Ja mam kilka zastrzeżeń co do zmian na CMREV.
1. Nie podoba mi się połączenie działów tzn wrzucenie do dawnego działu "grafika/poszukuję" działu "pliki/poszukuję" i połączenie ich w jeden dział "dodatki/poszukuję". Dawniej to był porządek i przejrzystość. Ktoś szukał grafiki? kierował się do działu z grafiką na suflerze. Ktoś szukał jakiegoś treningu czy taktyki lub update'a to też kierował się do odpowiedniego działu. Teraz ktoś wymyślił (nie wiem kto na ten pomysł wpadł ale wg.mnie to pomysł nie trafiony) by to połączyć i pod jednym tematem pytać i prosić o wszystko ogólnie (jako dodatki) i teraz będzie tam bałagan bo takie dodatki graficzne będą ginęły tam w gąszczu innych plików nie-graficznych lub na odwrót. Jednym słowem...blender. Wszystko wrzucone do jednego kubła i wymieszane :/ Nie wiem jak inni się do tego ustosunkowują tym nie mniej mi się to nie podoba.
2. Dodanie w suflerze ikonek obok avatara spowodowało zniekształcenie samych avatarów (zwężenie ich przez co wyglądają gorzej.) Ikonki te mogły by zostać wstawione POD avatarem. O tym o czym wspomniał parachutes że nick nie jest równo pod avatarem to już nawet nie wspominam

3. Nie podobają mi się te własne opisy pod postami. Jeśli już to można by to zastąpić czymś innym. Czymś na styl opisu w GG ale nie pod każdym postem ale w profilu użytkownika.
4. Dobrym pomysłem jest z kolei by posty członków gabinetu wyróżniały się ciemniejszym tłem.
5. Na chwilę obecną trochę ciężko się przystosować do nowego wizerunku ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia i w niedługim czasie większość użytkowników przywyknie do nowego wizerunku. Mimo paru zastrzeżeń jestem pełen uznania dla ogromu prac jaki włożono w ten "lifting" cmrev

[że o nowych materiałach i artykułach nie wspomnę

]
Najnowsze posty