Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

golex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2011 13:27    #2971     Sufler - Porady do gry - Rozwój w zespole rezerw
Witam wracam do tego tematu...

Gram Wisłą, mam w rezerwach parę bardzo zdolnych młodziaków, jednak na razie są za słabi na grę w pierwszym zespole ( ale mają bardzo duży potencjał)... I teraz mam zostawić ich w tych rezerwach, czy wypożyczyć może do jakiegoś klubu filialnego. Tam mieli by stuprocentową szansę na grę w pierwszym zespole ( grają tam same szaraki), na dodatek w superlidze serbskiej. Jedyne co mnie martwi to, to że baza treningowa tam jest przeciętna, a u mnie w Wiśle dobra... Co byłoby lepsze dla rozwoju zawodnika?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Buła]Szukam klubu z co najmniej dobrą bazą treningową i obiektami młodzieżowymi z raczej wąską kadrą na początku (najlepiej by było, gdyby kadra rezerw i u-19 też była wąska). I najlepiej by było, gdyby klub był w lidze angielskiej/włoskiej/hiszpańskiej/niemieckiej/holenderskiej.[/quote]

Ale problemy, wczytujesz te wszystkie ligi i przy wybieraniu zespołu będziesz miał opisane jakimi dysponuje obiektami, a co do liczności kadry to też będziesz mógł sprawdzić zanim obejmiesz (i sprawdzisz tylko w tych które dysponują zadowalającymi Cię obiektami).

DariuszSWD Partyzant

17.01.2011 20:07    #2973     Sufler - Porady do gry - Znudzenie grą
Ja sobie robię przerwę jeśli fm mi się nudzi,radziłbym ci jeśli znów weznie cie chęć na grę zacząć od 5 ligi angielskiej (przynajmniej w fm10 to najnizsza liga) wziasc dowolny zespól najlepiej użyć geni skauta sprawdzic jaka ma baze treningowa reputacje zapisac sobie na kartce dane i prubowac poprawic mozliowosci zespolu a i wziasc uzyc edytora tylko do takeigo malego oszustwa :) jak wiadomo czesto w takich klubach niemozna rozbudowywac stadionu z powodu ograniczen a w edytorze poprostu zmienic wartosc maxymalnej rozbudowy stadionu.
Poprostu ulatwi to gre wystarczy logicznie pomyslec ze taki maly klubik niestac na nowa budowe lepiej rozbudowac

jordaneq Młody aktywista

[quote=gisiu]Szukam średniaka z europejskiej ligi, nie polskiej, który nie ma długów na swoim koncie. [/quote]

BATE Borisov

[quote=Buła]Szukam klubu z co najmniej dobrą bazą treningową i obiektami młodzieżowymi z raczej wąską kadrą na początku (najlepiej by było, gdyby kadra rezerw i u-19 też była wąska). I najlepiej by było, gdyby klub był w lidze angielskiej/włoskiej/hiszpańskiej/niemieckiej/holenderskiej.[/quote]

Sprecyzuj bo w tych ligach co wymieniłeś to chyba nie ma klubu który nie miałby dobrej infrastruktury ;)

Buła Partyzant

Szukam klubu z co najmniej dobrą bazą treningową i obiektami młodzieżowymi z raczej wąską kadrą na początku (najlepiej by było, gdyby kadra rezerw i u-19 też była wąska). I najlepiej by było, gdyby klub był w lidze angielskiej/włoskiej/hiszpańskiej/niemieckiej/holenderskiej.
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

radzik27 Młody aktywista

17.01.2011 12:35    #2976     Sufler - Porady do gry - Reputacja i sponsorzy
Co do ostatniego pytania - nie wiem czy coś się nie zmieniło w porównaniu do FM 2008, ale spróbuj: na ekranie składu spróbuj wcisnąć ctrl+a, powinni zaznaczyć Ci się wszyscy piłkarze. Prawy przycisk myszy - program treningowy/ odpoczynek 1 dzień. Przy szarakach lub piłkarzach wypożyczonych w składzie trzeba było ich najpierw odznaczyć.

Jeśli chodzi o sponsorów, to wydaje mi się, że znaczenie mają również ukryte atrybuty zarządu: business czy coś podobnego. Jeśli są na niskim poziomie, to zarząd nie przyciąga najlepszych sponsorów. Ale to moja teoria tylko.

konradlks96 Młody aktywista

16.01.2011 18:32    #2977     Sufler - Porady do gry - Reputacja i sponsorzy
Trening - przydziel wsszystkich - odpoczynek - 1 dzień
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

kabaruto Partyzant

Witam. Jest u mnie w grze około 3-5 trenerów z brazyli którzy mają : determinacje, motywowanie, poziom dyscypliny ponad 18. Do tego każdy z nich ma 2-3 atrybuty treningu powyżej 15. Pech w tym że jak chce im złożyć oferte kontraktu to wogóle nie sa zainteresowani. Teraz moje pytanie. Czy jest sposób aby ci trenerzy chcieli przyjść do mojego klubu?

Saxet Partyzant

14.01.2011 17:56    #2979     Sufler - Porady do gry - Czym to otworzyc?
Football Managerem... Wchodzisz w ekran treningu, wybierasz(nie pamiętam dokładnie, ale coś w tym stylu) zarządzaj treningami -> importuj i wybierasz ściągnięty plik

Tome888 Partyzant

14.01.2011 17:31    #2980     Sufler - Porady do gry - Czym to otworzyc?
Mam nowego kompa i sciagnalem reżim treningowy z tej strony ale nie wiem jakim programem go toworzyc. Plik ma skrót TSH

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution