1. Powiem Ci tak. Mi największą zabawę sprawia bawienie się w taktyce. Oczywiście jeśli wolisz mieć od razu gotową to ściągnij z neta, ale uwierz mi, że gdy zrobisz sam taktykę, polecenia drużynowe i indywidualne, a potem osiągniesz jakiś sukces to jest dużo większa satysfakcja. Oczywiście wybór należy do Ciebie.
2. Uważam, że tak

Trening to bardzo ważny aspekt w Football Managerze, jak i również posiadanie dobrych fizjoterapeutów i scoutów.
3. Myślę, że powinieneś wpierw przejrzeć ową kadrę i zobaczyć czy są tam gracze, którzy mogą powalczyć o miejsce w pierwszym składzie. Możesz również zawsze zobaczyć "raport" na ich temat

. Dopiero potem decyduj czy dasz im szansę czy sprzedasz

4. Jeśli asystent ma wysoki atrybut motywowania to możesz jego prosić by to robił, jednakże polecam samemu motywować, gdyż sam będziesz wiedział co chcesz powiedzieć graczom. To zależy z kim grasz i gdzie ( u siebie, wyjazd ).
5. Ja mam zawszę 3 scoutów od szukania graczy i 1 od taktyki, który opracowuje raport na temat następnego rywala. Polecam zainwestować w dobrych scoutów.
6. Trening TUGa definitywnie. To najlepszy trening

Znajdziesz go na tej stronie. Jednakże, pozwolę sobie znów wtrącić swoje " ale". Polecam samemu ułożyć trening. To nie takie trudne, a tak samo jak z taktyką daje większą satysfakcję, kiedy statystyki grajków rosną.
Ostateczna decyzja jednak należy do Ciebie. Powodzenia i miłej gry.
Pozdrawiam, Jarna
Najnowsze posty