Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2010 11:29    #3471     Sufler - Porady do gry - Trening
[quote=Guezmir]Ja na tej podstawie podzieliłem trening na kilka reżimów: dla tych co mają braki techniczne ofensywne, techniczne defensywne, mentalne, fizyczne. Kilku piłkarzy trenuje na reżimach łączonych - są to piłkarze o brakach w dwóch dziedzinach np: fizycznych i mentalnych.[/quote]
a mógłbyś wrzucić na jakiś host, żebym mógł ściągnąć ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Guezmir Młody aktywista

11.03.2010 10:45    #3472     Sufler - Porady do gry - Trening
Ja na podstawie tego poradnika podzieliłem trening na kilka reżimów: dla tych co mają braki techniczne ofensywne, techniczne defensywne, mentalne, fizyczne. Kilku piłkarzy trenuje na reżimach łączonych - są to piłkarze o brakach w dwóch dziedzinach np: fizycznych i mentalnych.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

techniczny Młody aktywista

11.03.2010 08:55    #3473     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
@ frish
a jaka jest przyjemność z korzystania z podpowiedzi z działu "talenty" na CMRev? odpowiedź jest bardzo prosta - nie każdy jest doskonałym taktykiem. można mieć wyczucie jeśli chodzi o sprowadzanie piłkarzy, sztabu szkoleniowego, dobieranie treningu, rozmów motywacyjnych, ale za to być kiepskim taktykiem. wtedy trzeba się posiłkować taktykami innych graczy ;)
gdyby iść tropem "jaka jest przyjemność z grania podpowiedziami z neta" to w ogóle nie byłoby takiej strony jak CMRev :)

Robi2009 Młody aktywista

10.03.2010 23:10    #3474     Sufler - Porady do gry - Trening
[quote=parachutes]Jak działa ta zasada? Wiem, znam angielski, ale jestem o tej porze jakiś nie tego.. leniwy, o ;)[/quote]

W największym skrócie - do ułożenia dobrych reżimów treningowych wystarczą trzy ustawienia suwaków - na 8, 14 i 20 pozycji (zakładając że Brak to 1, oznacza odpowiednio 7, 13 i 19 "kliknięć" w prawo). 8 pozycja - atrybuty nie rosną, ale i nie spadają, 14 - atrybuty rosną powoli, 20 - atrybuty rosną szybko (dla kluczowych dla danej pozycji). Głównie chodzi o to, żeby spożytkować jak najwięcej obciążenia treningowego, bez nadmiernego obciążania piłkarzy. IMHO ta metoda działa świetnie, nareszcie mogę trenować bardziej uniwersalnych graczy, a nie tylko skupiać się na kluczowych atrybutach dla danej pozycji.
There's nothing to fear except the fear itself

szfedo Przodownik pracy

10.03.2010 00:15    #3475     Sufler - Porady do gry - Trening
Ok, zostawiłem jana i zmieniłem trening, zastopowało to jego spadki atrybutów, ale wzrostu nie widać :P

R0bert Partyzant

09.03.2010 15:55    #3476     Sufler - Porady do gry - Poziom dyscypliny
Moi gracze w FM10 zgłaszają niski poziom dyscypliny. Nie wiem jak mam temu zaradzić. W treningu nie ma opcji "dyscyplina" jak defensywa czy stałe fragmenty gry. Jak mam więc zaradzić temu problemowi? Co prawda często zmieniam wyjściowe jedenastki, ale czy to jest przyczyną problemu? Z góry dziękuję za odpowiedzi, bardzo mi pomożecie! :)

N-Dubz Partyzant

09.03.2010 14:48    #3477     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Witam. Gram Manchesterem United, zaczynam drugi sezon, wyniki sa coraz slabsze. Wiem ze juz byly takie tematy, nie chce zadnych porad, bo wiem czemu tak sie dzieje, zapewne TAKTYKA. Duza rzesza osob z nas gra pewnie Ultimo Domination ktora przynosi bardzo dobre korzysci. Ja tez nia przegralem caly sezon, jednak zakonczylem Lige z 5 porazkami i 6 remisami. To troche slabo. Jednak wiem ze nie moge grac ta taktyka, wiem ze po prostu nie moge bo to nie jest taktyka dla MU. W tej taktyce jak wiecie gra sie bez skrzydlowych czyli nie pasuje do stylu MU.

Jesli ma ktos jakas dobra naprawde dobra taktyke wykorzystujacych skrzydlowych prosze mi ja podac. Na necie szukalem, nie za dobre sa.

I jestem pewnien ze to wina taktyki, poniewaz wszystkie, treningi trenerzy morale sa w najwiekszym porzadku.

Prosze o odpowiedz :)

Desperation88 Partyzant

09.03.2010 07:05    #3478     Sufler - Porady do gry - stadiony - ligi polskie
Wygrywaj wszystkie na krajowym i zagranicznym podwórku wszystko co się da. Kibiców przybędzie, stadion zrobi się za mały i albo rozbudują albo wybudują nowy a co do bazy treningowo-szkoleniowej to jest możliwe, że też zaczną w nią inwestować.

gigabyte1 Partyzant

08.03.2010 19:31    #3479     Sufler - Porady do gry - stadiony - ligi polskie
nie zakładając nowego tematu mam takie pytanko :
Otóż zacząłem grać Górnikiem Zabrze na dzień dzisiejszy mam rok 2016 i pojemność stadionu 33 tyś. Na mecze ligowa frekwencja waha się od 28 - 31 tyś . Natomiast na mecze derbowe i mecze pucharowe przychodz i komplet . Od roku proszę zarząd o rozbudowanie stadionu ale oni odpowiadają żę nigdy się na to nie zgodzą gdyż stadionu nie daj się więcej rozbudować !!! To samo dotyczy się obiektów młodzieżowych i bazy treningowej , doszło do dobrej bazy treningowej i dalej nie rozbudują " bo jest najlepsza w lidze " . Da się coś z tym fantem zrobić ?
Pozdro

dr taktyka Młody aktywista

08.03.2010 01:38    #3480     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
A macie jakąś radę w momencie gdy zarząd nie informuje o zakończeniu rozbudowy obiektów treningowych choć trwają te modernizacje już ponad 9 miesięcy :/ (FM 2010)

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.