Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2010 13:26    #3301     Sufler - Porady do gry - newgeny
[quote=Godman]Newgeni się rozwijają w każdym klubie, oczywiście lepiej lub gorzej :)[/quote]
W klubie, w którym są słabi trenerzy, słabe obiekty treningowe i na dodatek nie ma szansy na grę w pierwszym składzie gracz się nie będzie rozwijał.

TIP: Najlepiej rozwijają się gracze z wysokimi atrybutami: profesjonalizm, determinacja, ambicja, w młodym wieku i oczywiście wysokim PA.

Bi łelkom!
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

parachutes Młody aktywista

15.07.2010 13:22    #3302     Sufler - Porady do gry - newgeny
Rozwijają się, po prostu Ty nie widzisz, że oni grają jakieś mecze. W statystykach potem widać, że np. gracz którego wypożyczyłem z Łęcznej do Interu zagrał w 2. meczach, a inny który trafił do ligi brazylijskiej rozegrał 20 spotkań. A grywalnymi u mnie są tylko Ekstraklasa i Pierwsza Liga.

Obserwowałem też na Genie Scoucie rozwój graczy wypożyczonych, opłaca się ich dawać tam gdzie mają szansę grać i gdzie są dobre obiekty treningowe. Jeśli dodatkowo klub gra np. w LM i wypożyczymy tam gracza, rośnie mu mocno reputacja.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

elsiete Młody aktywista

Patrząc od samej góry (fitneness na poziomie 100%)

1. w pełni sił
2. gotowy do gry
3. ma poważne braki kondycyjne (niski fitness)

przy zbyt wysokim jadedness (zmeczenie) wystepuje opcja wypalony lub wyczerpany

przy niski poziomie match exercise wystepuje info zmeczony lub bardzo zmeczony

przy niskich poziomach match ex i fitness wystepuje - w kiepskiej formie wymaga treningu i ogrania

MaTX Partyzant

Być może Man United jest dla niego za dobrym klubem jak na początku kariery.
Bardzo chcę sie przebić do pierwszego składu i bardzo angażuje się w treningi.
U mnie w Sunderlandzie spisuje się świetnie

http://img82(...)endi.png

sz4rlej Partyzant

Chodzi konkretnie o otamendiego. Zagrałem 6 meczów pierwszego sezonu MU. I już 4 zawodników dostało kontuzji 4-7 dniowych po jego ostrej interwencji na treningu. Poza tym na boisku typ gra piach. Z takimi statystykami powinien umieć się ustawić, a on co chwila jest nie tam gdzie potrzeba. Czy macie jakieś rady żeby to zmienić?

inv3rse Partyzant

10.07.2010 18:53    #3306     Sufler - Porady do gry - U20 i trenerzy
Witam, mam 2 pytania:
1. Jak włączyć pokazywanie wyników drużyny U20 w wiadomościach? W pierwszym sezonie miałem to włączone, lecz później samo się to wyłączyło :/
2. Dlaczego jeśli zatrudniam trenera, który ma taktykę i defensywę na 20, jego trening zamiast 5-ciu gwiazdek ma tylko 4? Od czego to jeszcze zależy?

butman Partyzant

08.07.2010 11:11    #3307     Sufler - Porady do gry - Coupa de la Ligue
Dosyć dziwne, że za przegraną dostaję się10x większą premię pieniężną, a ja i tak zajme w lidze miejsce 1-3 co upoważni mnie do gry w LM. A za te prawie 7 mln można sprowadzić jakiegoś młodziana do treningu.

http://www.bankf(...)083.jpeg

uzda Partyzant

08.07.2010 00:40    #3308     Sufler - Porady do gry - Kontuzja zawodnika
Ale załóżmy taką sytuację, nie żebym bronił jakoś specjalnie tezy i założeń kolegi Silverballer (choć powiem szczerze, że "ujeła mnie jego historia" :) ), że kontuzja trwa np. 6-7 miesięcy.

1. Biorąc pod uwagę teorię Godmana wznowi treningi na około 4-5 tygodni przed "pełnym zdrowiem"
2. Staty będzie miał pewnie na czerwono lub pomarańczowo, w każdym bądź razie będą spadać z łba na szyję.

Gdyby tak spróbować wtedy dać ten reżim, aby po pierwsze kondycja w miarę szybko doszła do około 98%, żeby dać delikwenta np. do rezerw na parę meczy( nawet z pomarańczową knt), żeby nabrał ogrania zanim wskoczy do pierwszego składu, i po drugie, żeby zniknęły te strzałki, bo jakiś tam trening będzie więc nie bedzie klient leżał do góry brzuchem. Ewentualnie możesz pokombinować z ustawieniem na np. 2-3%, żeby nie był taki "bezszczał", że nic nie robi :)

Dobrze prawie, czy już pora spać? ;p
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

07.07.2010 17:34    #3309     Sufler - Porady do gry - Kontuzja zawodnika
Jak zawodnik jest kontuzjowany, to nie uczestniczy z zasady w treningach (czy o czymś nie wiem?), wznawia je pod koniec, mniej więcej po 3/4 czasu.

Średnio kontuzja trwa pewnie 2-3 tygodnie, więc nie wiem, czy robienie reżimu na 5 dni ma sens.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

uzda Partyzant

07.07.2010 12:11    #3310     Sufler - Porady do gry - Kontuzja zawodnika
[quote=Silverballer]No, tak. Wtedy te staty lecą na czerwono, ale z drugiej strony, jeśli zawodnik kontuzjowany jest w normalnym przedziale treningowym też staty lecą w dół ostro. [/quote]

Absolutna racja, tylko na mój gust albo tylko ja tak mam, że jak jest kontuzja mniej więcej do dwóch tygodni to nie spadają powyżej dwóch tyg. a miesiąca - czasem leci jedna ew. dwie i dopiero jak zawodnik ma jeszcze dłuższą to lecą nie ma zmiłuj :), natomiast tu nie wiesz jak Ci się zawodnik zachowa. Może na drugi dzień już będzie miał czerwone staty?!
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution