Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2011 00:07    #2921     Sufler - Porady do gry - Mega kryzys
Jedno z wielu oszustw nowego FM-a. Sam miałem podobnie w jednym sezonie.

Mam wrażenie, że pomagało ustawianie w treningu przedmeczowym mocnego treningu "poruszania się w ataku" (czy jakoś tak). Ale ręki sobie uciąć nie dam.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Coś ostro lecisz z tymi karami. Z Twoich postów wynika, że przynajmniej połowa drużyny obrywa u Ciebie po kilka kar pieniężnych w sezonie. I to nie za jakieś rażące przewinienia, jak niestawienie się na treningu czy kilka czerwonych kartek otrzymanych w krótkim czasie, ale po prostu za słabsze występy. Złagodź trochę politykę, bo wkrótce w każdym okienku będziesz musiał wymieniać pół składu albo wylecisz z klubu, bo obrażony zawodnik rzadko kiedy gra na swoim zwykłym poziomie. Co do Materazziego i Eto'o to myśle, że masz ich z głowy- jeśli nie odzywają się już tak długo, to znaczy, że możesz ich już pożegnać..

P.S. Wolałbym, żebyś nie nazywał nikogo "czarnuchem" ani "niggerem",a zwłaszcza tak wielkiego piłkarza, jak Eto'o, dla którego ja i zapewne wielu prawdziwych fanów piłki nożnej ma wiele szacunku.
Darkness... for me is where I shine

Wolfin Partyzant

20.02.2011 17:32    #2923     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do meczu
Prawdopodobnie w ustawieniach zespołu masz zaznaczone, że asystent odpowiada za trening przedmeczowy. Odznacz, powinno pomóc :)

bajus Partyzant

20.02.2011 12:47    #2924     Sufler - Porady do gry - Problem z celnością
mi się wydaje, że w FM 11 jest z tym problem, gdyż dużo osób to pisze. Sam też tak czasem mam. Spróbuj w przygotowaniach przed meczem ustawić poruszanie się w ataku, i dla swoich napastników ustaw trening indywidualny na wykańczanie akcji. Może to pomoże

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

20.02.2011 10:27    #2925     Sufler - Porady do gry - Problem z trenerem bramkarzy
Czy w treningu dla juniorów masz jakiegoś bramkarza? Jeśli nie, to właśnie przez to pojawiają się te 2,5 gwiazdki.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Stokrotka89 Partyzant

Mam pytanie o sztab szkoleniowy, a konkretniej asystentów. Chciałem mieć więcej lepszych trenerów niż pozwala mi zarząd, więc 3 najlepszym z nich dałem stanowiska asystentów, po to, żebym mógł zatrudnić 3 nowych trenerów. Wszystko było by OK, gdyby nie fakt, że teraz głównym asystentem został Tomasz Hajto. Hajto w treningu jest świetny, ale motywacja, wiedza taktyczna i ocene zawodnika ma zbyt niskie, żeby byc moim "pierwszym oficerem". Chodzi mi o to, że Hajto mi teraz przesyła raporty z treningów, raport o składzie itp. a wlałbym żeby tego nie robił. Ma ktoś pomysł jak to zmienić?

jarza14 Partyzant

16.02.2011 22:59    #2927     Sufler - Porady do gry - wzrost reputacji
Jeśli chodzi o sztab to mam naprawdę bardzo dobry (gwiazdki przy treningu to 4 a w dwóch przypadkach 4,5). Piłkarzy też mam dobrych, kupuje co okienko młodych zdolnych i ich rozwijam (płace za nich po kilka milionów euro). Bardzo dużo moich zawodników gra w dorosłych reprezentacjach (głównie Afrykańskich, ale też jest Belg, Chorwat, Kolumbijczyk i paru inncyh. A w reprezentacjach młodzierzowych to już full wypas, ponieważ mam zawodników w u21 w takich reprezentacjach jak w Hiszpanii, Brazylii, Argentynie, Francji itd. Baza treningowa i obiekty młodzieżowe mam już na maxa (rozbudowuje jak tylko się da), nie mam tylko akademii piłkarskie bo gram na bazie 11.1 i jest jakiś błąd z budową (niby budują a się nie pojawia) i mam przeciętną siatkę wyszukiwania juniorów, ponieważ jeszcze nie miałem opcji rozbudowy. Mam dużo kasy, wartość klubu to: 45mln euro, ja sam mam reputacje kontynentalną itd. Naprawdę co się tylko dało to mam na maxa

zaskroniec Partyzant

16.02.2011 22:44    #2928     Sufler - Porady do gry - wzrost reputacji
Witam!
Od razu zaznaczam, że NIE MAM POJĘCIA na jakiej działa to zasadzie, ale myślę, że to co napisze okaże sie pomocne.

Do rzeczy:
Sprawdziłem z ciekawości moją reputacje : gram Wisłą. Aktualna reputacja to 6185, właśnie rozpoczął się sezon. Moje "osiągnięcia , to :
2 Mistrzostwa polski, 1 puchar polski(+1x półfinał) , 1 superpuchar polski (+1x finał) europejskie osiągnięcia to:
1 sezon - ogranie 2 słabiaków w LE,( w tym Dinamo Tiblisi 12-2 w 2-meczu , i finlandzki inter 9-1 w dwumeczu) po czym odpadnięcie w 4 rundzie z palermo(5-3 w dwumeczu), drugi sezon, to bezproblemowe przejście eliminacji LM (w barażach 2-1 z APOELEM), grupa Celtic , Real i Panathinaikos, na koniec 4 pkt (wygrana i remis z Celticiem) po czym przegrana z Bayernem w 1/16 LE.
Teraz na początku 3 sezonu zapewniłem sobie awans do LM, w 4 rundzie ogrywając Club Brugge (8-2 w dwumeczu).
Wyniki są niczym, w prównaniu do twoich , ale:
- zatrudniłem kilku fachowców na pozycje : skaut, fizjoterapeuta, trener bramkarzy i trenerów (juniorów i pierwszego zespołu) moje "rezerwy" raczej nie mają problemów z ogrywaniem kolejnych rywali.
- Za mojej kadencji przyszło kilku wartościowych graczy (talentów i "newgenów".)
- W statystykach menedżera mam 100% zarządzania finansami, 70% zaangażowania w prace , i bodajże 1% kontaktu z mediami ( asystent power)
Wybudowałem akademie piłkarską i rozbudowałem baze treningową.
Inne liczące się kluby polski, też raczej sobie nie radzą (chociaż Lechowi udało się ściągnąć jednego z najlepiej zapowiadających się piłkarzy brazylijskich (newgena))

Śmiem twierdzić , że sprowadzanie wartościowych członków sztabu i piłkarzy, zwiększa reputacje.

Kacper125 Partyzant

16.02.2011 14:46    #2929     Sufler - Porady do gry - Obciążenie treningowe.
Zmniejszyłem obciążenie i zawodnik nadal jest niezadowolony z programu treningowego. Dodam że już 2 miechy w grze minęły.

romantico Partyzant

15.02.2011 23:10    #2930     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
I znów to samo- zajrzyj sobie do profilu zawodnika oraz do zakładki trening. Jeżeli zawodnik jest niezadowolnony z treningu to przyczyny są trzy:
1- ma debilnego menagera
2- trening jest zbyt intensywny
3- ma pkt 1 i 2

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution