Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Yerdek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2010 12:53    #3371     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Dzięki za odpowiedz! A jak długo taki trening trwa? Czy jest to jednorazowy "zabieg" czy trzeba powtarzać ten cykl treningowy po kilka razy? Pytam, bo nigdy nie korzystałem z tej opcji...

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
05.05.2010 12:07    #3372     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Zawodnik ten jest kompetentny zarówno na pozycji AMR jak i AML więc jak najbardziej możesz narzucić mu reżim treningowy odpowiedni dla którejś z tych pozycji a także możesz go regularnie wystawiać w meczach na tych właśnie pozycjach. Gorzej by było gdyby zawodnik prezentował beznadziejny poziom gry na tych pozycjach. Reasumując. Zawodnik da sobie radę na tych dwóch nowych pozycjach (które i tak nie są mu obce) z tym że wybierz którą stronę na trenować (AMR czy AML) bo obydwu pozycji nie da się trenować w jednym czasie.

Yerdek Partyzant

05.05.2010 11:56    #3373     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja
Chciałbym od przyszłego sezonu zmienić styl gry mojej drużyny. chce zrezygnować z typowego ML/MR na rzecz AML/AMR. I tu pojawia się moje pytanie. Mam takiego zawodnika: http://infobot.pl/r/1JPa
Czy jest sens uczyć go nowej pozycji przez trening, czy jeśli będzie on grał na AMR zamiast MR to sam naturalnie nauczy sie na tej pozycji grac?

carlosss89 Partyzant

04.05.2010 14:50    #3374     Sufler - Porady do gry - przerwa treningowa
Wchodzisz w trening pozniej opcja na dole przydziel wszystkich i zaznacz odpoczynek.

jimiH1967 Młody aktywista

04.05.2010 11:53    #3375     Sufler - Porady do gry - przerwa treningowa
Wchodzisz w profil zawodnika -> trening (u góry, nad atrybutami) -> i tam masz napisane do jakiego reżimu jest u Ciebie przydzielony (np obrońcy, nie wiem jak tam masz) naciśnij na to i będziesz miał opcję odpoczynek i zaznacz 1dzień.

tejdzik Partyzant

04.05.2010 11:43    #3376     Sufler - Porady do gry - przerwa treningowa
jak ustawic aby pilkarze nie trenowali 1 dzien po odbytym meczu? szukam i szukam...

szfedo Przodownik pracy

02.05.2010 16:28    #3377     Sufler - Porady do gry - Utrzymanie klubu
Najefektywniejszy sposób na zarobek to ściąganie na prawie bosmana zawodników i po półrocznej przesiadce w rezerwach wywalanie ich za spore sumy. Ja tak co roku zarabiam mniej więcej 20 mln - ok. 5 mln za pensje i premie za podpis. Tak można doładować budżet transferowy, lub jeśli masz kłopoty finansowe to i stan konta i transferowy, zależnie od ustalonej przez zarząd stawki procentowej. Drugim sposobem - nie tak efektywnym, jest latem lub zimą, o ile masz przerwę zimową, organizowanie lig międzynarodowych z doborową obsadą. W 10 jest to o tyle prostsze, że komputer sam już ustalił za jaką stawkę zgodzi się zagrać dany zespół. Jak wiadomo, nie zawsze to działa i czasem MU czy AC Milan odrzucą. Kolejnym sposobem jest wyszukiwanie zdolnej młodzieży i po kilku sezonach żmudnego treningu sprzedaż go za grube siano :P

Ja korzystam z wszystkich 3 opcji z zastrzeżeniem, że nie sprzedaję tej zdolnej młodzieży :P Stan konta mam na poziomie 100 mln €, gram Espanyolem (teraz mam 12 marca 2016), do lipca mi pewnie zejdzie do 70-80 mln bo wynagrodzenia piłkarzy przekraczają o kilka milionów (3-4 bodajże) dochody z biletów i sponsoringu (który stoi na marnym poziomie - 1 sponsor daje 3 mln rocznie co nie jest zbyt wielkim wynikiem jak na moje wydatki :P)

ZioOom Partyzant

29.04.2010 22:08    #3378     Sufler - Porady do gry - Brak Rozwoju
Powody mogą być nastepujące;

- zły stan bazy treningowej,
- słabi treneży,
- brak wypożyczań zawodników do słabszych lig, czyli tam gdzie mogą nabrać doświadczenia w regularnej grze o punkty,
- brak ogrania w rozgrywkach ( czy to 1 skład czy to U-21)
- oraz zawodnicy, którzy z góry są skazani na brak widocznego rozwijania się
klikajcie pomógł jak pomogłem.... ;)

LeC PoZ Partyzant

29.04.2010 16:26    #3379     Sufler - Porady do gry - Brak Rozwoju
http://img87(...)ofil.jpg

Łap Screen masz Roberta Lewandowskiego u mnie w Newcastle korzystałem w tuga ładnie się rozwiną miałem bazę treningowa 17 trenerzy też nie super a proszę stal się napastnikiem światowej klasy (największy skok umiejętności w wieku 21 lat)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
29.04.2010 16:18    #3380     Sufler - Porady do gry - Brak Rozwoju
Może baza treningowa jest do niczego, nic tu o niej nie napisałeś.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution