Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Bakaland Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2011 20:28    #2991     Sufler - Porady do gry - Podstawy.
Masz może jakiś link do tej akademi nie mogę coś znaleśc;)Jest też tam opisane co do treningów jak ustawiać zawodikom aby poprawili,celnosc strzałów podań itp.?

Bakaland Partyzant

09.01.2011 20:17    #2992     Sufler - Porady do gry - Podstawy.
Witam Serdecznie.Od niedawna gram w FM 11,jest to moja pierwsza seria tej gry.Mam do Was takie pytanko.Rozpoczęłem grę w ekstraklasie,i jakoś mi do tej pory nie idzie,4 przegrane mecze 1 wygrana,transfery dokonane według naszej strony cmrev.Jak poustawić zespół abym mógł na dobrym poziomie grać w Ekstraklasie,możecie jakieś screeny podać itp.Pierwszy raz gram w FM i jest to dla mnie problem.Czytałem ciekawego artykuły ustawiłem według tego i nic nie pomogło.Jeśli chodzi do treningów.Jak ustawić aby zawodnik miał lepszą celność strzałow,aby lepiej wymieniał piłkę itp.Bo narazie za pola karnego nie zdobyłem ani 1 gola.Z góry dzięki za pomoc.

szycha333 Partyzant

09.01.2011 15:42    #2993     Sufler - Porady do gry - Trening w Anglii
[quote=Falcon]W okresie przygotowawczym zawsze około 12-16 dni praktycznie na maxa siła i aerobik. Później około 5 meczy towarzyskich i wszystko jest ok.[/quote]

Ja osobiście nie zmieniam treningu na aerobik i siłę bo nigdy nie widziałem różnicy...

[quote2=jordaneq] Jestem w trakcie, narazie zagrałem 3 mecze, z czego 2 przegrałem bo zawodnicy mają po 50-60% kondycji.[/quote2]

Nie ma znaczenia czy wygrywasz czy przegrywasz, możesz nawet dostawać 10-0 a to i tak nikt nie powinien się obrazić, jedynie morale drużny spada co można łatwo naprawić grając np. z juniorami bądź rezerwami. W połowie meczu zmieniaj cały bądź 90% składu(przynajmnie w tych 2-3 pierwszych meczach)

Rozegraj te 5 meczy w odstępie 3-4 dni i zdaj relacje to zobaczymy czy to tego wina

jordaneq Młody aktywista

09.01.2011 12:10    #2994     Sufler - Porady do gry - Trening w Anglii
No właśnie, jaki powinien być trening żeby później na meczach piłkarze nie mieli po 40% kondycji? Czy może robić treningi np. miesiąc aerobik, potem miesiąc np. strzały, miesiąc siłe, miesiąc defensywe, miesiąc aerobik itd.
Jakie treningi radzicie na Anglie? Dodam że gram w 9.lidze.

Slayer Warszawa Partyzant

08.01.2011 13:09    #2995     Sufler - Porady do gry - FM08 vs 11
07 nie jest aż tak dobry jak 08, ponieważ 08 ma usprawnione funkcję taktyczne i można wydawać treningi indywidualne,. typu zmiana pozycji zawodnika.

seba1702 Młody aktywista

Ja dodam tylko do punktu pierwszego. Na zdobycie statusu LEGENDY klubu potrzebujesz bardzo dużo czasu i dużo pracy, ale życzę Ci tego.

Co Ci to daje.
Zarząd jest bardziej skory do rozmów z Tobą nt. klubów filialnych, rozbudowy baz treningowych i to co zauważyłem najbardziej to jak masz duży transfer i poprosisz o kasę na niego to są bardziej skorzy by Ci taką kasę przekazać :-). No i są bardziej hojni gdy prosisz o kontrakt.
Po prostu zarząd bardziej Ci ufa i wierzy, że Twoje propozycje będą dobre dla klubu.
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Abdulinho17 Młody aktywista

05.01.2011 19:22    #2997     Sufler - Porady do gry - Wzrost Atrybutów
nie o edytor. Gdzieś kiedyś wyczytałem ze istnieje jakiś trening wykorzystujący plik dzięki któremu atrybuty szybciej rosną.
Visca el Barça !

andryi Partyzant

05.01.2011 18:29    #2998     Sufler - Porady do gry - Wzrost Atrybutów
Chodzi ci o reżim treningowy, czy edytor czasu rzeczywistego?

Abdulinho17 Młody aktywista

05.01.2011 17:51    #2999     Sufler - Porady do gry - Wzrost Atrybutów
Obiło mi się kiedyś o uszy, że istnieje jakis plik który poprawia wzrost atrybutów podczas treningu. Isnieje coś takiego ? i skad moge to pobrać ?
Visca el Barça !

huffyuv Partyzant

04.01.2011 13:01    #3000     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Bartuniu] To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy[/quote]
Gra jest zabugowana, to fakt. Ale myślenie, że to nie Twoja wina tylko gry, że nie wygrywasz wg mnie jest mega błędem. Może i taktyka, która grasz od kilku lat się sprawdzała to wcale nie musi w FM11...
W Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nawet nie spróbowałeś zagrać innymi ustawieniami, tylko poszedłeś na łatwiznę i swoje porażki zwaliłeś na grę.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution