Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Het-Kacper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2011 13:45    #2811     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
a ja właśnie a propos rozwoju zawodników mam pytanie, dlaczego moi młodzi, perspektywiczni zawodnicy tak słabo się rozwijają? Dlaczego nie jest tak jak np.: u Klicha w karierze Craxy Fan'a? Może trening(przerobiony jeden ze ściągniętych) jest zły? Jeśli możecie dajcie wskazówki jak ułożyć dobry reżim, bo w Jagiellonii jest wiele klejnotów wartych oszlifowania, a najwidoczniej tego nie potrafię.

Abdulinho17 Młody aktywista

16.04.2011 11:32    #2812     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
no to chyba u Ciebie. Ja nawet podniosłem troche jeszcze i piłkarze są bardzo zadowoleni z obciążeń treningowych. Kwestia trenerów raczej.
Visca el Barça !

Mirkowski Partyzant

16.04.2011 09:31    #2813     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
[quote=dybciox]http://fm-ramblings.blogspot.com/2010/11/tugs-training-for-fm11-football-manager.html

'Senior Schedules' i 'Youth Schedules' to odpowiednio treningi dla zawodowych piłkarzy i dla juniorów.[/quote]
tylko że chyba w tym trzeba bd zmniejszyć obciążenie treningowe bo w "raportach" jakby będzie się pokazywało że zawodnik nie jest zadowolony z obciążenia treningowego

Falcon Przodownik pracy

15.04.2011 20:08    #2814     Sufler - Porady do gry - Trening
Ja od kilku fm używam tylko tego treningu, i nie narzekam.

http://fm-ra(...)ger.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Malczas5 Partyzant

15.04.2011 17:51    #2815     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam,

Macie moze do polecenia trening dla młodzików ?

Mam zdolna młodziez + akademie piłkarską tylko brak mi treningu ktory przyniosl by efekty . Macie moze cos ? D:

dybciox Partyzant

15.04.2011 12:05    #2816     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
http://fm-ra(...)ger.html

'Senior Schedules' i 'Youth Schedules' to odpowiednio treningi dla zawodowych piłkarzy i dla juniorów.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

14.04.2011 18:20    #2817     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
1. Reżim treningowy
2. Baza treningowa
3. Występy w meczach- im więcej tym lepiej, ale trzeba uważać żeby go nie przemęczyć i by nie złapał kontuzji
4. Czas- z czasem każdemu młodemu zawodnikowi kilka atrybutów urośnie, nawet jeśli nie będzie wiele grał
5. Mentor- nauczy ulubionych zagrań i przekaże część atrybutów mentalnych
6. Atrybuty jawne i ukryte- determinacja, pracowitość itd.
7. Szczęście- w dwóch identycznych karierach zawodnik może się róznie rozwinąć

Jeśli coś pominąłem, to dopiszcie:)
Darkness... for me is where I shine

Spróbuj obniżyć intensywność treningu dla kontuzjowanego zawodnika na średni (najlepiej na dokładnie połowę suwaka). Oczywiście rewelacji nie ma- atrybuty prawie na pewno nie urosną, ale przynajmniej niewiele z nich spadnie. Kaka na starcie gry 5 mies. kontuzja, a przy tym treningu spadly mu tylko 3 atrybuty (fizyczne) w przeciągu całej kontuzji, a po niej, gdy ustawiłem poziom treningu na nominalny (wysoki) 2 z tych 3 atrybutów mu się wyrównały. Spróbuj następnym razem, może to Ci pomoże.

wilq1993 Partyzant

11.04.2011 15:40    #2819     Sufler - Porady do gry - Nowa pozycja zawodnika
żeby nie zakładać nowego tematu, odświeżam ten.

oczekuję konkretnych odpowiedzi, nie gdybania.

rok 2013, arsenal, nasri. z raportu - zawodnik na 4.5 gwiazdki jako sr. of. pomocnik, 4 na lewy of. pom.
jaka jest różnica gry przez te pół gwiazdki? jeżeli ustawiłbym trening pozycji na lewy of pom to za jaki czas(jeżeli w ogolę) dotrenuje te pół gwiazdki? ustawiam go często na tej pozycji, gra bardzo dobrze na tej pozycji (średnia z sezonu 7.46) ale jako perfekcjonista pragnąłbym się dowiedzieć więcej na ten temat. jak duże profity miałbym z połówki tej gwiazdki?
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

10.04.2011 14:36    #2820     Sufler - Porady do gry - Rozwój piłkarza
Ja na przykład ostatni zauważyłem, że moim piłkarzom rosną nie te atrybuty co potrzeba. Normalnie śmiech na sali, Neymar z treningiem defensywnym na 7 jednostek, a rośnie mu krycie. Tak samo ostatnio M' Vili urosło wykańczanie akcji (def. pom.). I co tu zrobić żeby pomocnikom rosła technika, napastnikom wykańczanie akcji, a defensorom odbiór (przykładowo)? Skoro mimo treningu rosną niepotrzebne atrybuty?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution