Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2010 11:02    #3461     Sufler - Porady do gry - Częste kontuzje
A czy to są kontuzje tego samego rodzaju lub bardzo podobne do siebie?

Jeśli tak to na ich wpływ może mieć również źle dobrany reżim treningowy (np. zbyt intensywne trenowanie jakiegoś elementu).
…(…)…

qstosh Przodownik pracy

Ja mam kilka zastrzeżeń co do zmian na CMREV.

1. Nie podoba mi się połączenie działów tzn wrzucenie do dawnego działu "grafika/poszukuję" działu "pliki/poszukuję" i połączenie ich w jeden dział "dodatki/poszukuję". Dawniej to był porządek i przejrzystość. Ktoś szukał grafiki? kierował się do działu z grafiką na suflerze. Ktoś szukał jakiegoś treningu czy taktyki lub update'a to też kierował się do odpowiedniego działu. Teraz ktoś wymyślił (nie wiem kto na ten pomysł wpadł ale wg.mnie to pomysł nie trafiony) by to połączyć i pod jednym tematem pytać i prosić o wszystko ogólnie (jako dodatki) i teraz będzie tam bałagan bo takie dodatki graficzne będą ginęły tam w gąszczu innych plików nie-graficznych lub na odwrót. Jednym słowem...blender. Wszystko wrzucone do jednego kubła i wymieszane :/ Nie wiem jak inni się do tego ustosunkowują tym nie mniej mi się to nie podoba.
2. Dodanie w suflerze ikonek obok avatara spowodowało zniekształcenie samych avatarów (zwężenie ich przez co wyglądają gorzej.) Ikonki te mogły by zostać wstawione POD avatarem. O tym o czym wspomniał parachutes że nick nie jest równo pod avatarem to już nawet nie wspominam :P
3. Nie podobają mi się te własne opisy pod postami. Jeśli już to można by to zastąpić czymś innym. Czymś na styl opisu w GG ale nie pod każdym postem ale w profilu użytkownika.
4. Dobrym pomysłem jest z kolei by posty członków gabinetu wyróżniały się ciemniejszym tłem.
5. Na chwilę obecną trochę ciężko się przystosować do nowego wizerunku ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia i w niedługim czasie większość użytkowników przywyknie do nowego wizerunku. Mimo paru zastrzeżeń jestem pełen uznania dla ogromu prac jaki włożono w ten "lifting" cmrev :) [że o nowych materiałach i artykułach nie wspomnę :P ]

qstosh Przodownik pracy

[quote=kruczek0612]proszę o facepack
Zeyn Al-Abidyn S-Latef ID 1394631502
Henri Saivet ID 8443233
Lennart Thy ID 1394636567
Iker Muniain ID 67037570
Neymar ID 19024412
Yaniss Tafer ID 34011690
Alex Teixeira ID 19007730
Douglas Costa de Souza ID 19044710
Wszystkie w stylu cut out[/quote]

Łap
Wrzucam Ci tu wszystkie face (w stylu cut out) o które prosisz.
Face od Zeyn Al-Abidyn S-Latef'a oraz Lennarta Thy nie posiadałem w swojej kolekcji więc sam zrobiłem Ci ich face w stylu cut out. Plik 'config.xml' też tam wrzucam

[quote=Baphometh]Szukam jakiegokolwiek treningu do fm06.[/quote]
Tutaj masz opis jak stworzyć trening do FM2006

Baphometh Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Szukam jakiegokolwiek treningu do fm06.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

SlimShady7 Młody aktywista

Taka ciekawostka...

http://i43.tinypic.com/350o600.jpg

Pierwszy raz zdarzyło mi się że w skrzynce odbiorczej dostałem wiadomość o takiej treści. Nigdy wcześniej kontuzji na treningu nie robił moim zawodnikom inny gracz z mojego zespołu ;)

Mało przechwałkowe i rekordowe to ale cieszy że FM codziennie mnie czymś zaskakuje :d
Forza Grande Milan !!!

toster Partyzant

Szukam jakiegoś b.dobrego trenera do Lecha od Siły Aerobiku Albo Stałych fragmentów bo w tych trzech rzeczach mam jakość treningu tylko 3 gwiazdki
reszta treningów 4 gwiazdki czyli chyba nieźle jak na Polską ligę.

A i jak można to polecam O P/N z Ghany Abedi Hagan kupiłem go w Lato 2012 za 200tys zł zarabia 2 tys. po roku gry jest wart 14 mln zł ( baaardzo szybko się rozwija ) a ma dopiero 19/20 lat ( nie pamiętam ).

Frenzibizi Partyzant

16.03.2010 20:07    #3467     Sufler - Porady do gry - Jakość treningu
Mam pytanie. Co jest lepsze gdy trenujemy jakąś umiejętność obojętnie jaka to lepiej żeby 2 trenerów uczyło tego samego i miało by to wartość 4 gwiazdki czy żeby czegoś uczył tylko 1 trener a było to 7 gwiazdek??.

Oskwar.89 Partyzant

16.03.2010 15:11    #3468     Sufler - Porady do gry - Najlepsza praca z młodzieżą.
Juventus ma też jedną z najlepszych, jak nie najlepszą bazę treningową. Ale jak grasz bogatym klubem to po 1, albo 2 sezonach i tak masz obiekty na najwyższym poziomie.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

16.03.2010 15:01    #3469     Sufler - Porady do gry - Najlepsza praca z młodzieżą.
Te które w swoim sztabie mają najwięcej pedofilów.

A serio to oczywiście te z najlepiej rozwiniętą bazą treningową i akademią, oraz z najlepszym sztabem. Przykłady takich to Barca, ManU czy Inter.
#TeamTyniec

vivi30 Partyzant

16.03.2010 11:14    #3470     Sufler - Porady do gry - Najlepsza praca z młodzieżą.
dziwne pytanie,ale prosta odpowiedz : te z najlepszymi trenerami i bazą treningową dla juniorów nie wspominając o akademii piłkarskiej - więc wniosek wychodzi ,że na początku rozgrywki to w większości te największe i najbogatsze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution