Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

endrus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiele czynników wpływa na rozwój piłkarza: baza treningowa, trenerzy, gra w pierwszym zespole a nie np w rezerwach, kontuzje, wiek zawodnika etc. Prawda jest taka, że mało który piłkarz z dużym PA osiąga jej max wiec nie myśl sobie, że każdy z twoich talentów osiągnie max rozwój.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

grzesiofor Partyzant

Mam jedną z najlepszych baz treningowych. Chciałbym dowiedzieć się co zrobić krok po kroku aby zawodnik osiągnął max PA.

Tobi18 Młody aktywista

Oczywiście, że baza treningowa ma znaczenie. Tak samo trenerzy i trening.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

grzesiofor Partyzant

Mam problem taki jak w tytule. Ten problem miałem w fm 2010 i teraz w fm 2011. Dla przykładu podam, że mam zawodnika (jednego z wielu), który ma PA 184 i osiągnął CA 143 i więcej nie chce się rozwinąć. Nie wiem co robię źle, więc może powiecie po kolei co należy robić aby zawodnik osiągnął max PA. Czy na to ma też wpływ w jakim klubie gra i jaka jest tam baza treningowa?

endrus Młody aktywista

14.12.2010 13:25    #3035     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny.
Zależy od bazy treningowej, klasy trenerów, treningu. Wydaje mi się, że po 2 góra 3 tygodniach powinien zacząć się rozwijać.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Goldberg1987 Partyzant

14.12.2010 10:46    #3036     Sufler - Porady do gry - Trening indywidualny.
Otóż mam pytanie po jakim czasie widać efekty jeśli zawodnik ma ustawiony trening indywidualny?

Z góry dzięki za pomoc.

Leo300 Partyzant

Witam wszystkich;) Moje pytania są następujące :

1) Czy warto ustawiać STARSZYM zawodnikom (po 30) TRENING INDYWIDUALNY?? Czy ustawienie treningu danego atrybutu sprawi że starszemu zawodnikowi będą wolniej spadały atrybuty??:>

2) Czy warto trenować np atrybut "wykańczanie akcji" napastnikom jeśli wiemy że on nie skoczy do góry?? czy trenowanie takiego atrybutu poprawia mimo wszystko skuteczność wykańczania akcji w meczu??:>

3) Czy TRENING INDYWIDUALNY został wprowadzony po to aby rozwijać atrybuty zawodników które mogą wzrosnąć ?? a stosowanie go przy atrybutach które nie wzrosną jest bezcelowe??:>>>

mike86 Partyzant

13.12.2010 23:49    #3038     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Witam gram trzeci sezon w FM11 (oryginalny bez nakladek) i pojawił mi się taki oto problem w treningu. Nie mogę go ani zmienic ani dodac trenera, nie wiem nawet czy zawodnicy trenuja na poprzednich ustawieniach bo wskaźniki rosną, a przy probie przesuwania suwaka pojawia się błąd

Reinstal nie pomaga

kawa1993 Partyzant

13.12.2010 22:56    #3039     Sufler - Porady do gry - Kondycja Piłkarzy !!
no ale wciaz 75 % to tak wciaz nie za duzo, przynajmniej mi sie tak wydaje. no dobra zatrudnie jakiegos kozaka od treningu siłowego i dam im wycisk na poczatku sezonu i zobaczymy :)

Leo300 Partyzant

Witam wszystkich;) Moje pytania są następujące :

1) Czy warto ustawiać STARSZYM zawodnikom (po 30) TRENING INDYWIDUALNY?? Czy ustawienie treningu danego atrybutu sprawi że starszemu zawodnikowi będą wolniej spadały atrybuty??

2) "Kanius" napisał że warto dawać trening indywidualny jeśli jakiś zawodnik ma słabszy jakiś atrybut ale przecież wszystko zależy od POTENCJAŁU ZAWODNIKA ponieważ atrybut nie wzrośnie jeśli potencjał zawodnika na to nie pozwala czy też dany atrybut zawodnika nie może wzrosnąć...jak to jest??;>

3) Czy warto trenować np atrybut "wykańczanie akcji" napastnikom jeśli wiemy że on nie skoczy do góry?? czy trenowanie takiego atrybutu poprawia mimo wszystko skuteczność wykańczania akcji w meczu??;>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution