Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Gracz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.10.2009 21:41    #3681     Sufler - Porady do gry - CM10.
Ale podziwiam jego pomoc,wyzej wkleilem link nie moge tez tych treningow wkleic,po w Moich Dokumentach niemam nic prawie folderow w CM

Gracz Partyzant

19.10.2009 21:31    #3682     Sufler - Porady do gry - CM10.
A te treningi gdzie wkleic:
http://forum(...)?t=63903

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
19.10.2009 21:19    #3683     Sufler - Porady do gry - Coraz gorsze wyniki, jaki powód?
Zauważyłem, że przez cały okres przygotowawczy Wolfsburg rozgrywał mecze co 3-4 dni. Być może są zmęczeni. Zmniejsz intensywność treningów lub zastosuj rotację składu.

Drugą sprawą może być niezadowolenie Grafite, które może źle wpływać na atmosferę w drużynie.

Ewentualnie możesz pokombinować z taktyką (ustawienie).

Najprawdopodobniejszym stwierdzeniem jest stwierdzenie pierwsze.

Gracz Partyzant

19.10.2009 19:16    #3684     Sufler - Porady do gry - CM10.
Witam.gram w CM10.Mam takie pytanko odnosnie tej gry.Macie moze jakis program treningowy niemoge idealnie trafic w niego?I czy jak caly czas robie treningi druzynowe to cos mi daje to?Bo mi sie wydaje ze nie,chodzi o takie treningi co tam graczy dodajesz itp.

Ma4fr3l Partyzant

Witam. Gram obecnie w FM 2008, gram Manchesterem United jednak po prostu nie potrafie wygrywac waznych meczy z dobrymi rywalami.

Gralem taktyka 4-4-2 -> 4-2-2-2, ustalilem program treningowy ktory sciagnalem z internetu ponad to zatrudnilem lepszych trenerow, wyznaczylem im dokladne zadania, przed meczami motywuje ustalam jak maja grac i jesli gram z np. Burnley... Birmingham potrafie wygrac 4-0 jednak jesli mam mecz z Man City czy innymi druzynami na lepszym poziomie zawsze ale to zawsze przegrywam. dodam jeszcze co jest oczywiste ze przecietnio co 2 mecze zmieniam formacje aby przeciwnik ( CPU ) sie nie kapnal. czytalem duzo poradnikow jednak... ''NIE MOGE''

Pomozcie

szfedo Przodownik pracy

05.10.2009 17:57    #3686     Sufler - Porady do gry - Słabi juniorzy
Sprawdzone jest to z tym skautem? Bo ja co rok dostaje młodych max 3 gwiazdki. Nie wiem za bardzo czemu bo mam akademię najlepsze obiekty treningowe i juniorskie w kraju (gram w Ligue 1). I np w Hiszpanii notorycznie ukazują się gwiazdy w Deportivo, Betisie i innych a ja mam marne pajace których najlepiej zwolnić według asystenta.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
05.10.2009 09:59    #3687     Sufler - Porady do gry - Słabi juniorzy
Jeśli już masz dobrze rozbudowaną bazę treningową i obiekty młodzieżowe a mimo to co roku dostajesz "słabych" juniorów, to proponuję jako scoutów pozatrudniać naprawdę znane nazwiska piłkarskie. Np jeśli zatrudnisz na scouta gracza który przeszedł na piłkarską emeryturę (a był wielkim piłkarzem) i po zawieszeniu butów na kołku został scoutem (wiesz...coś w stylu Zinedine Zidane czy jakiś piłkarz jego pokroju) to gdy będziesz miał takiego "kogoś" jako scouta to co roku powinieneś dostawać wśród juniorów jakiegoś perspektywicznego gracza (zwykle takiej samej narodowości jak ta od tego znanego byłego piłkarza a teraz scouta).

Ewentualnie gdy kończy się już sezon i dostaniesz informację że twój zespół zasilili nowi juniorzy to poszukaj na własną rękę młodych piłkarzy (ok 15-16lat) z zespołów takich jak Barcelona, Real, Chelsea, Manchester United, Juventus, Milan (jak w każdym z tych zespołów sprawdzisz 10-15 juniorów to niemal pewne jest że w każdym z nich znajdziesz co najmniej jednego gracza z dużym potencjałem na zostanie świetnym graczem).

Sprawdzać juniorów możesz na różne sposoby...
Od uczciwych:
-wysyłanie scouta by sporządził raport o piłkarzu,
-nakazanie scoutowi by obserwował gracza przez 1,2 lub 3 mecze
-porównywanie statystyk danego gracza z odpowiednikiem (co do pozycji na boisku) twojego najlepszego juniora na danej pozycji wg wskazań asystenta
-zaproszenie juniora na testy i osobiste sprawdzenie go poprzez przydzielenie mu odpowiedniego treningu i sprawdzenie raportu twoich trenerów jak gracz radzi sobie na treningach i jakie czyni postępy (by to sprawdzić to najlepiej gracza wypożyczyć na 4tyg bo okres krótszy to za mało by sprawdzić czy czyni postępy na treningu. Chociaż wiadomo że nawet miesiąc to mało by gracz się jakoś rozwinął na treningach ale zawsze lepiej sprawdzać gracza 4tyg niż jeden tydzień ;) Istnieje też możliwość wypożyczenia na 4tyg a gdy ten termin upłynie to...ponowne wypożyczenie celem dalszego sprawdzania)
-Po wypożyczeniu gracza możesz go osobiście sprawdzić poprzez wystawienie go do składu w jakimś meczu towarzyskim (wskazane jest byś taki mecz oglądał W CAŁOŚCI)
Kolejnym sposobem (mniej uczciwym) jest sprawdzenie piłkarza w genie scoucie.
Sprawdzasz jego CA i PA oraz możliwości piłkarza (tzn do jakich statystyk piłkarz jest w stanie się maksymalnie rozwinąć)

Arshavin13 Partyzant

03.10.2009 15:58    #3688     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Dzięki za pomoc Buki na mistrzostawch w grupie Francja, Polska i Kolumbia czyli jak się postaram to wyjdę z grupy.

Mam jeszcze jeden problem kilku moich piłkarzy mówi że w drużyne nie ma harmonii jak temu zaradzic??

EDIT:właśnie sprawdziłęm w reprezentacji nie da się ustawiac treningów tak jak w klubie, kolejni gracze przed mistrzostwami mi wylatują. :(

jordaneq Młody aktywista

03.10.2009 14:03    #3689     Sufler - Porady do gry - Jeden trener
Witam!
Gram w przedostatniej lidze angielskiej. W poprzednim sezonie miałem asystenta,trenera bramkarzy,trenera siłowego i 2 trenerów ( taktyki i defensywy).
W tym sezonie chciałem zatrudnić trenerów żeby mieć jak najwiecej gwiazdek na treningu. Koniec sezonu, koniec kontraków obecnego sztabu szkoleniowego - radość :)
Znajduje świetnego trenera z Leeds. DOgadujemy sie akceptuje oferte i ...
OFERTA NIE WYPALIŁA.
Zarząd uważa że niepotrzebny kolejny trener... Najśmieszniejsze jest to, że zatrudniam 2 osoby tj. trenera bramkarzy i asystenta.
I tu moje pytanie : WTF?? inaczej Co do diabła jest grane? Mam 1 mln funtów stanu konta więc finanse raczej odpadają.
Prosze o help.
Pozdrawiam

Buki Partyzant

03.10.2009 12:28    #3690     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
No więc tak: fizjoterapeutów możesz zatrudniach, ale będą działać (pracować, leczyć) tylko wtedy, gdy twój zawodnik ma lekką kontuzję i nie powołujesz innego. Wtedy np. zamiast pauzować tydzień nie będzie go pięc dni. Nie mają oni jednak wpływu na kontuzje. Ewentualnie zmniejsz obciążenia treningowe, a gdy to nie pomoże to znaczy, ze masz poprostu pecha.

PS. Ja też grałem w Kamerunie. Ćwierćfinał MŚ. Też nie miałem fizjoterapeuty, a asystent miał większość atrybutów 1 i 2.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution