Nawet jeżeli nie ma ulubionych zagrań to jak najbardziej powinieneś przy swoich "perełkach" tak zrobić. Mentorzy nie tylko uczą ich nowych zagrań, ale przyspieszają ( może nie znacznie, ale przyspieszają ) wzrost atrybutów. Musisz zwrócić uwagę też na styl obu zawodników, ponieważ powinien być on dość podobny. Starszy zawodnik doda młodszemu trochę doświadczenia, w skutek czego młodszemu zawodnikowi szybciej będą wzrastały atrybuty psychiczne. Dodać do tego można, że jeżeli praca pomiędzy zawodnikami się uda mogą się stać ulubieńcami. Wtedy będą ciężej ze sobą pracowali i będą woleli ze sobą pracować tak na treningu jak i na boisku w oficjalnych meczach. Jeżeli chodzi o szybkość wzrotsu atrybutów to głównie szybciej przy takim samy treningu będą wzrastać atrybuty psychiczne. Koncentracja, opanowanie, determinacja itp. Zawodnik może także częściowo przejąć charakter po swoim mentorze. Nieustępliwy, profesjonalista itp. Tak więc zalecam tobie, by robić takie "pary". Tylko musisz ich bardzo starannie dobrać, bo jeżeli źle ich dobierzesz to mogą przez rok-pół roku pracy nic nie zyskać, a to w wieku 16-21 jest naprawdę znaczącym okresem. Przy dobieraniu patrz na te czynniki ( powinny być podobne ):
- Charakter
- Styl grania
- Ulubione zagrania ( jeżeli jakieś ma )
- Pozycje ( najlepiej, żeby były to dokładnie takie same pozycje )
To chyba tyle. Nic więcej chyba już nie można dodać. Mam nadzieję, że trochę wytłumaczyłem tobie to "coś"
- Charakter
- Styl grania
- Ulubione zagrania ( jeżeli jakieś ma )
- Pozycje ( najlepiej, żeby były to dokładnie takie same pozycje )
To chyba tyle. Nic więcej chyba już nie można dodać. Mam nadzieję, że trochę wytłumaczyłem tobie to "coś"

Najnowsze posty