Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

rysa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2010 23:59    #3021     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
Mam jeden sposób, super wydajny ale też super tajny, więc go nie rozpowszechniaj!!! Mówię tu o ... treningach i sparingach...
tylko to tak miedzy nami...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.12.2010 13:42    #3022     Sufler - Porady do gry - Trening Dla Neymara
To dawaj mu szansę w meczach ze słabszymi rywalami, ew. wypożycz, bo jeśli w ogóle nie będzie grał to się po prostu nie rozwinie. Stara maksyma: Jest młody, więc musi grać. A sam trening to byłoby tak, po kolei tam sobie patrząc: lekko, średnio, brak, brak, średnio, mocno, lekko, średnio, mocno.
Atak jedynie średnio, bo jak sam mówisz, nie będzie skrzydłowym, więc nie musi w takim stopniu mieć rozwiniętych wrzutek, tj. dośrodkowań. A podania ma i tak na dość wysokim poziomie, jak na napastnika. Ja sam mogę jedynie dodać, że trening i cały reżim to najmniej ważny element poza ilością meczów, sztabem szkoleniowym i posiadaną bazą. Pozdrawiam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kriz120 Partyzant

22.12.2010 17:33    #3023     Sufler - Porady do gry - Trening Dla Neymara
Witam, po poradzeniu sobie z błędem w grze mam następne pytanie. Jaki program treningowy stworzyc aby Neymar wyrósł na gwiazdę??? Mam świetnych trenerów. Z góry dzieki za pomoc.

McMoney Młody aktywista

22.12.2010 15:47    #3024     Sufler - Porady do gry - Nauka nowej pozycji?
W oknie składu dajesz trening. I obok wykresów, po lewej stronie będziesz miał tabelkę gdzie dajesz danemu graczowi, jaki ma mieć trening, poźniej trening indywidualny itd. I w okolicy tego treningu indywidualnego masz nową pozycję ;)

Mam nadzieje że pomogłem ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

21.12.2010 19:32    #3025     Sufler - Porady do gry - Polecenia indywidualne
@Slayer Warszawa
Czytać ze zrozumieniem czasem trza :)
Kolega Jarna pyta o polecenia indywidualne, a nie trening indywidualny - czaisz różnicę? :)

@Jarna - ja zawsze każdemu z graczy zmieniam przynajmniej kilka poleceń indywidualnych. Ale podejrzewam, że przy odpowiednich poleceniach zespołowych i umiejętnym używaniu poleceń z ławki też można sobie radzić :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Slayer Warszawa Partyzant

21.12.2010 19:08    #3026     Sufler - Porady do gry - Polecenia indywidualne
Gdy ustawiłem trening indywidualny dla Rybusa z Legii, przez 2 lata treningów zwiększył swoje dośrodkowania z 14 do 16, a to naprawdę dobra rzecz.
Polecam Ci te treningi indywidualne, ale uważaj bo na przykład do mnie przyszło paru piłkarzy z prośbą o zmniejszenie intensywności treningów, bo wysiadają.

Maciejusz Partyzant

20.12.2010 23:26    #3027     Sufler - Porady do gry - Zastój Zespołu
A może zmiana taktyki? Ewentualnie, czy nie uczą się nowego zagrania. U mnie Klatt jak się uczył wychodzenia na wolne pole to dramatycznie spadła mu skuteczność. Patrzyłeś jak im statystyki po treningach się zachowują? Daj może szanse zmiennikom. Jak Twoje gwiazdy posiedzą ze 2-3 mecze to może im się zachce znowu;)

ravsqra Partyzant

Moja odpowiedz mozecie znalesc w temacie:" Odp do Lech Poznan pierwszy sezon 150mln " w sufler fm2011 nie bede go wklejac zeby nie zasmiecac juz
Wszystko jest oczywiscie bez zadnego edytora inaczej bym tego nie pisal jaki sens ma gra z edycja
dodaje zdjecie z treningu bo ktos chcial oczywiscie tez zatrudnilem najlepszych trenerow w miare mozliwosci(reputacji) po 2trenerow(a kazdy z nich tylko jedna rzecz trenuje) na kazda dziedzine
zdjecie jest po pierwszym sezonie w oknie transferowym zimowym nie moglem miec tylu trenerow i takich dobrych (tylko atak nie ma 4gwiadek)
http://img68(...)ing.jpg/

jak ktos nie wiezy dalej ze bez edytora pomimo tego co napisalem w" Odp do Lech Poznan pierwszy sezon 150mln" to moge udostepnic link z savem gdzie sobie moze sam sprawdzic czy nie zmienialem nic w edytorze (np reputacje czy kase baze treningowa) a pozniej sprawdzic np: czy naprawde Neymar nie bedzie chcial przejsc do Lecha Poznan
Moze to wkoncu zamknie buzie niedowiarka bo juz naprawde nie mam na was sil ludzie na was Wklejam zdjecia jakie tylko chcecie i tak wiekszosc nie wiezy bo niepotrafi i nie wie ze da sie taka kase robic legalnie na transferach nawet takim Lechem Poznan
Jak ktos chce moge podac sposob jka to robilem no i tego seve game udostepnic piszcie donosy zeby tu juz nie smiecic

radzik27 Młody aktywista

-najlepsza baza treningowa i szkółka,
-wielogwiazdkowi trenerzy,
- odpowiedni trening,
-niewidoczne profesjonalizm i ambicja, widoczne determinacja i pracowitość -przydzielenie odpowiedniego mentora
-osobiście nie wypożyczam najlepszych grajków, bo lepszą bazę mam u siebie
-najpierw regularna gra w rezerwach, potem mecze pucharowe i końcówka sezonu, jeśli nie gra się już o nic; wprowadzanie do pierwszego zespołu (czasami kosztem punktów, ale bardzo rzadko)
- nie wiem czy nie ma znaczenia reputacja klubu lub ligi

andryi Partyzant

Spor czynników wpływa na to jak rozwija się zawodnik. Jeśli zawodnik ma osiągnąć tak wysokie PA to musi mieć niemal idealną kombinację cech psychiki. Przydaje się wysoka cecha profesjonalizmu, ambicji, determinacji, sprawność sportowa ( sportsmanship ). Oczywiście doskonała baza treningowa i mecze, musi dużo grać, jak najwięcej, i z jak najlepszymi rywalami. Zgranie tych wszystkich czynników występuje niezwykle rzadko dlatego piłkarzy na najwyższym światowym poziomie jest niezwykle mało ( powyżej 180 CA ).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution