodnicy najwyższej klasy, albo przynajmniej średniaki z najleprzych lig?:D

MiKa Młody aktywista

Za brutalność (nie agresję!) odpowiada Dirtiness.

Controversy zaś za opuszczanie treningów czy strzelanie fochów w mediach. :)

emkaesiak Partyzant

15.04.2009 20:31    #3895     Sufler - Porady do gry - trenerzy
[quote=Piotr Sebastian]Witam.
Ilość "gwiazdek", która Ci się pojawi w oknie treningu jest uzalezniona nie tylko od umiejętności trenera, ale również od tego z jaką intensywnością przydzieleni zawodnicy trenują dany element.
Jeżeli tylko kilku zawodników intensywnie trenuje "atak" to nigdy trening ataku nie osiągnie u Ciebie 7 gwiazdek. Stąd przy natężeniu treningu pojawiają się paski wraz z informacją ilu zawodników w jakim stopniu ćwiczy dany element gry.
Pozdrawiam[/quote]

Sorry ze odswiezam ale mam problem. U mnie taktyke trenuje 20 (3 mocno i 17 średnio) i mam jednego trenera z 20 taktyki i tylko do Taktyki przydzielonego i mam 4 gwiazdki. Poradzi ktoś coś??

Vision Partyzant

15.04.2009 16:16    #3896     Sufler - Porady do gry - taktyka, zegar nie tyka
Jest dużo możliwości. Zła taktyka, kiepscy napastnicy, źle dobrany trening. Ja jednak przychylam się do pierwszych dwóch opcji. Spróbuj sprowadzić dwóch napastników, najlepiej jeden z szybkością, przyspieszeniem, wykanczaniem akcji i opanowaniem 15+, a drugi wysoki, skocznosc, sila, gra glowa 15+ i ustaw go jako odgrywajacego, zalatw skrzydlowych z dobrymi dosrodkowaniami i powinno byc git. :)
Ps. przepraszam za brak polskich znakow, ale czasami z klawa mi sie cos dzieje ;/

Yakuza Młody aktywista

15.04.2009 16:16    #3897     Sufler - Porady do gry - transfery
Może rozbuduj bazę treningową, niech powstanie akademia piłkarska, obiekty dla młodzież. Piłkarze patrzą jaką klub ma bazę treningową.

Henry14 Partyzant

A można sie dowiedzieć ile trwa rozbudowa szkółki młodzieżowej i ile bazy treningowej??

GoalHunter Partyzant

13.04.2009 17:06    #3899     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Zaraz się zabiorę za ten trening

Baphometh Młody aktywista

Witam! Mam problem - otóż moim zawodnikom strasznie spada koncentracja :/ Więc mam pytanie - jak mogę ją podnieśc? W treningu zawodników lub czy lepiej zatrudnic jakiegoś trenera?
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution