Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Scross Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2010 21:17    #3121     Sufler - Porady do gry - tug fm2011
Nie sądzę aby sporo osób zagrało kilka sezonów, a do tego używało TUGa. Nie wiem jak to było w poprzednich wersjach ale wcześniej przy najlepszej infrastrukturze trening odgrywał minimalną rolę. Jeżeli masz b. dobry klub to podaruj sobie te treningi.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
12.11.2010 11:26    #3122     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ja nigdy nie miałem problemów z kondycją zawodników i nigdy też nie używałem wyszukanych form treningów. Po prostu organizuj sparingi przed sezonem tak co 3-4 dni aż do początku rozgrywek i będziesz miał kondycję przez cały sezon na wysokim i równym poziomie.

ksgdamian Partyzant

12.11.2010 11:18    #3123     Sufler - Porady do gry - Kondycja
ja jak przejmuje klub przed sezonem to daj trening na sile na max przez jakis tydzien moze poltora i potyem na towarzyskich mam kondycje 90-100. Zaprasza do czytania moich manifestów

Jarna Partyzant

12.11.2010 10:55    #3124     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ja tak nie mam.

Przychodzę do klubu i prawda kondycja zawodników jest na poziomie 80 %.
Wtedy od razu daję trening oraz zaczynam grać mecze towarzyskie. Dwa pierwsze spotkania niestety kondycja na poziomie 80-85 %, ale już kolejne mecze to grajki mają kondycję na 90-95 % więc wszystko ładnie.
Od razu po przyjściu do klubu daj im trening i graj mecze towarzyskie.

Pozdrawiam, Jarna

matrab Partyzant

12.11.2010 00:56    #3125     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Witam, mam silnikiem meczowym FM 2011 ( z tego powodu też wkurzony odłożyłem po kilku dniach FM 2010) otóż moi gracze mimo INTENSYWNEGO pressingu i AGRESYWNEGO odbioru cięgle jak te cioty biegają obok obok rywali i boją się w ogóle odebrać piłkę ciągle tylko czekają i biegają obok, rywal biegnie po skrzydle oni obok i nie widać u nich najmniejszego zamiaru odbioru piłki !! toż to idiotyzm... nie wiem może to moja wina ale próbuje na logikę jak już mówiłem pressingu i agresywnego odbioru i to nic nie daje np. Chelsea odbiera mi masę piłek odważnymi atakami a moi gracze (gram Man City) stoją cięgle i czekają tylko na jakiś błąd, sami grają jak się gra a treningach czasem że ma się przeszkadzać ale nie odbierać piłki (jak się uczy napastników)

z góry wielkie dzięki za pomoc ;]

jeśli będzie trzeba zrobię kilka filmików ;]

Scross Partyzant

12.11.2010 00:17    #3126     Sufler - Porady do gry - trening piłkarza
W czołowym klubie absolutne minimum wynosi według mnie 4 gwiazdki.
Postaram Ci się pomóc:
BR: Siła, Aerobik, Obie bramkarskie, panowanie nad piłką i lekko defensywa i stałe fragmenty (jakby się uprzeć dwie ostatnie).
LO i PO : Defensywa, Atak, Strzały, Panowanie nad piłką, Siła i Aerobik (W mniejszym lub większym stopniu), Taktyka.
ŚO: To samo co wyżej prócz Ataku i Strzałów (chyba, że chcesz grać b. płynnym)
DPŚ: Panowanie nad piłką mocno, defensywa bardziej niż atak (lekko), siła, aerobik (dosyć ważne, wytrzymałość), Taktyka.
PŚ: Jak wyżej z tym, że atak/defensywa zależy od preferencji i roli zawodnika.
OPŚ: Siła, Aerobik (ważne), Panowanie (również ważne) , Taktyka ( tu trochę mocniej), Strzały, Atak.
Skrzydłowy: Wszystko jak wyżej, z tym, że od skrzydłowego wymaga się szybkości (1. dwa atrybuty), panowania nad piłką jak i dośrodkować (stałe frag/atak/taktyka)
NŚ: Siła, Aerobik ( co więcej to zależy czy szybki czy wysoki, panowanie, taktyka, strzały, atak (najważniejsze dwa atrybuty).

Generalnie sprawdź sobie jeżeli posiadasz starszą wersję i treningi TuGa jak on to robił. To jest moja wizja treningów, na pewno są lepsi specjaliści, jednak jak już podkreślam to moja subiektywna wersja aczkolwiek proszę o poprawienie.

Kacper125 Partyzant

11.11.2010 22:48    #3127     Sufler - Porady do gry - trening piłkarza
Czy w czołowym klubie wystarczy gdy np. strzały mają 3 gwiazdki treningu? I czy mógłby ktoś podać co powinno się trenować na tych pozycjach:
bramkarz, lewy obrońca, prawy obrońca, środkowy obrońca, defensywny pomocnik, środkowy pomocnik, ofensywny pomocnik, skrzydłowy, napastnik.
z góry dzięki

Tobi18 Młody aktywista

11.11.2010 22:44    #3128     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny
Jak już jestem w profilu gracza to zalecam mu trening jakiejś umiejętności, ale nie robię jakoś często.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Jarna Partyzant

11.11.2010 21:57    #3129     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny
Witam,

Czy podczas rozpoczęcia gry przeglądacie profil każdego gracza, wyłapujecie najsłabsze atrybuty i ustawiacie je w treningu indywidualnym, aby ten piłkarz, podniósł swoje umiejętności ??

Czy może robicie tak tylko kilku graczom, bądź wcale ??

dudek_9 Partyzant

11.11.2010 20:44    #3130     Sufler - Porady do gry - Problem z rezerwami
Lipa. W drużynie B i C nie ma w ogóle zawodników jak patrzę z profilu trenera Lecha. Jak popatrzę w trening to są ci wszyscy zawodnicy. Trzeba chyba wszystkich przesunąć do pierwszej drużyny.
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution