Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

dobre? Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja tez gram 4-3-3 na srodku srodkowy napastnik na prawej lis na lewej tez lis ale bardziej taki jak skrzydlowy czyli na dosrodkowania no i tam minimalnie wlasne korekty wrzucilem. a jak nie to moze wina treningu? jaki masz trening?

Yerdek Partyzant

06.12.2010 20:01    #3062     Sufler - Porady do gry - Mój Zawodnik
CA - to umiejętności aktualne, PA to potencjał (który rzadko jest osiągany). Różnica pomiędzy tymi dwoma parametrami opisuje możliwości rozwoju gracza. W edytorze ustawiasz atrybuty, które są szczytowymi dla danego zawodnika, natomiast różnica między PA, a CA pokazuje jak dużo mu brak do osiągnięcia swoich szczytowych umiejętności. To jak będą się one rozwijały zależy od wielu czynników. Bazy treningowej, reżimów treningowych, tego jak często dany zawodnik gra, kontuzji itd. Ustawiając niższy poziom CA zawodnik będzie na starcie słabszy, rozwój i osiągnięcie końcowych umiejętności (o ile je osiągnie) zajmie mu dłużej.

Dla skrzydłowego powinieneś postawić na duże wartości atrybutów: dośrodkowanie, technika drybling, szybkość, przyśpieszenie, gra bez piłki, błyskotliwość...

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

03.12.2010 13:14    #3063     Sufler - Porady do gry - Przydział trenerów
Witam, piszę z następującym problemem.
Gdy wejdę w trening i ustawie sobie który trener ma odpowiadać za jaką dziedzinę treningu, tak by otrzymać optymalnie najwięcej gwiazdek w każdym z nich, po jednym dwóch dniach się to resetuje. Tak jakby asystent sam ich ustawiał, dodam że w opcjach asystenta mam ustawione tylko organizacje sparingów. Spotkał się ktoś z tym problemem prócz mnie?
Jest to bardzo denerwujące, bo zamiast przynajmniej 4 gwiazdek w każdym z rygorów zmienia się często na 3 lub 3,5. A co dwa trzy dni nie chcę mi się znów tego ustawiać tak jak powinno to wyglądać.

Aby nie zakładać kolejnego tematu, wie ktoś może jak da się wyłączyć raporty o następnym przeciwniku w reprezentacjach które się kiedyś prowadziło? Bo prowadziłem Holandię u-21 następnie Danie a teraz przeniosłem przerzuciłem się na rep Polski ;) i dostaje raporty od asystentów tamtych reprezentacji ;/

Macias Partyzant

[quote=Kleyo]Poprzez prośbę do zarządu o polepszenie siatki scoutingu. Tak samo jak ma to miejsce przy rozbudowie obiektów treningowych, młodzieżowych czy też stadionu.[/quote]
Ja nie widzę tej opcji..

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poprzez prośbę do zarządu o polepszenie siatki scoutingu. Tak samo jak ma to miejsce przy rozbudowie obiektów treningowych, młodzieżowych czy też stadionu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

pchela123 Młody aktywista

26.11.2010 14:47    #3066     Sufler - Porady do gry - Trening
[quote=malkos5]do czego sluzy trening full backs??[/quote]

Boczni obrońcy.

malkos5 Partyzant

26.11.2010 14:15    #3067     Sufler - Porady do gry - Trening
do czego sluzy trening full backs??

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

26.11.2010 11:47    #3068     Sufler - Porady do gry - Trening FM 2011
temat sprzed 3 dni - wyszukiwarka nie gryzie :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

chomik1948 Partyzant

26.11.2010 11:31    #3069     Sufler - Porady do gry - Trening FM 2011
Witam ma ktoś może gotowe treningi dla każdej pozycji do FM 11? Próbowałem zaimportować treningi z FM 10 ale nie da rady a sam treningu ustawić dla osobnych pozycji podrostu nie potrafię :P Jak ktoś ma to prosiłbym o wrzucenie na jakiegoś rapida i link byłbym baaaardzo wdzięczny :D

afro_13 Partyzant

25.11.2010 18:48    #3070     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
na glownej belce z przyciskami naciskasz nazwe klubu a potem "przygotowania do meczu" albo kiedy widzisz sklad swojej druzyny to na koncu paska gdzie masz "sklad" "taktyka" "trening" jest tez "przygotowania do meczu"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution