Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

vlacco Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2011 21:09    #2791     Sufler - Porady do gry - Mario Balotelli.
Problem w tym, że stworzyłem bardzo dobrą taktykę, którą wygrywam prawie wszystkie mecze. Jest to 4-4-2 ze skrzydłowymi, a taktyki pod Balotelliego specjalnie zmieniać nie będę. Statystyki na jednego z najlepszych OPL? No nie za bardzo :] Jeszcze za miesiąc zakontraktuję Robbena, bo mu się kończy kontrakt, to już w ogóle.

Przebłysków geniuszu póki co w grze nie widziałem - pierwszy sezon 27 meczy, 4 gole, 6 asyst, w drugim sezonie 9 meczy i 0 bramek i asyst. Noty 6.93 i 6.82, więc czemu mam na niego stawiać, skoro na lewym skrzydle mam Bale'a który ma stałą formę i jego dośrodkowania są wyśmienite?

Postaram się wprowadzać go i zmieniać mu na tego schodzącego, tak jak radzi machaj.

a jeszcze mi proszę powiedzcie, jak myślicie tego delikwenta ustawiać: http://img64(...)ono.png/ ? Na jaką pozycję docelowo najlepiej mu trening ustawić? :) Na ŚO słaba siła i skoczność, na PŚ słabiutkie podania, kreatywność i waleczność, na skrzydłowego słaba technika.

vlacco Partyzant

20.04.2011 20:44    #2792     Sufler - Porady do gry - Mario Balotelli.
Cześć, mam pytanko do tych, którzy tego urwiska co w temacie w swym zespole mają/mieli.

Czy zna ktoś na niego sposób, aby rozwijał się i grał bardzo dobrze? W mojej karierze mam drugi sezon, a Marysia wygląda beznadziejnie: http://img57(...)odz.jpg/ . Nie pomaga indywidualna rozmowa, żeby postarał się na treningu, ze zmniejszeniem treningu nie próbowałem, bo będzie jeszcze gorzej pewnie. Nie wystawiam go na mecze, bo wygląda fatalnie w porównaniu do innych skrzydłowych i napastników w zespole [Bale, Silva, Johnson, Pastore przerzucony na skrzydło czasami, Dzeko, Tevez, czy choćby Lukaku oraz Babacar]

Proszę o pomoc, bo ten psychopata na prawdę ma potencjał, żeby wymiatać.

Goldberg1987 Partyzant

20.04.2011 17:55    #2793     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
[quote=szfedo]A tak a propos treningu, wie ktoś jak obniżyć obciążenia tylko dla jednego gracza? Bo mam dwóch niezadowolonych z nadmiernych obciążeń, ale jak zmniejszam intensywność to leci równo cały trening dajmy np. defensywny, tak więc zmniejszam także tym, którym pasuje, a jak obniżyć tylko jednemu grajkowi?[/quote]

Możesz stworzyć dla tego zawodnika oddzielny nowy program treningowy.

bugi42 Młody aktywista

A nie wpadłeś na to, że przy treningu napastnika obrońcy mogą spaść atrybuty defensywne?
...

bugi42 Młody aktywista

A po co dawać obrońcy trening napastnika?
...

szfedo Przodownik pracy

20.04.2011 16:56    #2796     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
A tak a propos treningu, wie ktoś jak obniżyć obciążenia tylko dla jednego gracza? Bo mam dwóch niezadowolonych z nadmiernych obciążeń, ale jak zmniejszam intensywność to leci równo cały trening dajmy np. defensywny, tak więc zmniejszam także tym, którym pasuje, a jak obniżyć tylko jednemu grajkowi?

m'bongo_eko... Partyzant

prosze o wypowiedzi odnośnie treningu niekoniecznie TUG'a co ile zmieniacie reżim dla zawodników czy może tak jak Gerard31 trzymacie stały ?

a co z kondycją ?

Gerard31 Partyzant

Nie zmieniam, każda formacja ma swój reżim i tego się trzymam. Może gracze którzy są bardziej zaawansowani w tworzeniu programów treningowych mają jakieś swoje sposoby ale ja w tym za dobry nie jestem ;d

m'bongo_eko... Partyzant

ok , a w tym treningu co teraz masz co ile zmieniasz ?

Goldberg1987 Partyzant

19.04.2011 23:01    #2800     Sufler - Porady do gry - Obciążenia treningowe.
[quote=91adasko]wyłącz mu trening indywidualny [/quote]

Niestety nic to nie pomaga:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.