- pzremko:
Bazę i szkółkę mam na max ale póki co najlepsi wychowankowie mają CA po 130 a to za mało. Inwestuję w trenerów. Ściągam młode talenty, połowa składu to właśnie oni. Próbowałem 3 ŚP, przegrywałem z kretesem nawet na krajowym podwórku. Gram w sparingach zawsze z lepszymi od siebie i wygrywam.
- 88borek:
Żaden Polak nie dorasta do pięt moim zawodnikom, no poza Lewandowskim, ale on już dawno w Sevilli. Dellafiore ma 32 lata z CA 120 a Antolic 26 lat z CA 155, jest fenomenalny. Dynamo Kijów go chciało za 9,5 mln E, ale nie oddałem, bo ciężko znaleźć równie dobrego rozgrywającego.
- Godman: Powiedzmy, że pojawiła się "aż" jedna gwiazda wsrod moich wychowankow. Na początku ma CA 120, aby dorosnąć do poziomu moich podstawowych zawodników potrzebuje 3 lat. Za rzadko się pojawiają takie gwiazdeczki i za wolno się rozwijają. Kupuję 17-letnie talenty, ale rozwijają się w tempie co najwyżej +5 CA na rok, mimo najnowocześniejszej bazy treningowej i trenerów z 8 gwiazdkami lub więcej.
Może problemem jest taktyka, ale potrafię zdobywać po 90 bramek na sezon w lidze, nie przegrywając meczu. W LM odpadam z 3 miejsca z minimalną stratą punktową do 2. Przegrywam tylko z najlepszymi dlatego wydaje mi się, że moi zawodnicy są za słabi
Najnowsze posty