Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2011 12:52    #2821     Sufler - Porady do gry - Młode talenty
A dobre są te treningi?(w sensie czy skuteczne?)
サッカーはあなたと一緒にしよう

rainfall248 Młody aktywista

10.04.2011 12:02    #2822     Sufler - Porady do gry - Młode talenty
TUG'S Training

http://fm-ra(...)ger.html

Youth Schedules - trening dla juniorów.

Wklejasz do:
[quote]C:Documents and SettingsxxxMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011schedules[/quote]

Potem w grze, w oknie treningu juniorów wchodzisz w Zarządzanie treningami i importujesz reżimy;
Jest pewnie po angielsku czyli daje od razu tłumaczenie pozycji:
Goalkeeper - Bramkarz
Defenders - Obrońcy
Full Backs - Boczni wysunięci obrońcy
Def Mids - Defensywni pomocnicy
Modfielders - Pomocnicy
Att Mids - Ofensywni pomocnicy
Wingers - Skrzydłowi
Striker - Napastnik

Salim Partyzant

10.04.2011 11:07    #2823     Sufler - Porady do gry - Młode talenty
Witam wszystkich w niedzielny poranek ; )

Mam nastepujaca prosbe/pytanie.
Mam sporo chlopakow (w polskiej lidze w Widzewie) w ktorych widze potencjal. Aczkolwiek, nie posiadam specjalnych treningow, zeby faktycznie wyszla z nich jakas perelka...
Sam do FM11 nie znalazlem treningu dla talentow,
Czy jest cos takiego?
Czy bylby ktos tak mily i podeslal ewentualny link do owego treningu? :)
pozdrawiam

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Pytania o trenerów są trochę dziwne, bo trener w zależności od tego jak się wygeneruje potrafi mieć 4, 4,5 albo 5 gwiazdek danego treningu. Kwestia losowości. Ale zawsze genialni są Demichelis, Phelan, Meulensten (czy jakoś tak), Salsano.
Darkness... for me is where I shine

Mirkowski Partyzant

09.04.2011 11:42    #2825     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
Witam mam pytanie poza bazą treningową, tugami, trenerami, co może jeszcze wpływać na rozwój piłkarza? Np. jeżeli bym grał np. United i kupiłbym młodzika z polskiej ligi np. nowo dodany do talentów Miłosz Przybecki który PA ma 111 to rozwinąłby się jakoś konkretnie ten chłopak? i oczywiście doradźcie jakiego NAJLEPIEJ TUG'a treningowe stosować. :)

łowca_B Partyzant

No tak. Zdjęcie akurat jest z początku sezonu. Ale później, w kolejnych miesiącach niestety poszczególne kategorie treningu (słupki) dalej się nie zmieniają. Są w jednym i tym samym punkcie, przez co nie widać jak zawodnik rozwija poszczególna cechę. Ciężko to łatwo i przyjemnie opisać... Jeśli kliknę przykładowo cechę technika to nie wiem jak ona zachowywała się w poszczególnych miesiącach bo wykresy te na screenie w kółeczku są nieruchome.

łowca_B Partyzant

Witam! Podczas gry zauważyłem ostatnio, że widok postępu poziomu treningu nie zmienia się po jego kliknięciu na poziomy treningu, które znajdują się powyżej. Opcja ta działała na wcześniejszych łatkach. Czy u was też występuje ten problem? Obecnie gram na 11.3. Dla jaśniejszego przestawienia sprawy załączyłem screena. Pozdrawiam

02.04.2011 14:57    #2828     Sufler - Porady do gry - Szkolenie talentów
Po powrocie piłkarza, jak klikniesz na atrybut, to zobaczysz jak zmieniał się on w skali kilku ostatnich miesięcy.

Co do treningu, to wypożyczony zawodnik trenuje na takim poziomie, na jakim stoi sztab trenerski i baza treningowa klubu, do którego jest wypożyczony . Dlatego wypożyczając grajków zawsze dbam o to, by klub miał dobrą bazę. Ponadto jest spora szansa, że po wypożyczeniu do słabszego klubu, nastolatek będzie tam grał w pierwszym składzie, a to na pewno da mu niezłego "kopa" w rozwoju. Regularne występy pomagają czasem o wiele więcej niż trenerzy.

wilq1993 Partyzant

02.04.2011 11:38    #2829     Sufler - Porady do gry - Szkolenie talentów
Opieka starszego zawodnika nad młodszym nie powoduje nic tylko przejmowania ewentualnych podobnych zagrań piłkarza. opieka nie powoduje szybszego nauczania na treningu.

ja tutaj dorzucę swoje pytanie by nie robić nowego tematu - jak trenuje zawodnik wypożyczony do klubu?
jeżeli wypożyczę zawodnika do klubu filarnego Newcastle United to jak będzie wyglądało jego podnoszenie umiejętności? nie można przecież podczas wypożyczenia sprawdzić wykresu treningowego, a nie robie screenów przed wypożyczeniem i po powrocie by sprawdzić jak zmieniły się jego atrybuty
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

01.04.2011 21:02    #2830     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja zawodnika
Do tej pory nie zauważyłem żadnych profitów z uczenia gracza nowej pozycji. W moim Realu Angel Di Maria od 2 sezonów gra na OPP, mimo że naturalnym jest OPL, a OPP nie ma nawet na "kompetentny". Nigdy nie uczyłem go grania na tej pozycji, a spisuje się dużo lepiej niż wcześniej na OPL. Uważam że uczenie gracza nowej pozycji nie ma sensu- zajmuje trening, a o grze gracza na pozycji decydują tylko atrybuty piłkarza i jego lepsza noga. Dlatego wg mnie uczenie Walcotta na OPP/PP nic Ci nie da skoro od 4 sezonów gra na tej pozycji i spisuje się dobrze. Po co coś zmieniać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution