Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2009 20:37    #3831     Sufler - Porady do gry - Słaba kondycja.
W okresie przedsezonowym mógłbyś, a nawet powinieneś, zwiększyć natężenie treningowe. To pomoże przygotować zespół do sezonu w odpowiedni sposób.

Yakuza Młody aktywista

27.05.2009 20:31    #3832     Sufler - Porady do gry - Słaba kondycja.
Witajcie
Mój problem polega na tym, że:
w okresie przedsezonowym, gdy gram sparingi, moi zawodnicy mają słabą kondycję. Już w przerwie meczu jest to w niektórych przypadkach ok 75 - 80%.
Gram na domyślnym. I teraz moje pytanie: czy zmniejszyć im natężenie treningu, czy to pogorszy ich kondycję później? Bo nie chce aby doszło do jakiegoś załamania.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.05.2009 15:23    #3833     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
[quote=lajner]Glosik..a nie wstyd tak korzystac z cudzych treningow??;-) myslalem ze grasz wg tych twardych zasad-nazwy niestety nie pamietam:-) ale mniejsza z tym..wkoncu to tylko gra ktora ma sprawiac przyjemnosc a kazdy gra jak lubi:-D.........[/quote]
spójrz na datę mojego postu ;] HC zacząłem grac dopiero podczas kariery w Sliven [ok. października] obecnie korzystam tylko ze swoich reżimów, które z reszta oceniam zadowalająco, moze efektów takich jak na darkstarze nie ma, ale nie narzekam ;-)

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

26.05.2009 15:17    #3834     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
Glosik..a nie wstyd tak korzystac z cudzych treningow??;-) myslalem ze grasz wg tych twardych zasad-nazwy niestety nie pamietam:-) ale mniejsza z tym..wkoncu to tylko gra ktora ma sprawiac przyjemnosc a kazdy gra jak lubi:-D.........ja tam nie korzystam ale wg mojego kumpla darkstarr jest lepszy choc jak tak patrze na staty jego zawodnikow-oboje gramy Wisla a mamy kilku tych samych zawodnikow-to sa mniej wiecej na takim samym poziomie...a wiec naprawde polecam samemu pokombinowac z treningiem-wieksza frajda i satysfakcja.yoO

Kecaj1603 Młody aktywista

26.05.2009 15:00    #3835     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
najlepiej stworzyć samemu trening dla graczy na danej pozycji ale i dal jednego zawodnika najlepiej młodego który może się jescze rozwinąć

pucmen Partyzant

23.05.2009 16:43    #3836     Sufler - Porady do gry - Man Utd
albo też jak sie nie pojawią na treningu możesz im wtedy zabrać tygodniówke. ;)
Serce w bieli,
Krew w błękicie,
Unia Oświęcim,
Ponad Życie!

23.05.2009 16:05    #3837     Sufler - Porady do gry - Man Utd
To jaka będzie najłatwiejsza droga by się ich pozbyć? Nie wypuszczać wcale do meczu tylko przenieść do rezerw i wystawić na listę transferową. Czy też wypuszczać, a potem krytykować ich grę? A i jeszcze jedno co zrobić by Ci zawodnicy otrzymali czerwoną kartkę, lub nie stawili się na trening bym mógł im nałożyć karę?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

23.05.2009 16:04    #3838     Sufler - Porady do gry - Man Utd
[quote=lajner]nic nie zrobisz...mozesz ich tylko rzucic do rezerw i robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni...po jakims czasie albo zawodnik albo zarzad najczesciej madrzeje ...ale jezeli jestes az tak zdesperowany ze chcesz ich wyslac na wolny transfer to pamietaj ze wtedy i tak musisz im wyplacic pensje do konca kontraktu[/quote]

Gdybyś przeczytał uważnie pierwszy post (a potrafisz?), to byś zauważył, że już to robił...

[quote=lajner]robic wszystko zeby byli niepotrzebni i niezadowoleni[/quote]

No na prawdę, dokładnie mu opisałeś. Po co pisałeś to, skoro to co Ci przyszło do Twojej rzekomej "głowy" to już próbował?...

[quote=lajner]mistrzem co do edytorow jast arek tak ze moze on Ci pomoze;-)[/quote]

Tradycyjnie inni moga prowokować, pisać co chcą i macie to w nosie, a jak ja coś napiszę lżejszego juz pouczenie lub reakcjonista. Niech żyje sprawiedliwość!

[quote=Haqer]A w jaki sposób mogę ich krytykować lub nałożyć na nich karę?

Po prostu nie są mi potrzebni w zespole a pieniądze z transferów też by były pomocne.[/quote]

Krytykować możesz za złe występy, a skoro nie grają, to trudno ich za nie krytykować.
Ale skoro są bezużyteczni to i tak nikt Ci za nich nie da fortuny :)
Kary dajesz, za nie stawienie się na trening, za red card np.

jordaneq Młody aktywista

22.05.2009 17:33    #3839     Sufler - Porady do gry - Celność strzałów
Gram Fisherem Athletic w Blue Square South ( ostatnia liga angielska ). Mysle ze mam dosyc dobrych napastnikow jak na tamtejszą ligę. Jednak celność strzałów to totalna porażka. W każdym meczu ( oczywiscie nie z "dobrymi zespolami " mojej ligi ) mam po 10 akcji "sam na sam" i jaki efekt? Strzał nad bramką albo pilka w rekach bramkarza/ewentualnie korner.
W czym szukac błedu?
Dodam ze mam trening dla strzelcow - intensywne strzały i atak.
Ponadto moj super zarzad pozwala mi na zatrudnienie tylko jednego trenera. Wzialem trenera z najwyzszym dosteonym atakiem - 16.
Pomocy bo spadam w ligowej tabeli...

P.S Najmocniej przepraszam za mały obraz treningu ale nie znam sie zbytnio na zwiekszaniu zdjec.

Szobinho Młody aktywista

20.05.2009 18:56    #3840     Sufler - Porady do gry - Wyczerpany, potrzebuje odpoczynku
jest zadowolony z obciążeń treningowych
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution