Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Żyrondysta z... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2010 16:54    #3271     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji
Mam pytanie:

Po ilu miesiacach Gojko Kacar będzie miał na napastniku poziom "naturalny" a teraz ma "kompetentny"??

dudek_9 Partyzant

27.07.2010 15:54    #3272     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

Andrea21 Partyzant

27.07.2010 15:43    #3273     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Oczywiście że wzmocniłem skład, i przydzieliłem każdego na trening Tuga. Skorzystam też z okazji i spytam mniej więcej po ilu sezonach jest junior, który jest ogromnym talentem?

FavkuleC Partyzant

27.07.2010 15:19    #3274     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Trening to nie wszystko, jeśli chcesz wyszkolić talenty podstawą jest posiadanie nowoczesnej bazy treningowej+obiektów młodziezowych oraz oczywiście odpowiednio dobrych trenerów ;) Przede wszystkim talenciaki powinny grać, grać i jeszcze raz grać. Był tu tekst do fm2008 o trenowaniu młodzików i wychodziło, że jesli spełniasz te warunki powyżej to nawet bez specjalnych trenigów i trenowaniu(ogólnym) możesz wychować prawdziwe gwiazdy. Pozdrawiam i szukaj wiecej na nastepny raz ;)

Kacper125 Partyzant

27.07.2010 14:14    #3275     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Poszukuje jakiegoś wypróbowanego reżimu treningowego. Sam robiłem i tylko talenty u mnie się "niszczyły". Ściągnąłem Tuga i również się mało rozwijali. Bardzo zależy mi na takim gdzie atrybuty wzrastają bo z tym mam ogromny problem. Sam nie wychowuje piłkarzy a potem muszę płacić za nich ogromne pieniądze mimo że pewnie pierwszy ich do mnie sprowadził.
Z góry dzięki!

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

O ile mnie pamięć nie myli to Excelowy plik, pozwalający na obliczenie, ile gwiazdek będzie miał trener. Wystarczy wprowadzić atrybuty trenera, a na dole pojawi się info o gwiazdkach w danym rodzaju treningu.

edt. jest też wersja online, jak ktoś nie ma excela.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

DaSSu Partyzant

26.07.2010 23:11    #3277     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
trening tuga i przydzielic go do striker.

szfedo Przodownik pracy

26.07.2010 22:37    #3278     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
Nie rozumiem Cie stary. Na jakiej zasadzie wyciągasz tak daleko idące wnioski? Uważasz, że Andrea21 nie wzmocni składu dlatego bo pyta się o najlepszy trening dla Pato? Daj spokój.

26.07.2010 21:49    #3279     Sufler - Porady do gry - Rozwinąć Pato
I co? Ustawisz cały trening pod Pato a reszte zostawisz na ogólnym?? ja nie widze w tym sensu. Może mnie teraz zjedziecie ale... nawet w bezsensie jest sens bo bez sensu nie ma sensu. Wyobraź sobie: grasz milanem 3 sezon... pato wszystkie um. ma na 20. Jest bez formy. Reszte masz na poziomie - b ez urazy - M. Pawełka. i co? przegrywasz mecz za meczem bo pakowałeś tylko w PatoPatoPato i myślałes ze on ci sam wygra LM a Nesta będzie grał wciąż do 70. roku życia. To jest moje zdanie. bez odbioru sierżancie

26.07.2010 21:43    #3280     Sufler - Porady do gry - Obciazenia
... a co za tym idzie zawodnik się lepiej rozwija. Takie jest moje przypuszczenie. I jeszcze cos ode mnie. Jeśli grasz co np. 3-4 dni warto na te 2 dni przerwy między meczami dać chłopakom pograć na luzie na treningu więc dawaj tak jakby o 1 punkt suwaka wyzej niz lekko. Moje przypuszczenie hehe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution