Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Bierz Lukaku, spokój na wiele sezonów. :)

Jeśli chodzi o trenera, to u mnie Tony Colbert ma 5 gwiazdek w treningu siłowym.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote=Żyrondysta z Bordeaux]Szukam napastnika, który, gdy wkomponuje się w zespół [ Ligue 1 - Girondins Bordeaux] zapewni 15 bramek w Lidze i przynajmniej 5 w LM

Tak przy okazji. xD
Jeśli ktos z Was ma trenera który daje 5 gwiazdek to proszę podajcie go. najbardziej mnie interesuje atak ale podajcie każdy trening który macie na 5 gwiazdek

Aha zapomniałem: FM 2010 sezon 10/11 aktualnie 18 lipca patch 10.3[/quote]
podaj jaki masz budzet. na slepo: ibisevic, cvitanich, vantaggiato, lavezzi
"Seny, pit i collons!"

Żyrondysta z... Partyzant

Szukam napastnika, który, gdy wkomponuje się w zespół [ Ligue 1 - Girondins Bordeaux] zapewni 15 bramek w Lidze i przynajmniej 5 w LM

Tak przy okazji. xD
Jeśli ktos z Was ma trenera który daje 5 gwiazdek to proszę podajcie go. najbardziej mnie interesuje atak ale podajcie każdy trening który macie na 5 gwiazdek

Aha zapomniałem: FM 2010 sezon 10/11 aktualnie 18 lipca patch 10.3

jaroo25 Młody aktywista

26.07.2010 19:22    #3284     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
[quote=Andrea21]Sorki za pytanie ale co to trening Tuga?[/quote]
http://www.cmrev(...)010.html

"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Andrea21 Partyzant

26.07.2010 19:12    #3285     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Sorki za pytanie ale co to trening Tuga?

Szyna9 Młody aktywista

26.07.2010 19:05    #3286     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Najlepszy trening to podobno trening tuga on powinien ci pomóc a co do roli to ja go miałem ustawionego zawsze jako środkowego napadziora i dobrze ciupał ;)

Andrea21 Partyzant

26.07.2010 18:58    #3287     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Cześć!
Dopiero zacząłem nową grę (Milan) i chciałbym rozwinąć Pato do maximum. Jaki jest najlepszy dla niego trening? I na jakiej pozycji gra najlepiej (wiem że atak tylko rola i zadanie) i z jakimi suwakami?

Kacper125 Partyzant

poszukuje wypróbowanego reżimu treningowego. Nie chce żadnych tugów bo nawet statystyki nie rosną. Bardziej przywiązuję uwagę do rozwoju atrybutów niżeli do odniesionych kontuzji. I mam jedno pytanie. Czy z zawodnika który ma 2 gwiazdki wytrenowaliście go na lepszego zawodnika??? Dzięki!

Junin Partyzant

25.07.2010 19:13    #3289     Sufler - Porady do gry - gotowy reżim treningowy
Potrzebuję gotowego, sprawdzonego reżimu treningowego (NIE TUG'A) do FM 2010 ( lenistwo się szerzy ... :) )
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Raja Partyzant

Potrzebuje jakiś dobrych graczy na każdą pozycję (szczególnie napastnika), oprócz bramkarza , do Górnika Zabrze , najlepiej za darmo lub do 20 tysięcy :D bo niestety taki budżet.
jakiś dobrych ,tanich trenerów ,których można by zatrudnic (na kazda czesc treningu)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution