Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.05.2009 14:31    #3871     Sufler - Porady do gry - obciążenia przy teningu
jeżeli chodzi o to, ze jak robisz przydziały treningowe dla trenerów to raz jest intensywnie raz lekko a raz srednio, to zależy to od tego jak duzo piłkarzy trenuje ten element(np. taktyka, atak) i jak intensywnie go trenuje( np. lekko, średnio, mocno, b/mocno, intensywnie).
Jeżeli masz np. 20 piłkarzy, lekko trenujacych atak to wystarczy ci do tego elementu jeden trener. Jago umiejętności nic nie zmieniają w tym względzie, decydują tylko o skuteczności twojego treningu.

Kecaj1603 Młody aktywista

06.05.2009 21:09    #3872     Sufler - Porady do gry - obciążenia przy teningu
[quote=Grzechoo]W oknie treningu masz takie śmieszne suwaczki, podpisane jako "Ofensywa", "Defensywa" itp. Manipulując nimi zwiększasz obciążenie treningowe. Gwiazdki u trenerów świadczą o skuteczności treningu i ich ilość zależy od umiejętności szkoleniowca w trenowaniu poszczególnych elementów.[/quote]

ja to wiem ale chodzi mi o to czy mniejsze obciążeni będzie wtedy gdy masz jednego świetnego(wszystkie gwiazdki) trenera i 4 średnich(trzy gwizdki) czy 2 świetnych?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
06.05.2009 20:55    #3873     Sufler - Porady do gry - obciążenia przy teningu
W oknie treningu masz takie śmieszne suwaczki, podpisane jako "Ofensywa", "Defensywa" itp. Manipulując nimi zwiększasz obciążenie treningowe. Gwiazdki u trenerów świadczą o skuteczności treningu i ich ilość zależy od umiejętności szkoleniowca w trenowaniu poszczególnych elementów.

06.05.2009 20:47    #3874     Sufler - Porady do gry - obciążenia przy teningu
czy na obciążenie na treningu wpływa ilość trenerów czy ich jakość(ilość gwiazdek)? bo w jednym z treningów mam brak ociążenia a w innych lekko

Henry14 Partyzant

04.05.2009 19:57    #3875     Sufler - Porady do gry - Transfery a może ich brak ?
polepsz baze treningowa i mlodziezowa

musisz mieć pożonnych trenerów no stwórz dla niego specjalny trening powinieneś sie skupić na areobiku oraz sile. A ile ma lat ten zawodnik bo jeśli np 25 to raczej dużo mu sie atrybuty nie zwiększą

Abdulinho17 Młody aktywista

utrybuty beda rosły szybciej gdy :
-bedziesz miał dobry trening
-musisz miec jaknajlepszych trenerów
-Baza treningowa odpowiednia musi byc .
Visca el Barça !

devil11 Przodownik pracy

[quote=slake1]A odnośnie podanego wyżej linku: trening mogę prowadzić w identyczny sposób w wersji '08?.[/quote]

No raczej tak. Ale do wersji 08 polecam Ci Tug Trening http://www.cmrev(...)-08.html
A jeżeli chcesz mieć już super wielkie efekty treningu szybkościowego, to po prostu odejmij to i owo z innych elementów treningowych i dodaj to do aerobiku, bo to właśnie on ma wpływ na szybkość i przyspieszenie.

slake1 Partyzant

[quote=Grzechoo]I przeprowadź proszę transformację nazwy tematu z poetyckiej w dającą się łatwo znaleźć w wyszukiwarce.[/quote]

Zrobione. Czytając artykuły i opisy talentów autorstwa m.in Wujka Przecinaka, nawykłem do stosowania tego jakże dziwnego sposobu wypowiedzi. :P

A odnośnie podanego wyżej linku: trening mogę prowadzić w identyczny sposób w wersji '08?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Uprzedzę ewentualne pytanie - http://www.cmrev(...)owy.html

I przeprowadź proszę transformację nazwy tematu z poetyckiej w dającą się łatwo znaleźć w wyszukiwarce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution