Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

radzik27 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.08.2010 20:41    #3251     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Wchodzisz w profil zawodnika, klikasz zakładkę trening, po lewej u górze zmieniasz zakładkę z widok ogólny na atrybuty, następnie po prawej masz kategoria treningowa, wybierasz przykładowo Siła: pracowitość, siła, wytrzymałość, sprawność

Kacper125 Partyzant

05.08.2010 20:21    #3252     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Chciałbym sam zrobić swój rezim treningowy. Może ktoś napisać od czego są aerobik czy taktyka. Chodzi mi o to za jakie atrybuty odpowiadają...

Kacper125 Partyzant

Po raz kolejny proszę o link do jakiegoś wypróbowanego rezimu treningowego. Zanim zacznę sam robić muszę zobaczyć jak ten działa. Proszę o pewniaka który zapewni wzrost atrybutów a nie jak miałem ostatnio że stały w miejscu albo spadały...

McMoney Młody aktywista

05.08.2010 03:19    #3254     Sufler - Porady do gry - defensywna taktyka
Co do tego drugiego to zależy jaką masz koncepcję. Ja na przykład wywaliłbym Dide, Favallego czy Inzaghiego,lecz zostawiłbym takich graczy jak Pirlo, Gattuso ;). Oni mają doświadczenie, napewno mogą jeszcze pomóc zespołowi. A jeszcze mogą pomóc w treningu młodzianom.
Glory, Glory MAN UNITED !!

thelead Partyzant

Witam mam problem z FM10, jakiego sie nie spodziewałem i jakoś nigdzienie znalazłem rozwiązania.

Na początek chciałbym zaznaczyć że nie jestem jesli chodzi o serię FM jakimś wymiataczem, nie mam papierów na genialnego taktyka czy wychowawcę młodziezy. Co więcej nie jestem też purystą FM, toteż nie wzgardzę od czasu do czasu zapożyczeniem taksy z netu albo sprawdzeniem talentu w geniescout. Słowem pytanie moje nie jest próba przechwałki a po prostu cpróba pogrania w FM10 bo to gierka w którą zagrałem najkrócej odkąd znam tę serię managerów.

ALe do rzeczy... chodzi mi o to że FM10 szybko mnie zniechęcił bo gra jest za łatwa (tzn. nie wiem co zrobić zeby była w miarę realistyczna, coś na poziomie 09 albo 08. Żeby nie być gołosłownym, zacząłem grać w angielskiej championship, w Nothingham konkretnie, owszem przyznam że takse jaką tam ustawiłem podpatrzyłem gdzieś w necie, ale to mniej istotne. W kazdym bądź razie już pierwszy sezon mnie rozwalił, bo transfery zrobiłem żadne, Smolarek do ataku i ze dwóch jeszcze innych leszczy, w treningu też żadnej rewolucji i po sezonie awans Nothingham do premiership, smolarek królem strzelców bodajże z 36 bramkami słowem, cud miód i malina, ale myślę sobie w premiership wreszcie dostnę w kośc i będę musiał pokombinowąc nic bardziej mylnego, w połowie sezou w premiership znów smolarek strzela średnio bramkę na mecz a drużnya po 3, jako beniaminek byłem na 5 miejscu w tabeli... no i jakoś mi się odechciało grać.... wiem że to może problem kuriozum, ale chciałbym znów poczuć smak rywalizacji ... jakaś rada na to ??

dudek_9 Partyzant

31.07.2010 18:13    #3256     Sufler - Porady do gry - Kontuzja za kontuzją
Hmm...Ja sam na patchach nie gram, ale popróbowałeś coś z tym obciążeniem treningowym??? Mówię - ja sam nie gram na patchu, ale gdy w moim ukochanym GKS-ie Tychy zawodnicy łapali kontuzje (tutaj: co 2 mecze), zmniejszyłem im siłę i aerobik, może to pomoże
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Niby czemu karta treningowa miałaby kłamać?

Jeśli chcesz się przekonać, to jest jeden sposób - ustawić danemu grajkowi trening tylko jednej kategorii, oczywiście maksymalna intensywność. Poczekaj rok lub 2 i sprawdź które staty mu najbardziej podskoczyły (różnica powinna być duża między trenowanymi a zaniedbanymi). Powodzenia i zdaj relację. :P
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Juras Partyzant

Witam,
przy ustalaniu treningu wybiera się grupę atrybutów i w zależności od nich przesuwa się odpowiednie suwaki i to jest podstawowa "prawda" jeśli chodzi o tę część gry. Zawsze wydawało mi się że to jakie atrybuty mieszczą się w danej kategorii treningowej można sprawdzić w profilu zawodnika: trening=>atrybuty=>kategoria treningowa,
ale ostatnio naszła mnie wątpliwość co do takiego toku rozumowania.
I tu pojawia się prośba o rozwianie moich wątpliwości. A jeśli jestem w błędzie to jak można sprawdzić które atrybuty rosną po przesunięciu odpowiednich suwaków?
Mam nadzieję że nie zagmatwałem sprawy wyjaśniając problem xD

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Nie jest to wina treningu, bo wtedy gracze byliby przemęczeni, często łapali kontuzje i atrybuty by im spadały. Problemem jest złą taktyka na ligę lub kiepska motywacja.

Sztab treningowy dobieraj tak, żeby mieć jak najwięcej gwiazdek. Trening zmień tylko wtedy, jeśli Twój nie daje dobrych rezultatów.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

konieczk0 Partyzant

Witam od kilku meczy mam problem z drużyną a mianowicie gram Legia pierwszy sezon w PE idzie mi całkiem nieźle faza grupowa wcześniej wyeliminowanie Bragi i Fenerbahce a ostatnio remis z Fiornentiną na wyjeździe ale za to w lidze już tak kolorowo nie jest przegrana z Zagłebiem Lubin, Odrą Wodzisław czy remis z Polonią Bytom nie wygląda najlepiej. I tu pytanie w czym tkwi ten problem czy złej taktyce a może treningu? Ca prawda robię kilka roszad w składzie jeśli ktoś jest zmęczony ale to nie powinno mieć takiego wpływu na to zwłaszcza że są na tym samym poziomie co 1 skład. Mój trening jest na maksymalnym obciążeniu, trening wymyślony przeze mnie, lecz wszystkim odpowiada i widać już ukośne zielone strzałki. Taktyka gram 4-1-3-2 i nie wiem PE sprawdza się dobrze, w sparingach wygrane po 4-0, 5-1 a w ekstraklasie lipa, zmieniłem taktykę przegrałem to mi powiedzieli że moja wina bo zmieniłem taktykę. Mógłby mi ktoś doradzić co robić?

I ostatnie pytanie czy warto wymienić sztab szkoleniowy i wgrać TUG trening?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution