Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

SlimShady7 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2009 10:23    #3721     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów

[quote=lajner]tu masz atrybuty trenerow potrzebne do 7-mio gwiazdkowego treningu
http://www.footb(...)rements/[/quote]

Ja mam pytanko mógłby ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum jak się rozeznać w tej rozpisce ??? Jest bardzo skomplikowana i różni się bardzo od tego co jest napisane w książeczce dołączonej do gry. Proszę o pomoc bo na dobrych treningach bardzo mi zależy ;)
Forza Grande Milan !!!

patryk_augustow Młody aktywista

19.08.2009 19:38    #3722     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Domyślam się, że grasz na 9.3.0. Na tej łatce zmieniono "gwiazdkowanie" trenerom. Teraz liczą się też takie atrybuty, jak determinacja, poziom dyscypliny itp. Ci, którzy mają takie atrybuty wysokie w połączeniu z treningowymi są tylko w najsilniejszych zespołach. Ciężko Ci będzie o takich.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2009 17:11    #3723     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
Najwazniejsze zeby trening byl mozliwie 7-mio gwiazdkowy a obciazenie lekkie...czyli wystarczy Ci 9-ciu bardzo dobrych trenerow a sprawe obciazenia zalatwisz tym ze asystentowi dajesz za zadanie trenowanie kazdej kategorii treningu / aerobik, sila, bramkarstwo itd...jest ich 9 /..teoretycznie ten sam podzial ma przelozenie na trening juniorow-ja tak robie i nie narzekam-choc z drugiej strony czytalem kiedys ze trenerzy szkolacy mlodziez powinni miec tez dobry atrybut pracy z juniorami.....mozesz to polaczycz szukajac 7-mio gwiazdkowych trenerow z dobra praca wsrod mlodziezy...i oczywiscie bardzo wazny jest sam trening

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

18.08.2009 21:26    #3724     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
tu masz atrybuty trenerow potrzebne do 7-mio gwiazdkowego treningu
http://www.footb(...)rements/

teoretycznie trener juniorow powinien miec tez dobry wspolczynnik pracy z juniorami...co do samego treningu to gram na swoim tak ze niech ktos inny poradzi

EDIT to Ci powinno pomoc http://www.cmrev(...)les.html

Rafal9116 Partyzant

18.08.2009 20:55    #3725     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
Witam mam pytanie dotyczące treningu dla juniorów jak i trenerów. Co w atrybutach trenerskich poza oczywiście treningiem juniorów jest ważne aby nasz diament wyrósł na takiego grajka na jakiego się zapowiada? Drugie pytanie jaki trening według was jest najlepszy dla juniorów i seniorów. Ja używam treningu tuga i nie raz się zastanawiałem żeby się przerzucić na coś ciekawszego.

macias173 Młody aktywista

Na pewno można rozbudować szkółkę i obiekty treningowe. ;] Do tego też radziłbym zatrudnić znanych trenerów juniorów, bo od kiedy mam Zidane ' rodzą ' się regeni z Francji. Gram w Anglii. ;)

Na pewno ważnym czynnikiem jest sama reputacja. Chociaż najbardziej przyczynia się szczęście...
How to Save a Life?

szfedo Przodownik pracy

16.08.2009 13:15    #3727     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Itam. To jest chore. Co mecz mam jakiegoś zielonego plusa. A co dwa kontuzje na 4 tygodnie o_O Co ktoś się wyleczy to wlatuje następny. Żal. Nie wiem co jest. To samo na obciążeniu treningu wysokim i średnim...

mbanan Partyzant

15.08.2009 13:14    #3728     Sufler - Porady do gry - kontuzje
mam podobny problem;/ gram wisla, w wlasciwie juz nie... zatrudnilem najlepszych fizjoterapeutow um po 20 obnizylem trening maksymalnie prawie obnizylem a i tak kontuzje lapie co najmniej 2 na mecz oprocz tego 1-2 w tygodniu;/ to jest chore z 25 osobowej kadry mam zdrowa 13-stke z czego 2 to bramkarze i 4 juniorow. moim zdaniem bez sensu juz szumnie zapowiadaja fm 2010 skoro tego nie potrafia naprawic a pewnie i tak nowy fm bedzie potrzebowal 2-3 latki;/ przesiadam sie na fm 08, bo tylko na nim moge polegaci i Tobie tez radze:P
pozdro;)

szfedo Przodownik pracy

14.08.2009 19:46    #3729     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Podłączę się pod temat. Gram Lorientem i w sparingach co mecz kontuzje. Gram na treningu TUGa więc nie powinno być z treningiem problemu, ale mimo wszystko obniżyłem na średnie obciążenie i nadal kontuzje. Miałem tanich fizjoli um medyczne 8 i 10 wywaliłem ich i zatrudniłem dwóch serbów z um 18 i nadal kontuzje. Robię zazwyczaj odbiór delikatny a mimo to 2 kontuzje namecz. Tydzień przed inauguracją ligi mam 10 kontuzji, głównie pęknięte żebra i stłuczone kostki. Bug?

slake1 Partyzant

11.08.2009 20:50    #3730     Sufler - Porady do gry - Ideał Football Manager
Witam. Od dawna intrygują mnie managery na tle innych gier piłkarskich. Dokładniej mówiąc, zastanawiam się, gdzie tkwi w grze ten element, który jednych przyciąga a drugich nie. Przykład:
Osobnik A uwielbia piłkę nożną.
Osobnik B również uwielbia piłkę nożną.

Osobnik A uwielbia Football Manager i Fife lub PES (lub tylko Football Manager).
Osobnik B uwielbia tylko Fife lub PES - nie cierpi FM.

Czy Football Manager jest dla tych, którzy być może mają w sobie cząstkę geniusza.. :D ? W końcu gra ta wymaga odpowiedniej analizy pod kątem taktycznym, należy odpowiednio dobrać zawodników, prowadzić dobry trening itd.
Jednych pochłania i zachwyca w całości, drugich nie, choć fan lub sceptyk tej gry mogą być tak samo wielkimi entuzjastami futbolu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution