Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Mateo`o Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.09.2009 10:33    #3701     Sufler - Porady do gry - Ciekawa kwestia
Tak, dobrze rozumujesz - doskonałe obiekty treningowe i obiekty młodzieżowe Akademia piłkarska mają wpływ na pojawienie się mniej lub bardziej utalentowanej młodzieży. Jeśli chodzi o wychowanków, to każdy kto wywodzi się z Twojej "szkółki" nim jest. Nieważne czy jest on z tego samego kraju, w którym prowadzisz klub czy też nie. Jeśli chodzi o fakt, że przychodzą do Twojej "szkółki" chłopcy z innych klubów, no cóż, musi tak być, bo owe obiekty ich sobie nie urodzą, więc trzeba pozyskać.

vivi30 Partyzant

20.09.2009 10:27    #3702     Sufler - Porady do gry - Ciekawa kwestia
Mam takie pytanko: Jeżeli w klubie który prowadzę są najlepsze obiekty treningowe i najlepsze młodzieżowe +Akademia piłkarska to czy one mają wpływ na pojawianie się utalentowanych juniorów? Z tego co widzę rokrocznie juniorzy są jakby przydzielani do mnie z różnych klubów, a nie z mojego. Wiec te obiekty są przydatne jeśli dostanę już uzdolnionego juniora, ale własnego nie wychowam - dobrze pojmuję kwestię? :)

spyrka11 Partyzant

17.09.2009 19:40    #3703     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
To raczej jest pomylka, bo z zadnego edytora nie korzystam ani ja, ani kolega. Korzystamy jedynie z treningow i FM Genie Scouta... W takim razie trudno, prawdopodobnie skonczymy rozgrywke, chyba ze ktos jeszcze wie cos na ten temat.

Mateo`o Młody aktywista

07.09.2009 16:41    #3704     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Teraz pytanie, czy kontuzja jest podczas meczu, czy podczas treningu? W tym pierwszym przypadku to chyba trzeba mieść szczęście (pecha), w drugim zależy od intensywności treningów, trenerów, bazy treningowej, a długość leczenia powstałej kontuzji zależy od fizjoterapeutów.

Mateo`o Młody aktywista

07.09.2009 11:36    #3705     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Kontuzje na łatce 9.3.0, to nie jest żaden bug, po prostu piłkarze są źle przygotowani do sezonu. Sam osobiście treningu nie zmieniam, daję czasem odpocząć moim zawodnikom, ale przed sezonem rozgrywam 5-7 sparingów. Do tego odpowiedni sztab trenerski, a także fizjoterapeuci. Wiadomo, kontuzje są nieodzowną częścią gry, czasami ma się pecha... jak to w życiu.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

06.09.2009 13:52    #3706     Sufler - Porady do gry - Uciekający trenerzy
Zwolnij trenerów juniorów(wszystkich), w ich miejsce zatrudnij trenerów(odpowiedzialnych zarówno za juniorów jak i seniorów). Moim zdaniem można poświęcić jedną, czy dwie gwiazdki w treningu juniorów na kilka gwiazdek w treningu seniorów.

Wyszukiwać sztab możesz w wyszukiwarce w grze. To przecież bardzo skuteczny sposób. ( menedżer/szukaj/sztab szkoleniowy). Najlepiej dobieraj takie kryteria wyszukiwania: rola w klubie (np. scout), płaca: (maksymalnie ile możesz delikwentowi zaoferować), ocena umiejętności( dla scouta, w zależności od Twoich oczekiwań: zaczynaj np. z min. 18, jak nikogo Ci nie wyswietli stopniowo zmniejszaj wymagania), ocena potencjału (identycznie jak z ocena umiejętnosci).

oparson Partyzant

05.09.2009 19:36    #3707     Sufler - Porady do gry - Uciekający trenerzy
Mam problem w moim Atletico Madryt. A przynajmniej tak mi się wydaje.Liverpool i Arsenal podkupili mi już dwóch trenerów (siłowy i od bramkarzy). Próbowałem ich zatrzymać ale nic z tego :) próbowałem kupić np.Krzysia Dowhana z Legi ale zarząd anulował transfer bo uznał ,że mamy wystarczającą liczbę trenerów. Co robić? czy to nie zaszkodzi treningowi moich zawodników? i ciężko mi znaleźć jakichś godnych następców ! pomocy

Pawell Partyzant

05.09.2009 15:31    #3708     Sufler - Porady do gry - kontuzje
Ja mam podobnie jak wy. Mam początek 4 sezonu i w prawie każdym meczu mam kontuzje. Najdziwniejsze jest to że głownie są kontuzjowani napastnicy. W poprzednich sezonach miałem wyjątkowo mało kontuzji a nic w taktyce ani w treningach nie zmieniałem.

P.S. K***a to jest nie możliwe! W każdym meczu mam kontuzja napastnika, mam już tego dość! Już mi się odechciało grać.

zolw_ik Partyzant

01.09.2009 13:27    #3709     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji
Trening nie wpływa na zgranie, możecie każdemu dać osobny jak wam się chce i nic to nie zmieni w tej kwestii.

like_no_other Partyzant

Witam. Mam skorke 'skymning' i posiada ona tylko 5 teł ktore sie na dodatek nie zmieniaja :/
co musze zrobic alby te tla wlaczaly mi sie losowo (mam utworzony przez siebie folder ze zdjecaimi pilkarzy i stadionow o roznych nazwach - czyli bez ID, ktore losowo zmienialyby sie gdy wchodze do jakiegokolwiek 'miejsca' np. z ekranu skladu do treningu lub do terminarza).
Gdzie powinienem wkleic te zdjecia? do folderu 'backgrounds' gry czy do teł skorki? no i czy musze robic jakis plik config? Moglby mi ktos to wyjasnic krok po kroku? bo jestem raczej zielony w tech sprawach.Mam nadzieje, ze napisalem dosc jasno ;) dziekuje z gory!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution