Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Kacper125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2010 20:19    #3391     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
tak myślicie??:P Bolson dzięki za linka ale już to czytałem. Ponownie przeczytam.
mam nadzieję że świetnie się rozwinie bo jak w wieku 16 był liderem strzelców premiership a wystąpił w 10 spotkaniach to kto wie:P:P. Może nowa nadzieja polskiej piłki:):). Znalazłem również bramkarza który jest rok starczy ale pojawił się w szkółce w tym samym czasie co Mróz ale u niego staty szybciej rosną. ale nie wiem czy sobie poradzę a niby drugi Torres a scouci oceniają jego talent na 3 gwiazdki:/a da radę podwyższyć jego poziom?? może macie jakieś stosowne rady, swój własny trening który daje efekty? bo ja używam reżimu treningowego tug.
pzdr i będę wdzięczny za inne rady

a tu jego historia z premiership
http://img63(...)oz2.png/

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
27.04.2010 20:03    #3392     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
Przeca to super niugen. Toć takiego ze świecą szukać. Ino szesnastoletni brylant. Przy odpowiednim treningu to on będzie na równi z tymi Torresami i innymi Rooneyami. Tylko na początku nie możesz go przeciążać i od razu staraj się go ukierunkowywać na właściwe tory rozwoju. Może to -> http://www.cmrev(...)ezy.html ci się do czegoś przyda? Wiem, że to z '08, ale niektóre rady są świeże nawet teraz. Pozdrawiam.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
27.04.2010 18:42    #3393     Sufler - Porady do gry - Gdzie go ustawić?
Ja bym do tego dorzucił małą radę - zmień mu trening. Po co ma trenować stałe fragmenty gry, skoro i tak nie będzie świetnym ich wykonawcą. Podobnie sprawa się ma z defensywą. Uzyskane w ten sposób wolne miejsce w obciążeniu spożytkuj na zwiększenie treningu strzałów. Za rok-dwa będzie świetnym szybkim napastnikiem, może nawet kompletnym napastnikiem.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

JohnyArsl Partyzant

27.04.2010 17:00    #3394     Sufler - Porady do gry - Gdzie go ustawić?
ja bym go zostawil w ataku. odpowiedni trening i bedzie git xd

jimiH1967 Młody aktywista

27.04.2010 16:48    #3395     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
[quote=Kacper125]a jest sposób by wytrenować wybrany przez siebie atrybut??[/quote]
Oczywiście, tym sposobem jest odpowiedni trening.;) Jeśli np chcesz, żeby Twój zawodnik poprawił wykańczanie akcji czy opanowanie pakujesz w treningu w strzały. Jeśli koncentrację, krycie, czy odbiór, pakujesz w obronę. Jeśli np masz napastnika, który nie umie grać bez piłki, nie umie się ustawić, wzmocnij mu trening taktyczny. Jednak moim zdaniem, żeby któryś aspekt gry bardziej podwyższyć, warto jest obniżyć inny, żeby obciążenia były równe (np dodajesz trochę strzałów, obniżasz np taktykę).
Są jednak takie atrybuty, które zawodnik nabywa z wiekiem i doświadczeniem, np.znaczenie.

Yerdek Partyzant

27.04.2010 16:16    #3396     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
Moim zdaniem skoro sobie młodziak dobrze radzi, to niech gra. Może nie całe mecze, bo kondycyjnie tego zapewne nie wytrzyma, ale końcówki na przykład. U siebie w Leeds mam baaardzo obiecującego zawodnika. Przez pierwszy sezon, grywał w rezerwach, czasami zabierałem go na jakieś mecze pierwszej drużyny - rozwija się pierwszorzędnie. W wieku 17 lat jest podstawowym zawodnikiem pierwszej drużyny. Nie wypożyczałem nigdzie, bo uznałem, że to bez sensu skoro u mnie grywa na dobrym poziomie, moja baza treningowa jest na bardzo dobrym poziomie, trenerzy też. Przynajmniej mam cały czas na niego oko i ja decyduje ile ma grać i jak trenować - wypożyczenie już tego nie daje. Pozdro!

Kacper125 Partyzant

27.04.2010 16:01    #3397     Sufler - Porady do gry - Newgen z Polski
Trafił mi się świetny newgen z Polski(w końcu). Dałem mu zadebiutować w pierwszej drużynie Wolves i od razu 2 gole. w 9 meczach Premiership strzelił 12 goli a ma tylko 16 lat!. nie wiem czy powinien dalej grac u mnie w pierwszej druzynie bo praktycznie się nic nie rozwija:/ używam reżimu treningowego(tug) ale on praktycznie efektów nie daje nic. mam b.dobrych trenerów i doskonałą bazę treningową;/. Screena nie mogę dać bo coś paint się *******. Spada mu ciągle atrybut determinacja i nie wiem co mam zrobić by przestał. i pytam się czy jest możliwe by wytrenować wybrany przez siebie atrybut(np. opanowanie)? i co mam zrobić by przestał on spadać. obecnie powrócił do U18.chciałbym by w końcu się rozwijał.
pzdr i z góry dzięki

Kacper125 Partyzant

co ma zrobić by mojemu juniorowi jeden atrybut ciągle nie spadał?? miał na 19 teraz ma 15...dodam że to Polska nadzieja. Super napastnik w Premiership strzelił mi 12 goli w 9 spotkaniach a ma 16 lat!!!!żeby nie było spamu to również szukam obrońcy. a i jest możliwe żeby zawodnik trenował wybrany atrybut(np. opanowanie)?dodam że używam reżimu treningowego
pozdro i z góry dzięki!!!

Adrim Młody aktywista

Odpowiem Ci na te z asystentem. Jeżeli chodzi Ci o motywację przed meczem i w trakcie przerwy a także po meczu, to wiesz....niby 20/20 ale zawsze lepiej (Zwłaszcza na początku sezonu) samemu kontrolować to ,co asystent im mówi. Jeśli motywacja jako atrybut do treningu to oczywiście załatwia sprawę mentalności zawodników podczas treningu (tego co on trenuje).

K0ras Młody aktywista

24.04.2010 20:39    #3400     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
To ze trenerom spadaja/rosna atrybuty to normalne. Co do gwiazdek, na poczatku baaardzo ciezko miec maks.

Zalezy to i od trenera jak i od bazy treningowej. Obecnie mam 22 trenerow, i trening na 4.5-5 gwiazdek- rozklada sie po polowie.

Niestety bardzo zdradliwe sa ich atrybuty, by miec trenera z treningiem na 4.5-55 gwiazdek w filtrach (wyszukiwanie sztabu) ustaw np trening defensywny na 19-20, poziom dyscypliny na 18 minimum, motywowanie minimum 18.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.