Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie,
Zrobiłem zestawienie FM z Genie Scoutem odnośnie punktów (1-20) za bazę treningową i szkółkę. Wyniki poniżej:

Baza treningowa:

1-2 Mizerna
3-5 Dosyć podstawowa
6-9 Zadowalająca
10-12 Przeciętna
13-15 Dobra
16-20 Doskonała

Nieco inaczej się sprawa przedstawia ze szkółkami młodzieżowymi. Nie wiem, czy to zależy też od posiadania przy okazji akademii, ale przedziały są trochę inne i niektóre się nakładają:

1-4 Mizerna
5-6 Podstawowa
7-9 Podstawowa/Zadowalająca
10-14 Przeciętna
15-16 Dobra
17-18 Doskonała
19-20 Doskonała/Najnowocześniejsza

Badanie zrobione na losowych drużynach z różnych zakątków świata, także myślę, iż wiarygodne.
Pozdrawiam

/edit:/ zauważyłem, że jednorazowa rozbudowa zwiększa o 1-2 punkty, nie więcej.

dominator11 Partyzant

01.03.2011 12:26    #2892     Sufler - Porady do gry - Jak rozbudowac stadion i inne
Witam , mam problem taki że nigdzie nie widzę opcji tego typu aby rozbudować stadion albo bazę treningową. gdzie to się znajduje? Mozna jakos wysłać drużynę za granice aby potrenowali? Wiem że kiedyś w poprzednich wersjach była taka mozliowść

bondzi Partyzant

28.02.2011 23:48    #2893     Sufler - Porady do gry - Problem z kontuzjami
Witam,mam problem i w związku z tym pytanie. Prowadze Barcelonę, to nie jest moja 1 zabawa
z FMem i nie 1 kariera z tym FM 2010 i miałem podobne problemy ale nie az takie. Chodzi o kontuzje,po 1 zapewniłem b.dobrych fizjoterapeutów,trenerów gwarantujących dobry trening siłowy i aerobik. Ustaliłem reżim treningowy na różnych poziomach raz wiekszy raz mniejszy i problem był. Problem taki,że kontuzje na treningach sie nie zdażają ale w meczach
b.często. Messi doznał juz chyba 3 poważnej(4-5 miesięcznej) kontuzji podczas 2 sezonów. Rozumiem,że jest bardzo słaby fizycznie i kontuzjogenny. Ale kontuzje w trakcie meczów zawodników w wypadku zderzenia z drugim zawodnikiem to juz przesada. Są zbyt częste i bardzo czasami poważne. A za to nie ma kartek dla rywali bo to były tylko zderzenia. Dochodzi do sytuacji,że wypada mi 9 podstawowych zawodników,mija czas wraca 5 i po meczu pojawiaja sie nowe,albo pojedyńcze co mecz. Koszmar, pomóżcie doradcie,pozdrawiam

DarioFM Partyzant

Akademia piłkarska nie ma statusu.Ją się ma albo nie ma.Czy się ją ma to można obejrzeć Informację-Baza treningowa.Przy szkółka młodzieżowa będzie pisało jak masz ją rozwiniętą + właśnie akademia piłkarska.

Dumlas Partyzant

Mógłby mi ktoś podać kolejne poziomy aż do maxa rozbudowy ? Bo grając Górnikiem rozbudowałem i szkółke i baze i obie skoczyły z zadawalającej na przeciętną,co trochę mnie zdziwiło.
z góry dziękuje.

rodem Młody aktywista

27.02.2011 17:19    #2896     Sufler - Porady do gry - Brak treningu juniorów
Trening juniorski jest tylko dla zawodników z kontraktem juniorskim, jeżeli zawodnik ma 17 lat i powyżej i kontrakt zawodowy to trenuje ze starymi.

JeanVanHamme Partyzant

27.02.2011 16:19    #2897     Sufler - Porady do gry - Brak treningu juniorów
Mam poważny problem. Nie mogę dodać żadnego z zawodników do treningu juniorskiego - jest nieaktywny. Nie wiem jak długo tak jest, wydaje mi się, że na początku gry był, a teraz zniknął.

Mam trenerów juniorów, jest infrastruktura, załadowałem treningi TUG, próbowałem robić swoje z poziomu treningu u-18, ale nic z tego.

Pomocy!

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

To teraz ja:D Szukam trenerów - ataku i defensywy, którzy przejdą do Realu Madryt. FM 2011, pierwszy sezon (zacząłem nową karierę). Ograniczeń finansowych brak. Najlepiej by było gdyby mieli po 4,5 gwiazdki dla swoich treningów, ale w ostateczności zadowolę się 4. Zaznaczam też, że ze względu na to, iż dopiero wystartowałem, prawie żaden z trenerów z klubów z Premiership nie chce do mnie przejść.
Darkness... for me is where I shine

BKS_Skrzat Młody aktywista

26.02.2011 17:54    #2899     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Jeśli chcesz tworzyć dobre reżimy nie przesadzaj z obciążeniami. Jeśli gotowce to tylko Tug Trening.

biniu5152 Partyzant

26.02.2011 17:45    #2900     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Możecie mi polecić jakieś dobre sprawdzone reżimy treningowe. Be te które ja tworze lub które ściągam z neta nie nadają się do niczego. Wszystkie strzałki lecą w dól w przerwach przed i miedzy sezonem,a w trakcie sezonu jest ciut lepiej jednak gdzie nie gdzie tylko jakiś atrybut wędruje w górę, jak nie spadaj to w sumie mogę się cieszyć. Jestem już zdesperowany. Proszę pomóżcie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution