Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2011 13:24    #2751     Sufler - Porady do gry - Wyszkolenie ponad możliwości
Akurat Genasem to się nie sugeruj. W 80% się sprawdza, czyli przewiduje, że ten zawodnik będzie solidny, bądź i nie, ale nie ma 100% pewności, że akurat tak będzie wyglądał. Np. Sanogo w Genasie miał dość słabe staty i potential rating na poziomie 72%, a dziś po kilku latach solidnego treningu i wielu meczów w podstawie wyrósł na świetnego napastnika i tera nagle jest potential 78%. Dlatego nie ma co się tym wzorować, że tak na pewno będzie.

Marian B Partyzant

03.05.2011 11:43    #2752     Sufler - Porady do gry - Wyszkolenie ponad możliwości
Może ktoś to przerabiał. Zastanawiają mnie wskazówki na wyszkolenie indywidualne pozycji czy też zagrania. Zabierają 10% treningu a mam wątpliwości co do skuteczności. Założenie: zawodnik 20lat - CA120, PA188 - rzuty rożne 17 i w/g potencjału Genie nie osiągnie więcej. Osiągnie lepiej trenując? Boją się że nie i traci czas. To samo ze szkoleniem pozycji. Defensywny pomocnik grający na środku pomocy (uzdolniony). Sama gra nie wystarczy do naturalnego? Szkoda może tych 10% na naukę.

Adrim Młody aktywista

02.05.2011 12:55    #2753     Sufler - Porady do gry - Łatwy zarobek
Hmm....sprowadzaj młodych utalentowanych ze słabszych klubów. (Ja opieram się o raporty scoutów i tego co widzę-czyli atrybuty w stosunku do wieku. A możesz też korzystać z tych różnych wynalazków typu genie scouty czy jakoś tak) Ułóż takowemu talentowi indywidualny program treningowy, trenuj go te 2-3 lata i będziesz miał dobre oferty za niego

dunk Partyzant

01.05.2011 20:20    #2754     Sufler - Porady do gry - jak sie nauczyc grac??
wszystkie rzeczy jak grzebanie w treningu czy zmienianie taktyki (mialem na mysli nie zmiane ustawienia, tylko przechodzenie, gdy np przeciwnik zmieni z 4-5-1 na 4-4-2, z krycia bocznymi obroncami na strefowe z kazdy swego)

dobra, zaczynam od nowa (nie mam zadnego save'a z poprzednich gier), poki nie znam sie bede staral grac jak najprosciej. pytanie do wyjadaczy, jak wy sie uczyliscie takich rzeczy jak wlasnie grzebanie w treningu i inne? mozna grac lata i nic sie nie nauczyc, mozna tez pogrzebac cos na co sie wpadnie co moze tylko pogorszyc sprawe, no skads trzeba wiedziec co bedzie dobre i przyniesie dobre rezultaty...

pytanko tak dodatkowo sciagnalem loga do polskie ekstraklasy i 1 ligi. sa w moich dokumentach w folderze fm 08 stworzylem tam graphics i dalej logopacks tam wrzucilem folder "poland" i w srodku sa foldery "competitions", "ii liga" , "orange ekstraklasa", "others" niby wszystko ok. w grze daje zeby odswierzalo skorke zawsze ale po logach ani widu ani slychu

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.05.2011 18:44    #2755     Sufler - Porady do gry - jak sie nauczyc grac??
Nie grzeb w treningu jeśli się na tym nie znasz. A tatyki zawodnicy muszą się nauczyć.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

dunk Partyzant

01.05.2011 18:16    #2756     Sufler - Porady do gry - jak sie nauczyc grac??
czesc wszystkim. w oczekiwaniu na nowego kompa na ktorym pojda mi nowe football managery zainstalowalem sobie 08 zeby nauczyc sie grac.
nie idzie mi jednak kompletnie, probowalem juz grac newcastle, chelsea, hearts i jeszcze paroma i gdy liga rusza to jest porazka. na 10 meczy mam po 8-9 porazek i 1-2 remisy, wygrac to chyba nigdy mi sie nie udalo. sporo jest tez meczy, w ktorych potrafie nawet dostac 4 w plecy... nawet grajac chelsea spotkania z wba czy stoke byly czesto zawysoka poprzeczka. i tu nie chodzi wcale o to ze wyznaczam 11stke i heja. wlasnie przeciwnie, czytalem pelno poradnikow stad, poukladalem taktyke (gralem z reguly 4 obroncow-defensywny pomocnik-dwoch srodkowych pomocnikow-skrzydlowi-napastnik), poedytowalem trening oraz grupy treningowe naprawde staralem sie cos robic ale skutki byly oplakane. moj brat od wielu lat gra najpierw w championshipa teraz football managera i wiem ze on za duzo nie mieszal, nie zmienial grup treningowych, nie zmienial taktyki co chwile w czasie meczu i takie tam, a jednak potrafil wygrac ruchem chorzow puchar uefa, alaves doprowadzic do wielu mistrzostw hiszpanii i zdobyc wiele innych sukcesow... co robic jak mam sie nauczyc grac? zadam tez pytanie na ktore jest odpowiedni watek no ale juz odnosnie mojego tematu, jaki jest najlepszy klub do nauki gry? czolowy? z wielkim budzetem? a moze taki na ktorym nie ma za duzej presji?

bajus Partyzant

29.04.2011 23:10    #2757     Sufler - Porady do gry - Będzie coś z niego?
Determinacja 20 i pracowitość 11. Przy odpowiednim treningu, dobrej bazie szkoleniowej i częstym występom w 1 składzie może być z niego piłkarska gwiazda. Szkoda tylko że trafi do Ciebie za 3 lata, módl się żeby dobrze się w Brazylii rozwijał bo może być z niego super napadzior

bartibis Partyzant

29.04.2011 14:43    #2758     Sufler - Porady do gry - Co sądzicie o tych panach?
Gra wygenerowała mi dwóch ciekawych graczy. Czy mają oni szanse zostać gwiazdami w przyszłości? Czy trening tuga jest opłacalny?

Oto Oscar Mora
http://img97(...)uty.png/
A oto Juan Jose Fernandez
http://img82(...)lat.png/

Z góry dziękuje za odpowiedź

Gerard31 Partyzant

[quote=Yerdek]Myślałem o Portugalii, ale nie jestem do końca przekonany... Warunki są takie, żeby miał utalentowaną młodzież, która dobija się o grę w pierwszym składzie. Dobrze by było, żeby miał niezłą akademię szkoleniową, tak aby skład można opierać na wychowankach.[/quote]

Belenenses Lizbona- Klub o bogatej tradycji który teraz przeżywa ciężki kryzys. Dobre obiekty treningowe dla seniorów i młodzieży, w dodatku posiadają Akademię Piłkarską. Polecam z racji przyjemności w odbudowie klubu z dużymi tradycjami a także tego że znajdziesz tam to czego szukasz, czyli "praca nad młodzieżą" :)

RobertM Partyzant

28.04.2011 16:37    #2760     Sufler - Porady do gry - FM 2005 - Trening
Przepraszam !
moja wina -to przez pośpiech- oczywiście chodziło mi o trening Tuga !
-czy na FM 2005 są jakieś gotowe reżimy treningowe ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution