Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Radzę zacząć grę od nowa :) Duża baza to gwarantuje sporo piłkarzy, a nie trenerów, przynajmniej tak wynika z tego ile razy ja zaczynałem grę. Jak nie masz dobrych trenerów, to nie licz, że będziesz wychowywał jakieś gwiazdki, bo zwyczajnie nie ma kto ich dobry uczyć. Co innego trening, bo czasem i na ogólnym będzie OK.

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
06.03.2010 13:17    #3492     Sufler - Porady do gry - Trening- problem
Spróbuj może darkstarr: http://www.mediafire.com/?tfjasojnozq

A tu coś do poczytania na temat treningu:
http://www.cmrev(...)owy.html

krolik12345 Partyzant

witam!
wybrałem sobie duża bazę danych i jedną ligę do grania. Wszytsko fajnie, jest sporo piłkarzy w bazie ale nie ma ... trenerów, a ci z Rumunii (tam gram) są nieprawdopodobnie beznadziejni, tak że treningi mam max na 2 gwiazdki (oprócz bramkarzy), a z zagranicy nie mogę nikogo znaleźć bo nawet w Realu nie ma żadnych trenerów. Zawsze jak gram to zaczynam od podstaw czyli trenerów, ale na tym sejwie nie znajdę takich, którzy gwarantują więcej niż 2 gwiazdki. Mam więc pytanie, jak duży wpływ maja trenerzy na rozwój zawodników . Czy oni są absolutnie podstawą wychowania dobrych zawodników, czy równie ważna jest baza treningowa, czy też odpowiednie wprowadzanie ich do zespołu? Pytam bo nie wiem czy zacząć grę od nowa

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2010 12:58    #3494     Sufler - Porady do gry - Trening- problem
http://rapid(...)tsh.html . Proszę bardzo. Oto trening przygotowany przeze mnie. Testowałem i robiłem go już od dłuższego czasu. Daje dobre efekty, pozwala na zdobycie maksymalnego CA. Teraz oprócz mnie musi ktoś jeszcze go przetestować także polecam i czekam na odpowiedź. :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
06.03.2010 12:18    #3495     Sufler - Porady do gry - trenerzy - przydzielanie
Najlepiej jeśli do każdego osobnego elementu treningowego będziesz miał osobnego trenera który jest wybitny w szkoleniu tego właśnie aspektu.
Czyli osobny trener do szkolenia ofensywy, osobny trener do szkolenia defensywy, inny do szkolenia w stałych fragmentach gry itp.
Im więcej trener posiada gwiazdek tym lepiej. Ideałem jest tu 7 gwiazdek.
Jeśli Twoi trenerzy z twego sztabu szkoleniowego mają mniej gwiazdek (np po3/4) to zwolnij ich i zatrudnij nowych i jak najlepszych (na jakich oczywiście będziesz mógł sobie pozwolić)
Tutaj masz kalkulator gwiazdek trenerskich pod FM2010
Może ci się on przydać podczas poszukiwań odpowiednich trenerów.
Pamiętaj że lepiej mieć w sztabie 10 wybitnych trenerów niż 20 przeciętnych.

maciekigood Młody aktywista

06.03.2010 12:00    #3496     Sufler - Porady do gry - trenerzy - przydzielanie
Lepiej przydziel ich sam, wtedy trening będzie bardziej efektywny.

Mirkowski Partyzant

06.03.2010 11:40    #3497     Sufler - Porady do gry - trenerzy - przydzielanie
Od niedawna zaczalem sie interesowac tym, dlaczego trenerzy w moim klubie (bo obecnie gram Newcastle United) sa przydzieleni do kazdego trybu treningu. Co wyjdzie na dobrze zeby uzyc opcji i przydzielic ich automatycznie czy pozostawic bez zmian? Oczywiscie wiem ze przydzielenie samemu ich do poszczegolnych treningow wyjdzie na dobre ale wole skorzystac z tej pomocy i chcialbym sie dowiedziec czy jest to oplacalne.

Brac0 Partyzant

06.03.2010 10:49    #3498     Sufler - Porady do gry - Trening- problem
Mam problem dotcyzacy treningu moich pilkarzy(Arsenal) w FM 2010. Stosuje trening Tugs lub Holy i oba nie daja pozytywnych rezultatow a juz rece mi opadaja gdy takim pilkarza jak Bendtner, Vermaelen, Song czy Fabregas spadaja atrybuty. Prosze o jakies rady, mozecie tez wrzucic jakis efektywny trening.

gromo1990 Partyzant

25.02.2010 14:54    #3499     Sufler - Porady do gry - Problem ze szkoleniem młodziezy
Witam. Prowadze druzyne Newcastle United i mam sezon 2015/16. Kazdy z moich trenerow (juniorów tez) ma minimum 4 gwiazdki, posiadam doskonałe obiekty młodziezowe + akademie piłkarska. Poziom skautingu (ocene umiejetnosci i potencjału mają po min. 17) oraz wiedze ogolnoswiatową mam takze dobrą. Mój problem polega na tym, ze odkad gram, nie zdarzyło mi się przyjąć do swojej szkółki żadnej perełki, która miała by nawet 3 gwiazdki. Treningi pobrałem ze strony, nie obciążam nimi zbytnio zawodników. Gdzie moze tkwić problem?

RIDS Partyzant

20.02.2010 22:16    #3500     Sufler - Porady do gry - tragiczny potencjal juniorow 2010
Właśnie, czasem lepiej nie wypożyczać, a wstawiać na ogonki, bo go wypożyczysz do jakiś ogórków, i tam z tym ogórkowym treningiem Ci go udupią. Musisz im ustawić inny trening, bo prawdopodobnie, to jest jednym z problemów.
Pozdro
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution