Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Tobi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wolne możesz dać im tylko wtedy, gdy mają problemy osobiste, są przemęczeni lub nie zaaklimatyzowali się w nowym otoczeniu. Możesz również dać im odpoczynek od treningu na max 1 tydzień ;)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
1. Na przykład poprzez odpowiednią rozmowę motywacyjną przed i w trakcie meczu. (W różnych zespołach i dla różnych zawodników i w zależności od ich morale i formy to jedne rozmowy sa bardziej skuteczne inne mniej)
2. Klikasz RMB na nazwisko zawodnika i tam w zakładce w której wybierasz/zmieniasz trening będziesz miał opcje by dac piłkarzowi wolne (dzień lub np 3 lub tydzień)
3. Klikasz na nazwe swojego zespołu i tam będzie zakładka "zwołaj zebranie współpracowników" i to jest właśnie zebranie z twoim sztabem szkoleniowym.

Marian B Partyzant

29.12.2009 21:04    #3603     Sufler - Porady do gry - Jak doprowadzić z CA do PA
Pisałem kiedyś że ciężko w 100% "wychwycić" młode talenty które się rozwiną w miarę oczekiwań (czyli PA). Pomijałem sprawy oczywiste o których wiedziałem (najlepszy trening, najlepsi trenerzy, najlepsza baza, najlepsza liga, regularne występy, młody wiek, wysokie CA - np 140 w wieku 19 przy PA 180 i szukałem wspólnego mianownika który spowoduje wzrost do max młodego talentu (pod warunkiem że Genie wskaże teoretyczne maksymalne umiejętności) Na 95% (pozostałe procenty to pracowitość)najważniejszym czynnikiem jest poprostu profesjonalizm..., po 20 sezonach (a więc nie ma już piłkarzy którzy byli " w standardzie";) mało który piłkarz poniżej 12punktów prof. osiąga CA 175

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
28.12.2009 20:35    #3604     Sufler - Porady do gry - Trening

DanielloMUFC Partyzant

28.12.2009 20:28    #3605     Sufler - Porady do gry - Trening
Ściągnij sobie gotowe treningi np. Tug'a ;)

Mysza1993 Partyzant

28.12.2009 20:27    #3606     Sufler - Porady do gry - Trening
Jaki trening stosujecie do poszczególnych pozycji?
Chodzi mi o to jak ustawiacie suwaki dla obrony i innych pozycji na boisku?
Jeśli można to proszę o screeny ;)
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

27.12.2009 21:39    #3607     Sufler - Porady do gry - Trening
[quote=majorzabrze]Witam
korzystam z treningu TUG-a pytanie :
1-jeżeli chodzi o defensywę mamy :FULL BACK albo DEFENDER co dać środkowym obrońcom a co bocznym ?
2-jeżeli możecie to poproszę tez o wskazanie treningu dla skrzydłowych ?
[/quote]

full back - boczni
defender - środkowi
skrzydłowi - wingers
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

majorzabrze Partyzant

27.12.2009 21:36    #3608     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam
korzystam z treningu TUG-a pytanie :
1-jeżeli chodzi o defensywę mamy :FULL BACK albo DEFENDER co dać środkowym obrońcom a co bocznym ?
2-jeżeli możecie to poproszę tez o wskazanie treningu dla skrzydłowych ?

hidalgo4 Młody aktywista

25.12.2009 10:55    #3609     Sufler - Porady do gry - Ośmiokąt umiejętności.
jak dla mnie to wejdz w trening i tam w odpowidnich rezimach masz atrybuty i po nich mozna okresilc co i jak samemu

LinQ Partyzant

Raczej nie bo w takiej Mongolii to newgenów mało się pojawi jedynym sposobem jest prowadzenie klubu bo poziom newgenów jest niski dlatego bo kluby mają malutką bazę treningową i nie mają akademi a prowadząc klubu z tamtej ligi zwiększyć możesz reputacje jak i baze treningową i wybudować akademie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution