Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Silverballer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.07.2010 11:53    #3311     Sufler - Porady do gry - Kontuzja zawodnika
No, tak. Wtedy te staty lecą na czerwono, ale z drugiej strony, jeśli zawodnik kontuzjowany jest w normalnym przedziale treningowym też staty lecą w dół ostro.

Silverballer Partyzant

07.07.2010 11:48    #3312     Sufler - Porady do gry - Kontuzja zawodnika
Witam, mam do Was kolejne pytanie.

Tak myślałem sobie, przykładowo. Jeśli mój zawodnik jest kontuzjowany, to czy powinien być w przedziale treningowym dla normalnych zawodników? Wpadłem na pomysł( żaden też pomysł właściwie) aby zrobić nowy reżim treningowy dla zawodników kontuzjowanych, o obciążeniu 0%.

I tak się zastanawiałem, czy to wyjdzie na dobre? Czy dzięki temu, zawodnik szybciej wróci do zdrowia? Chociaż z drugiej strony jakby pomyśleć, to może... no nie wiem, nie ćwicząc wg przez miesiąc nie wyjdzie to na dobre?

A wy jak robicie ? :) Bo mam dylemat jeśli o to chodzi...

Palimpsest Młody aktywista

06.07.2010 18:55    #3313     Sufler - Porady do gry - Akademia piłkarska
Mea culpa, niemniej tylko połowicznie. Najwyższy poziom obiektów treningowych to doskonałe a obiektów młodzieżowych, tak jak powiedzieli koledzy powyżej. Wiedziałem, że gdzieś dzwoni tylko nie wiedziałem w którym kościele;)
@

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Z innej beczki podpowiem, że nie zapominaj znaleźć sobie jednego pupilka w zespole oraz jedną czarną owcę. Ponadto w interakcjach menedżerskich możesz poprowokować niektórych, a jeśli ktoś dostanie czerwoną kartę, nie przyjdzie na trening lub zagra słaby mecz - dajesz dwutygodniówkę, a jeśli będzie to ta czarna owca to ślesz go na dodatek do rezerw.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
02.07.2010 13:36    #3315     Sufler - Porady do gry - Pozycje, ca etc.
[quote=zetkaiii]3) Z moich obliczeń około 4 punktów na 1CA, ale pewien nie jestem...[/quote]

Z moich obserwacji wynika, że zależy to od typu atrybutu i pozycji zawodnika (albo typu treningu).
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Wydaje mi się, że co najmniej 1,5 - 2 miliona, gdyż żaden zarząd nie będzie wpędzał w długi klubu, żeby rozbudować szkółkę. FM ma dużo wspólnego z rzeczywistością. Pomyśl logicznie ;) Musisz zapewnić stabilizację finansową po rozbudowie obiektów treningowych. Najlepiej pytaj co jakiś czas, gdy przybędzie Ci funduszy.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Lipton92 Partyzant

Cześć wszystkim.
W moim klubie mam zadowalającą bazę treningową i podstawowe obiekty młodzieżowe. Na koncie klubowym mamy 750 tys. funtów i stale, z miesiąca na miesiąc zarabiamy. W poprzednim sezonie aż 500 tys. funtów.
Ile muszę mieć pieniędzy, by zarząd rozbudował szkółkę, lub bazę treningową? Przypomnę, że mowa tu o FM 2008. Na razie odmawiają.

jimiH1967 Młody aktywista

26.06.2010 14:08    #3318     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
Powtórzę pytanie, które zadał Bolson: 1.Przypisałeś mu jakiś reżim treningowy?
2.Zawodnik występuje w meczach? Bo jeśli dałeś 17latka do rezerw, a możliwe, że tam nie ma żadnych meczów to nie ma się co dziwić, że się nie rozwija.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
26.06.2010 13:46    #3319     Sufler - Porady do gry - ZAWODNIK - ROZWIJANIE
Przypisałeś mu jakiś reżim treningowy albo mentora?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

patryk11 Przodownik pracy

Proponuję do Międzynarodowejówki. Fajnie pisze, na równym wysokim poziomie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution