Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

German Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.03.2011 01:04    #2881     Sufler - Porady do gry - wzrost reputacji
Mam to samo w Lechi Gdańsk

10 sezonów: 5x Mistrzostwo Polski, 4x Puchar Polski, 3x Superpuchar Polski, 1/2 finału LM, 4 x faza grupowa LM, 2x 1/16 LE. Reputacja dalej krajowa. Myślę że dla realizmu używanie edytora będzie wręcz wskazane. Mam idealną bazę treningową, asystenta z kontynentalną i zawodników o tych samych walorach co panowie u góry.

////

A i mam napastnika co strzela średnio 50 bramek na sezon, ma złotego buta UEFA i Ligi Mistrzów a mimo to jest rezerwowym graczem reprezentacji Egiptu, i interesują się nim kluby pokroju Pescary. SI na prawdę przegięło.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

06.03.2011 17:59    #2882     Sufler - Porady do gry - help me trening poza sezonem
http://www.cmrev(...)-SK.html
Tutaj masz 3 rodzaje treningów, w tym przedsezonowy.

gaju95 Partyzant

06.03.2011 17:36    #2883     Sufler - Porady do gry - help me trening poza sezonem
witam chciałbym się dowiedzieć czym powinien się charakteryzować trening w okresie przygotowawczym do sezonu? czy powinien być to zwykły trening czy raczej siłowy?

rainfall248 Młody aktywista

06.03.2011 10:56    #2884     Sufler - Porady do gry - Ręce opadają na takie rzeczy...
[quote=pindor]ogólnie te wszystkie konferencje i rozmowy strasznie psują grę[/quote]
Pomagają podnosić morale zawodników. Chodzę na (prawie) każdą konferencję i praktycznie teraz nic nie czytam, tylko zaznaczam odpowiedzi po pierwszych dwóch wyrazach w zdaniu, bo wiem jaki będzie efekt ;P. I zawsze mówię to samo. Efekt? Potem 2/3 konferencji podnosi morale, a 1/3 jest neutralna. Źle?
Rozmowy wtedy i tylko wtedy gdy:
- rezerwowy lub zawodnik bez formy zagra świetny mecz (8,0 +) - chwalę za ostatni mecz
- gracz z pierwszego składu jest w wysokiej formie (7,7 +) - obecna forma
- opierdzielanie co miesiąc większość zawodników < 21 lat, za poziom treningu (trenuj bardziej jak chcesz wyjść w podstawowym składzie)
- sugeruje odpoczynek zawodnikom, jeśli ich nie wystawie w następnym meczu
No i do tego dochodzą sytuacje niezawiązane z piłką, takie jak niezadowolenie, rekomendacje itp.

Sztaficer Młody aktywista

05.03.2011 20:23    #2885     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Witam, mam pytanie do Was.

Otóż unowocześniam w Legii Akademię Piłkarską, Bazę treningową w wiadomym celu - lepsi juniorzy. Robię to poprzez rozmowę z zarządem. Nie mogę za to ulepszyć rzeczy wymienionej w nazwie tematu. Wie ktoś może dlaczego tak może być? Od początku kariery (4 lata) tak jest.

lukist Partyzant

wszystkimi 3 musisz się kierować ale z tego co ja zobaczylem to najwazniejszy jest kierowanie zespołem, po tych 3 patrz na trening techniczy

Kazimir Partyzant

Witam

Mam pytanie odnośnie wyboru trenera do prowadzenia zespolu U-21 i/lub zespolu rezerw

Otóż którymi atrybutami powinienem sie kierowac?
"Kierowanie zespołem", czy może takie cechy jak "poziom dyscypliny", "motywacja" i "determinacja" mają wieksze znaczenie?
Wiem ze w przypadku treningu te 3 cechy maja duze znaczenie, ale jak to sie ma do prowadzenia zespolu? (Zalezy mi na tym by zespol juniorski dobrze sie rozwijal, a nie mam czasu za bardzo sie nim zajmowac osobiscie)

Guezmir Młody aktywista

Sebastian Szałachowski. Ten piłkarz mnie zadziwił. Wrócił do treningów po długiej mieobecności spowodowanej kontuzją. Wymyśliłem sobie, że w celu szybkiego odbudowania formy meczowej przesunę go na jakiś czas do składu U-19. Jak postanowiłem, tak zrobiłem. Natychmiast mój podopieczny poprosił mnie o rozmowe. Przeprosiłem go i obiecałem natychmiast przywrócić do kadry seniorów. Po całym zamieszaniu sprawdziłem zakłafkę "osobiste" w profilu Szałachowskiego, a tam "szcześliwy, że może grać w tym klubie" i "cieszy się, że dobrze mu się ze mną współpracuje". W ten dziwaczny sposób uszczęśliwiłem mojego kluczowego piłkarza.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

japycz26 Partyzant

02.03.2011 14:15    #2889     Sufler - Porady do gry - Brak treningu przedmeczowego
[quote=gregory_11]Na wstępie witam wszystkich.
Po wgraniu patcha 11.2 znikneła mi opcja treningu przedmeczowego. Nie wgrywałem wcześniejszych łatek. Czy to jest bug? Proszę o pomoc.[/quote]
Sprawdź w ustawieniach zespołu czy nie zaznaczyłeś opcji w której asystent odpowiada za trening przedmeczowy. Jak ją odznaczysz powinno być ok ;]
"Everybody lies!"

gregory_11 Partyzant

02.03.2011 09:24    #2890     Sufler - Porady do gry - Brak treningu przedmeczowego
Na wstępie witam wszystkich.
Po wgraniu patcha 11.2 znikneła mi opcja treningu przedmeczowego. Nie wgrywałem wcześniejszych łatek. Czy to jest bug? Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution